KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Arkadaşlar yıllardır verilen ödevlerden ve ders çalışmaktan nefret ediyorum... Vukuatlerimden birkaç örnek vereyim, bana bir çıkış yolu gösterin. Geçen sene finallerde kurulu saatimle 15 dk NFS oynayıp, 15 dakika ders çalışmaya çalışıyordum. Bir diğerinde dönüşümlü olarak her bir mp3 de bi ödevlere bakıyordum, bi resim çiziyordum, bi kitap okuyordum. (Diğer versiyonları hayal gücünüze bırakıyorum.) Şimdi de son taktiğim, koca gün yan gelip yattıktan sonra, dersler daha da ağırlaştığı için sabahlamak... Ne olacak benim halim? :([signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kendini odana kapatıp ders çalısıcan olcak bitcek :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ders çalışmış veya ödev yapmış olmak için deil örenmek için yap kendini şartla devamlı öreniorum eft öreniorum kaptım olayı kaptım diyerek ders çalışmanı tavsie ediorum öbür türlü bayılıosun 5 dakika sonra en fasla 20 dakika örenicem kapıcam bu olayı diyerek çalışırsan olay deişir tabe (=[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yapmalıyım, yapabilirim, yapacağım ! ...de[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya mecbur ders çalışmak zorundayız. mesela ben bu sene ineklemesem bi sene daha uzatıcaktım okulu. aileimle sorun yaşayacaktım vs. vs.. eğitim döneminin sonuna geldikçe karın doyuranın pc oyunları yada ders çalışma yerine hobi olarak kitap okumanın olmadığını anlıyorsun.istemesen bile derslere yöneliyorun. yusuf yusuf durumu aynen. ama sen dersen benim babamın holdingi var yada şirketi var işim hazır fln o zaman durum değişir tabiki. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 önüne ulaşabilcek bi hedef koyarsan olur, oluyo :)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Walla olmuyo...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Sonuçta ders çalışıyorum, ödevleri de bitiriyorum... Benim derdim gebere gebere bunları yapıyor olmam. Öyle bir işkence ki anlatamam. Bir çözüm bulamasak bile en azından benim gibi hisseden varsa yazsın, acılarımızı paylaşalım :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 o zmn evinin kadını olma vakti gelmiş demektir:D veya alıcaksın sırtına bir çanta geziceksin dünyayı =Pboşver dersi mersi[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 merak etme senin gibi hisseden o kadar çoktur ki :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Senin de dize yatırılıp şaak şaaak dövülecek evin veledi konumuna dönme vaktin gelmiş demektir Lombak... :D :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ahh keşke keşke :D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 valla anladığım kadarıyla düşündükçe işler boka sarıyor. "bunu nasıl yaparım, ne ara çalışacam, uff çok birikti bık bık bık" diye düşündükçe iş büyüyüp büyüyüp içinden çıkılamayacak bir hale geliyor (gözümüzde). o yüzden bir şekilde düşünmeyi bırakıp başına oturup "ne zaman biter acaba, ne kadar kaldı" diye düşünmeden çalış bitir. inan çok çabuk bitiveriyorlar o zaman. üşenmeyin yapın özetle.[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Simdi özellikle Ders çalışma programını eğlence programına entegre etmen (15 dakka oyun-ders, mp3 vb ) çok yaratıcı bi fikir olsa da, ultra sağlıksız (-: Sana ilk gereken şey. Huzursuzluk. Ki bakıyorum başlamış yavaş yavaş. Evet. Huzursuz olman lazım. Eksik ödev eksik çalışman olduğunda. Oynadığın oyundan tad alamaman lazım ki oynayamayasın. Dersin bşaına geçtiğinde de oyunu düşünmemen lazım ki ders çalışabilesin. şimdi tabi bölümden bölüme değişiyo. Misal ben. Mimarlık okuyorum. Çile çekiyorum. Derslere bile sabahlayarak gidiyorum, sabah çalışmıyorum, her çizgiyi çekmeden önce televizyon & çay kahve yapıyorum. Ama baktım bu şekilde olmıycak. Sabahlayarak dengem yamula yamula bi hal oluor. Bari çalışıyım dedim. Bak işe yarıyo cidden[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 o 15 dakika çok az değil mi ? 1 saat aralıksız çalış , beyni de yormazsın...sonra biraz ara verip devam edersin yine...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Gimli, anladım seni. Haklısın, öyle yapmak gerek ama denemediğim birşey değil bu. Aradığım yeni bir çalışma yöntemi. Kendimi zorlayıp, kasmak, odaya, kitaplara hapsetmek istemiyorum. Hiç aklıma gelmeyen bir yöntem öğrenirim diye düşünmüştüm. Bir örnek; mesela çalışma sonunda çok istediğim bir ödül bana verilse vs. vs. Bunun gibi... Hiç sıkılmadan, zevkle ve düzenli çalışan var mı? Bir de düzenli çalışmanın sırrı ne? Öyle birşey ki, her gün sadece 30 dk baksam derslere, bütün hepsi su gibi ezberlenir bile. Ama olmuyor bir türlü.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 şarap içerken çalışmnı tavsie ederim sanki yemek yermiş gibi öğrendiin her bilgiden tat almayı dene =P[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: KireiMerodii, 29 Mayıs 2005 10:46 tarihinde demiş ki: Gimli, anladım seni. Haklısın, öyle yapmak gerek ama denemediğim birşey değil bu. Aradığım yeni bir çalışma yöntemi. Kendimi zorlayıp, kasmak, odaya, kitaplara hapsetmek istemiyorum. Hiç aklıma gelmeyen bir yöntem öğrenirim diye düşünmüştüm. Bir örnek; mesela çalışma sonunda çok istediğim bir ödül bana verilse vs. vs. Bunun gibi... Hiç sıkılmadan, zevkle ve düzenli çalışan var mı? Bir de düzenli çalışmanın sırrı ne? Öyle birşey ki, her gün sadece 30 dk baksam derslere, bütün hepsi su gibi ezberlenir bile. Ama olmuyor bir türlü. o zaman sana verilen ödev v. her neyse, onu bitirdikten sonra duyacağın memnuniyet ve özellikle huzuru düşün. işini bitirdikten sonra özgür olacağım canım ne isterse onu yapacağım....[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: KireiMerodii, 29 Mayıs 2005 10:46 tarihinde demiş ki: Gimli, anladım seni. Haklısın, öyle yapmak gerek ama denemediğim birşey değil bu. Aradığım yeni bir çalışma yöntemi. Kendimi zorlayıp, kasmak, odaya, kitaplara hapsetmek istemiyorum. Hiç aklıma gelmeyen bir yöntem öğrenirim diye düşünmüştüm. Bir örnek; mesela çalışma sonunda çok istediğim bir ödül bana verilse vs. vs. Bunun gibi... Hiç sıkılmadan, zevkle ve düzenli çalışan var mı? Bir de düzenli çalışmanın sırrı ne? Öyle birşey ki, her gün sadece 30 dk baksam derslere, bütün hepsi su gibi ezberlenir bile. Ama olmuyor bir türlü. E afedersin eşşek kadar kız olmuşsun artık ödül mödül düşünmemen lazım (-: Ama illa böle bişey lazım diyosan. Kendini ödüllendirebilirsin pekala da. Çok sevdiğin şeyleri sadece bi çalışmayı bitirdikten sonra yapmaya şartlandırsan kendini yine de ilginç olabilir. Öte yandan ben yine çok sağlıklı bulmuorum. En güvenilir yöntem. Odana kapan. Bitene kadar tüm kafanı ona verip çalış. Hem daha hızlı biter. Hem daha sağlıklı olur[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yahu ödülü yaratıcı yöntemlere örnek verdik, sen de! :P Ödül isteriz demedik :) İnsan büyüyünce büyük ödüller istiyor, o da gelmiceene göre zaten ( Bir ev, bir araba v.b. :D ) Bu arada tavsiyeler için bütün arkadaşlara teşekkür ederim :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Valla yöntemini bulan bana da söylesin, ne bu üni kardeşim böyle! hocalar resmen " aa salak olum sen projeni bitirdin mi, yoo hiç heveslenme hav güzel diye, al şu projeyi git bana tasarla gel" diyor, al gülüm ver gülüm hesabı... kireii nin yaptığı çalışmaya eğlence entegre etmek benim de başıma bela valla, aa dur ya ben niye sürtüyorum forumda ben bilglisayarın bşaına hocanın yollaığı soruları çekmek için geçmiştim, yok ben gidip çalışayım en iyisi, şurda finale kalmış 20 saat 1 saat yolda 19 saat çalışsam belki calculus 102 yi toparlarım, toparlarım dimi? toparlarım, bari çalışayım ben, çalışmaylaıyım evet, çalışayım, aaa adamlar lightsaber yaparken yanmışlar dur bakayım, aaa nardiste yıldız irahimova koneri varmış gidelim, ders çalışmalıyım, aa sağol anne kahve için, ders çalışmalıyım, aa deep purple çalıyor, ders çalışmalıyım, ders çalışmalıyım... berk.exe geçersiz işlem yürüttü ve kapatılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 *!sandalyeden düşer* finallerden önce iyi geldi ya:) ehehe... valla oldum olası son dakka adamıyom, oturup sıfır çalışıp sonra son gecede dünyaları fethediyorum duman ediyorum ortalığı falan. sonra 1 hafdtaya 7 sınav falan koyuyorlar yetişemiyorsun yarısı patlıyor falan. aaaah ah şöyle iqum 100 kadar daha az olacaktı, her gün derslerimi tekrar edecek AAdan aşağı not kabul etmezdim:)[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar