uncla Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 rumuz yeter : faysal auheae.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Hiç güleceğim yoktu blackchaos... Beni güldürdün, inşallah bir kız ark bulursun... :D Tabii diğer yardımcı oyunculara da teşekkür ederim :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 dertlenenler için buyrun... http://forum.paticik.com/view.php?id=118945[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Tek elle yazmak zor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 soğuttunuz adamı patiden....[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 baymayan versek?[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Bellow, 25 Şubat 2005 21:59 tarihinde demiş ki: DİYARRRBAGIRIINNNN GIZLLARRIIIIIII HANIMMM EYYY HOLOOLEYYYYYY LORKEE LORKEEE LORKKEEEE LORKKEEE. DİYARRRBAGIRIINNNN GIZLLARRIIIIIII HANIMMM EYYY HOLOOLEYYYYYY LORKEE LORKEEE LORKKEEEE LORKKEEE. DİYARRRBAGIRIINNNN GIZLLARRIIIIIII HANIMMM EYYY HOLOOLEYYYYYY LORKEE LORKEEE LORKKEEEE LORKKEEE. looooooooooooool[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 normal birisi yapsa black diilde başka birisi hemen üstüne gidip öldürürdünüz.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Yeni Forum SitemizAçlıdı| Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 lol.. üstüme alindim birden... cünkü zamaninda sevgililer gününde acilan topiclere sinir olup,geyik amacli protesto ediyim derken bende ayni $ekilde bi topic acmistim =)(hatirlayanlar vardir..) ve sonuc.... sanirim cinsiyet durumundan ,topic önce garbage'a gitti,garbage'a gitmekle kalmayip yokedildi hehe... ve baya bi tepki toplami$tim o da ayri =) ve nedeniyse ortada ; cinsiyet olayi =) bayanlar yapinca tepki topluo..(gerci acmamam gerekirdi ama ,niyetim sadece geyikti..)[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ezdirmem kendimi =) ne ev i$i ya =P lol zaten monitörümün üzerinde dantelli örtü var ehah $u anda örgü örüyorum cevap yazmaya cali$irken.. ayriyetten kocakari programida izliorum,yarin günede gidicem altin günü falan oooh.. ibrahiim tatliseste aciyim dinliyim.. nihih =) *o eski halimden hede yok simdi,izdirap icinde hödöyüm simdi... tutun hedelerimden hödöyüüüm simdi hedeyim dostlarim hedeyim simdi...* lol[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Kadınlar İbo dinlemez. Kimi kandırıyorsun sen? Pis yalancı.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 kadinlar böle erkekler söle die bisi yok genelleme yapmayalim =P ayrica penth ibonun sarkisini yollamisti, lol dinnemek zorunda kaldim =) ki o yalnizim sarkisini baska birisi coverlasa güsel olur =P hem ben ibo dinnemem evet gökhan özen dinlerim =)[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ben de sana Muazzez Ersoy yollayayım, onu dinle sen.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: blackchaos, 24 Şubat 2005 20:21 tarihinde demiş ki: varmı bayan arkada$ *!glump!* 1.75 boyunda 90 kiloyum Kumral esmer tenliyim.Arkadaşlarım çok yakışıklı olduğumu söyler annemde en yakışıklı olduğumu ve sülalemdekilerde çok kızın canını yakıcağımı söylerler.Ama ben bu kadar mütevaziye gerek olduğunu zannetmiyorum.Kızlar bence beni tercih etmeliler çünkü çok farklıyım.ben.Bi kere vücut tipim atletik.Gözlerimde yeşildir. Sigara içmem alkol de içmem hiç içmedimde.Çok bakımlıyımdır.Tikky değilimdir ama bazen tikkyimdir bazen taksimdekiler gibide giyinirim. aradığım kızlar : bakımlı olsun güzel olsun.Tatlı şirin olsun ağırbaşlı olsun zaman zaman çocuksu davransın ama şımarık olmasın. beni arayın... msjlarınizi bekliyorum... huhahaha 90 kilo atletik nası olunuo :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bende 1,75 53 kilo hafif göbekliyim, balık etide denebilir[signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Mike, 26 Mayıs 2005 01:57 tarihinde demiş ki: 175 53 kilo ve göbeklisin nasi ya ? ahahah harbiden bende anlamadim ya nasil oluyo ya 53 kg balık etli??? :d [Bu mesaj crocodile tarafından 26 Mayıs 2005 09:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 oda guzel :)[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 196 boy 76 kilo atletik vücut :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cleopatra_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 black yahu ben rio bravo zirvesinde seni bira içerken gördüğümü anımsıyorum gerçi o arpa suyu sayılmaz ama ilginç. Bence macera arayan ve patlama yaşamak isteyen hanımlar diye ekleme yapmalıydın :D[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 180 76 kılo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 1.60-170 arasi 49-59 kilo arasi Yeşil gözlü Bayan arkadaş ariyorum[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Lan hepiniz manyaksınız :) espiriler havada uçuşmuş ehoy[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yeni konu açmak istemedim.Blackchaosun bu threadını görünce aklıma geldi,içime dökmek istedim size. 18 yaşındayım.Bu zamana kadar ilişkim olmadı.Bir kez bile...Sizlerin en azından hatırlayıp duygulanacağınız bir maziniz varken benimse geriye baktığımda sadece yalnızlık görebileceğim bir geçmişim var.Fakat bende bana arkadaşlık edecek birini istiyorum.Ismarlama ilişkilerin kağıttan temellerine değil,sağlam sevginin temellerine kurulmuş bir ilişki istiyorum.Sadece sevgili değil,aynı zamanda en yakın dostum olabilecek birini bekliyorum.Ama yok...Dışarıda kro tipleri,işe yaramaz kişileri yanında sevgilileriyle gördükçe acaba bende olmayıpta onlarda olan ne diyorum?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ulan bi kerede bir kız, abazan erkek arasın ya, adalet mi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 olmaz öyle şey...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar