BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hagi rezil değildir[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 rezildir abi antrenörlügü kaldıramadı... iyi futbolcuydu o başka[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: blackchaos, 28 Mayıs 2005 16:55 tarihinde demiş ki: İnsight in içine kazım kanat kaçmış Mr Hagi :) Hagi rezil bi adam gerçekten ya. Yazık oldu gs ye ... Black bi karar verin bende içimdekini bileyim =) Biri hıncal dio biri kazım =)) Yok ya fenere şampiyonluk verdi hagi ona sinirliyim yoksa başka bi ilişkimiz yok =).[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: BabacumMostors, 28 Mayıs 2005 16:58 tarihinde demiş ki: hagi rezil değildir evet rezildir Neden rezildir ? Her başarısızlığında yönetimii suçluyor klupte para yok transfer yapamıyoruz diyor. Zaten sen bunları bilerek geldin niye her fırsatta suçu yönetime atıyorsun. Taraftarına hırsız diyor daha ne olsun. Keşke futbolcu olarak kalsaydı. Çingene işte...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Galatasaray teknik direktörü Hagi, görevinden istifa ettiğini açıkladı. 21:15[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Oleeee.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 tüh keşke istifa etmeseydi :P bizim için kötü oldu.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 fistan o kadar üzülme özhan canaydın hala görevinin başında :) esas başkan istifa ederse ne yapcaksınınz merak ediyom[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 İyi olmus Hagiden Teknik adam olmaz, forgiver merak güzel bişeydir:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 gese li arkadaş aradı şimdi mondragon maratonda geseyle ayrılıorum demiş sora 10 dakka sora yine arayıp ayrılmıorum demiş dorumu?[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Artık bundan sonra tarihi eserlerimizi görmeye gelir antalyaya çatalhöyüke falan. Dolmabahçeye.. Turist Hagi..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yok yaw cacık olmaz geseden para yok para, aziz yıldırıma küfretmeseydik gel bizede başkan ol diycem nerdeyse veya cem uzan da olur aslında yaw ne hallere düştü 2000 yılının efsane takımı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 herşeyin başı yönetim.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 red_dog +bilmemkaç[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayda 24$ kazanmak için tıklayın Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hagi'nin problemi hala futbolcu ruhuna sahip olması. bazı şeylere çok aşırı, gereksiz ve yerinde olmayan tepkiler verdi bu sezon. fenerli taraftarların kafasına ayran atmasından sonraki eliyle yaptığı 5 işareti mesela. çocukla çocuk olmak gibi birşeye benziyor bu. hagi'nin performansını sorarsanız elindeki kadroyla başarılıydı bence. gençler maçında daha maç 1-0 iken verilmeyen penaltı verilseydi hagi bugün daha da başarılı olacak ve galatasaray'ı 2. yapıp şampiyonlar ligi'ne taşıyacaktı belki de. ama futbolculu kişiliğinden uzaklaşamadığı için galatasaray'a uygun bir td olamadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hagiye yüklenmek mantıksız sonuçta bilmemkaç milyon dolarlık fenere karşı emektarlar+ song, tomas, conceiçao, fr 3üncü liginden gelen yetenek ribery ve gsnin geleceği ltyapı ile birşeyler yaptı. Para için değil, gsli olduğu için geldi. Bence şimdi gelecek adam sırf para için gelicek ve hagiden başarılı olamicak. Keşke g.. olurum başarılı olur, dediğimi yanlış çıkarır. Size bugünkü sabahta Ali Kırcanın yazısını okumanızı tavsiye ediyorum. Hagi neler yapmış nasıl bir kadroyla ve nasıl bir zamanda. Bece geçen yılki konumumuzdan sonra bile bu başarı. Ayrıca birkaç yıl içinde takım tamemen yenilenmiş olacağı için yine eski hırslı günlerimize döneceğiz. Doymuş ve yaşlı olan hakan ünsal, hakan şükür, arif, ve birkaç yıl sonra ergünün gitmesi ile hem gençleşecek hem de eski hırslı durumumuza döneceğiz. Fener birkaç yılda süper bir kadro kurdu ve bu arada hiç şampiyon olamadı. Benim dileğim ve şu anki gidişat bu yönde. tabi bu kişiseldir yoruma açıktır. herkes böyle düşünmez, düşünmemelidir ki fikir gelişimi olsun.. Neyse filozofluğa kaçmadan böyle özetleyelim durumu...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayda 24$ kazanmak için tıklayın Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Aslında ben gs klübünden önce gönderme emrini verdim ama kendi istifa etmiş... Şaka bi yana en iyisini yapmış walla... Gs için hakkından hayırlısı[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: forgiver, 28 Mayıs 2005 23:10 tarihinde demiş ki: cem uzan da olur aslında Bed dua mı ediyosun anlayamadım !?!?!?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 cem uzan'ın nesi kaldı zaten ki gs'ye uygun görülen başkan bu mudur? türk futbolunda 2. bir leke olur cem uzan, mafya aziz'den sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 İyi futbolcu iyi,kötü futbolcudan kötü antrenör olur diye bişi yok.Teknik direktörlük apayrı bi olaydır.Hagi futbolculugu gibi teknik direktörlük yapsaydı aşmış bi adam olurdu zaten ,Gs de bu hallerde olmazdı.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 O da iyi ya.. Gs bu kadar rezil ötesi bir kadroyla ve bu kadar borçla 3. olduysa o da hagi sayesindedir.. Adamı tebrik edeceğinize kovuyorsunuz... Helal olsun adama.. not:fbliyim bu arada[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hırkızlar Hırkızlar Var siz benim telefonu almak kim aldı sölyein bana hırkızsınız siz hırkız hırkız......[signature][hline]Köpeklerin dudağı deydi diye deniz kirlenmez.. Msn | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 albion :D ehuheuehuehueh harbi güzeldi.. Bu arada Hagi'mi 3. oldu yapmayın arkadaşar ya.. O değişiklikleri yapan adam... neyse gittiği yerde mutlu olur umarım :)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hagi'nin yerine kimi getirecekler onu merak ediyorum.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Lyon'un teknik adamı konuşuluyo ama zannetmem o kadar para veremezler[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar