Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nâzım şiiri okudu, gözaltına alındı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orhan yamuk cok daha buyuk bir tehlike. Para, sohret, oduller almak icin vatanini satmaktan cekinmiyor. Nazim oleydi boyleydi gecmiste kalmis, cok kurcalamaya gerek yok, cok da onemli degil. Zaten gundemi saptirmak icin gazetelere tasinmis bir haber bence. Yasadisi kurslara verilen cezalarin hafifletilmesi bu haftanin en tehlikeli haberidir.

[Bu mesaj demirbilek2 tarafından 29 Mayıs 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
insight, 29 Mayıs 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
taros yawaş gel....

Senin benim Atam ona şerefsiz diosa bi bildiği vardır!
Haa yok ben daha iyi biliyodum..bizzat nazımla sevişen arkadaşım var diyosan buyur meydan senin istediğin kadar koştur kendini!

ama laflarına dikkat et...

bilmeden etmeden laflar etme.
Temellerine dayandirmadan insanlari karalama, bu ulusun büyüttügü en büyü ksanatcilardandir Nazim Hikmet Ran. Kurtulus Savasi Destani dünyada esi benzeri olmayan bir destandir. Onun Atatürk tasvirlerini yapabilen sanatci gelmedi daha bu ülkeye.

Hele hele, Atatürk gibi centilmen, saygili ve düsmanina bile laf ettirmeyen bir insani bu sekilde karalamak...

Asil sen laflarina dikkat et, sinir etme insanlari aksam aksam[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mesaj tarihi:
Sen bilip bilmeden laf etme.
Kurtuluş Savaşı destanı değil Kuvay-ı Milliye destanı o.
Şu MSN işini de hallet ya yeter.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 29 Mayıs 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...