Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter hakkında ingilizce bir yazı

sabonis

Öne çıkan mesajlar

ya $u zihniyeti degistirin hede classi pvp class i degildir ... bende priest icin ayni seyleri diyodum ama priestinda gayet guzel pvp yaptigini ispatlayanlar oldu hunterda gayet guzel pvp karakteridir iki tane becereksiz horde/ally kesipte lutfen $u char pvp de sucks $u char ownz demeyin...her classin ustun oldugu bi class vardir [warriorlar haric =p eheh][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 29 Mayıs 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 28 Mayıs 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
said:
Azmodai, 28 Mayıs 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
sabo sende aglama daha fazla degistir charini yaptin bi hata kabul et ve don yol yakinken :P

bak bana... shamana donmeye karar verdim heuehe nasolsa blizz benim yerime kasar yakinda chari

ahah yol baya yakın ya 59 olduk =)

bu arada son bir örnek. pvp serverında atla gidiyosunuz, sizinle aynı level bi mage/priest geçiyo diyelim. dalar mısınız direk? hayır çünkü ölme şansınız bir hayli yüksektir. hatta siz dalmazsanız bile o size dalar öldüreceği için büyük ihtimalle

peki ya bir hunter görseniz? inip direk dalmaz mısınız? bu bile farkı direk ortaya koyuyor bence

hmm, ben rogue'um. mage/priest gördüm mü dört nala peşinden giderim :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

level 59 rogue um var [2 haftadir 59 cunku oynamiyorum] rogue cogu class'a karsi 1 on 1 de ilk atagi yapamazsa cogu zaman ya cok zor aliyo yada oluyo priest , mage ozellikle hunter bu konuda cok zorluyo ama bi warrior falan daldigi zaman direk iniyo assagi [gerci eskiden salak gibi evasion aciyodum 10 tane crit yiyip yatiyodum assa...] ama mesela trinket ve engineering sagolsun magelerin poly leri artik iptal oldugu icin [2 kere iptal edebiliyorum] direk kudurtabiliyorum ama priest cildirtiyo beni hele 15 saniye weakened soul olanlar 15 saniyede tam cizige getiriyorum adam shield ve heal yapiyo direk fulleniyo , hele humanlarin prayer of healingleri guzel geliyo gerci 30 dakika cooldown ama cok guzel son $ans olarak kullaniliyo...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 29 Mayıs 2005 04:38 tarihinde demiş ki:
ya $u zihniyeti degistirin hede classi pvp class i degildir ... bende priest icin ayni seyleri diyodum ama priestinda gayet guzel pvp yaptigini ispatlayanlar oldu hunterda gayet guzel pvp karakteridir iki tane becereksiz horde/ally kesipte lutfen $u char pvp de sucks $u char ownz demeyin...her classin ustun oldugu bi class vardir [warriorlar haric =p eheh]

hunter hali warrior'dan daha içler acısı. bu yüzden ki zaten blizzard pvp sorumlusu kişi açıklama yapmış hunter'larla ilgili uzun uzun. "düzelteceğiz üstünde çalışıyoruz, survival talentlarını onları combatta survive ettirecek vaziyete getirecez, petlere yenilikler geliyo" vs vs gibisinden[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

simdi hunterın genel olarak eksikligi olabilir oynamadıgım icin yorum yapmıorum ama su var petlerin combattan cıkmaması gerekire katılmıyorum. niye? cunki direkt 1vs2 ye doner bu durum bir mage veya caster icin.
ki eger ilerde bir mage acıp oynarsanız, karsınıza bir hunter geldiginde peti combatın dısına cıkarmadan adamı oldurmeye calısın bakalım sonuc ne olcakk :)
tamam hersey biraz daha dengelenmeli.. ama cidden "dengelenmeli" oyle bi tarafı duzeltip dıger tarafın ıcıne etmek bı ıse yaramaz[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter Pvp de Vasat bence. Tek zayıf yönü yakınına biri geldiği an Kurtulma şansı bayağı düşüyor.Özellikle Çoğu Hunter yakınına biri gelince bocalıyor, ne yapacağını şaşırıyor.Bende özellikle Beta da öyleydim ama, zamanla Öğrendim.İnsan panik yapmadığı sürece pek de sorunu olmuyor.
Bu arada Hunter Pvp class'ı değil diyen arkadaşı tebrik ediyorum.Nasıl Böyle bir düşünceye varmış acaba...
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter'in en büyük eksikliği deadzonedur. Bi mage deadzone'u kullanarak çok rahat hunteri petli yada petsiz alır. Ama bir hunter olarak beni en çok soğutan olay her patch sonunda bir şekilde yada dps'imiz kısılıyor yada yeni bir bug ekleniyor.Blizzard'da hiç bi zaman oturup bunu fixlemiyor direk nerfluyor. AotH bug'ından pet speed bug'ından ve digerlerinden hiç bahsetmeyim. Blizzard'a göre hunter dps class peki dps klasslar arasında nie en sonda die sorulduğunda pet dps'inide katın diyor.Ama gel görki bir nova sheep sleep fear hamstring gouge direk petinizi out combat yapıyor. Blizzard'dan gelen açıklamaya göre her yeni patchle yeni bir hayvan skilli ekleyip sizi düzelticez diyorlar ama daha en basitinden Pet speed bug'ı hala duruyor. Önce AotH 'ın diğer attack power bonusunu almasını yok ettiler bug diye en sonunda Hunter hiç bir zaman attack power boost almıyordu gibi bir yalan uydurdular. Sonra attack speediniz fazla bonus alıyor diyerek quiver bonusumuzu mahvettiler normal dps oranına göre hunter'ın dps karşılaştırması ortalarda iken bir anda en alta düştü. Bir classın Dps'inin %30 oranında nerflenmesi ne demek anlayabilir misiniz? Ama olmaz Blizzard'a bu kadarıda yetmedi. Hunter aim shot criti ile gene tehlikeliydi.(2.8k max gordum ki 5-6 sabit hareket etmeden beklemeniz düşmanınızında 8 yarddan yakınınıza girmemesi lazım.Bence bir rakibiniz 6 snyede yanınıza gelemiyorsa zaten o dmg'ı yesin yada oyunu bıraksın). O zaman diğer klasslar 25 civari agility ile %1 crit alırken hunterlar 56 agility ile %1 crit alsın kararına vardılar. Neymiş hunterin dmg ını agility etkilediği için böle bir karar alınmış. Rouge ne oluyor çok merak ediyorum. Dahada yetmedi honor sistemi ile ranged dmgın miss rateinin defence le ölçülmesine karar verilidi. Allaha bin şükür beta serverinda hunterin biri %60 a varan miss ratein videosunu yaptı Us hunter forumu isyan ettide(hoş ne zaman etmiosa =) ) kaldırcaz dediler. İnsanlar sanki boost almış gibi sevindiler. Sonra ufak bir patch note uyarısı eklendi patche eskiden hunterların bazı missleri parry deflect yazıyordu düzeltildi daha fazla miss yapiyorsunuz gibi gelebilir. Buna adı üstünde gizli nerf denir. Patch geldi oyuna girdim priestle kapısıcan yenmem için tek şansım olan aim shotı kullanayım dedim critler belki kurtarırız diye dusundum ama o ne 6 snye bekledigim aimshot bir priest e missledi olur sans bu dedim concusive atayım yanına yaklasmasın dedim oda ne o da miss oha dedim dmg vermeden olmeyeyim arcane shot oda ne o da miss baktim priest dalga gecio mind control atmaya basladi direk kendim atladım lava. Muhtemelen Blizzard hunterin dead zone sorununu petlerle çözücek ki hafifden sinyallerini vermeye başladı. Free Master gibi yetenekler eklenicek dediler ama hayvanlar polly sleep fear yedikleri için biz gene o yetenekleri kullanamıcaz. Petler dmg verilemez target edilemez olmasın demiyorum ama en azından bi warlockun impi combat girmeden nasıl saldırılamıyorsa bizimkininde en azından ole olması lazım kanımca. Diceksiniz ki amma ağlamışsın be usta. Şunu söyleyebilirim Blizzard'a inat oyunun başından beri Hunter oynamaktayım ve gene blizzard'a inat pvp build oynuyorum hoş sanki başka bi build sansım varda 31 skill verip aldıgınız survival sikili 30 snyede 3.2 dps mi ne veriyor. Şu ana kadar ne ağladım nede başka bisey yaptım ama Hunter pvp charı değildir denmesi beni açıkcası üzdü. Instance da pullerlık yapsın hele ayrı bir konu hunter arayan bi grup bulmak zordur MC,Onyxia hariç tek işe yaradıgımız yer orası hiç daha doğru düzgün LFM Hunter ibaresi gördüğümü hatırlamıyorum LF Rogue gibi bi ibareye benziyor. Neyse içimi boşaltım simdilik yeter galyana getirmeyin daha çok şey var yazdırtmayın bana :-)[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter ı Druid birde Rogue çok üzüyo.
Druid in zaten üzmediği class yok nerdeyse o ayrı bi konu.
Rogue Cripling i vurunca ( nasıl bi %30 sa çat çat vuruyorum walla ) Hunter potansiyel ölü oluyor.
Druid zaten pete sleep eathgrab geç kör noktaya fantezi yap sonra :)
Bence Sprint veya benzer bi abilitynin hunterlarada verilmesi gerekir.
Veya sabit tutan efektleri kaldırabileceği bir ability eklenebilir ( paladinlerin cleansesi gibi)

Bunlar olmazsa hunter şu an olduğu gibi sadece uzaktan kendisini görmeyen düşmana aimed shot la başlarsa kazanabiliyo.

//Flare e kafam girsin pls[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

hehe az ugraşmadın trapleri disarm edecem die walla açıkcası hunter olarak en az korktugum class rouge diyebilirim adan girse bile scatter shot fd frost trap combosu sagolsun =)[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

Detect hidden özelliğini yanılmıyorsam biraz daha genişletecekler.
Ayrıca deadzone içinde 1-2 yeni spell eklerler ise dengelenir baya hunter.
Birde poly veya sap gibi yaratıkları ve veya playerları uzun süreli savaştan uzak tutan bir spell geldi mi güzel oluruz.
Ama hepsi hayal gibi duruyor şimdilik.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 29 Mayıs 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
hunter değişmiş druidleri tameleyebilmeli bence

ahah sen logoff olmadıkça adam da olamıyo. gidiyosun lvl 60 elite'e saldırtıyosun tek başına öldürtüyosun falan izliyo sadece =P[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 28 Mayıs 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
Hunter pvp karakteri degilki.
bık bık ediyoruz kusura bakma ama..

Bir gece hunter petiyle beraber çıkıpta hadi bir sorrow hill movieside ben patlatıyım yahu ! demez yani.
Hunter instance ına girer puller oynar
Rp serverına girer solo takılır muzigini mp3 ünü açıp
Priest in pvp iyle alakası olmaz.Pvp de oturur adam healler.1on1 priest sadece canını kurtarmak için savaşır hani dövüş sanatı ogrenirde kendini korursunya o tarz işte

PvP serverlarında pvp ısı olmıyan karakterlerın ısı nedır kı o zaman nıe actık pvp serverında char bız. :)

Bence shadow prıest ler su an pvp de en ıı class lardan bırı.
Hunter ında her class a karsı pvp de sansı var..PvP dekı baslangıca gore degısır hersey.Ben uzaktan gorursem trap ımı koyma sansım olursa falan caster ı yanıma gelene kadar alabılırım.[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...