Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter hakkında ingilizce bir yazı

sabonis

Öne çıkan mesajlar

This will be a long analysis, I hope you'll read it all
Now, I'll write all our positive and negative skills, weaknesses for PvP (especially 1w1 pvp). Then I'll write what should be done. I'll start with weaknesses:

- Our pet is usually out of combat (fear, poly etc)

- Even if our pet is in combat, it deals little damage

- We don't have a way to totally disable a player out of combat for a long time or even slow them down...
(Warlock - seduce, Rogue - Sap, Druid - roots, Priest - fear and that spell which your opponent seems like your ally, shackle, Paladin - Hammer of Justice, Warrior - Hamstring, ) etc

- On the other hand we can slow our opponent %50 for 4 seconds. Thats like a joke. This is our only way to slow/stop them ranged. Wingclip and counterattack (for counterattack we need 21 survival talent points!!!) are melee defenses. Once we go into melee fight with any of the melee classes its almost over for us. Oh I forgot our most deadly defense scatter shot, yeah it confuses target for 4 seconds. I mean come on...

- Yeah ok freezing trap is good for us to stop the enemy (for 20 seconds) but it can only be used before combat. And it will disappear in 60 seconds if no one approaches it. Pulling and enemy into the trap is an extra job we have to do. Yet I'll state again that traps are good if you will attack first. But even if, they are not deadly.

- We have a dead range that we can't hit the target (neither melee nor ranged, except for scatter shot which doesnt even provide enough time to get away from the enemy)

- We have no way to escape from a fight, just go up and read the same things I wrote for stoppoing the enemy (also paladin shield, druid and rogue stealth). Our cheetah aspect is terrible for running away. It is mostly useful for fast travelling. Lets say that you scattered an enemy for 4 seconds and started running away. He took out a bow and shot. Bang its over for you since you are dazed and he'll probably catch up with you.

now positive:

+ Our dps is above average, we're probably the 3rd best dps class in the game (after rogues and mages).

+ Our ranged attack is very powerful and sometimes we can even finish a 1w1 combat without taking and damage (if we deal crits)

+ Even if our pet is easy to get rid of, he is an annoyance for the oppoent if they dont have a way to deal with them

+ We can deal damage with or without mana. Yes we are really weaker without mana but its nothing like a mage =)

I really can not find and good positive skills for PvP

What really should be done for Hunters is that (1 or more of those following):

- A trap which can be put down in combat

- Aspect of cheetah doesn't cause daze but it automatically shuts it self up after usage of 5 minutes for 30 seconds (just made the timers up)

- Make scatter shot's stun longer, about 8-10 seconds, so we can get away from the opponent and shoot him at least once. (all melee classes can stun/disable their opponents and be able to hit them with their most damage dealing ways. Since we can't deal any melee damage, why can't we be able to get away from them and shoot?)

- Give us another shot which slows/stuns the opponent, next to concussive shot.

- Make our pets resist opponents' fear and other stuff, and make them always run fast without using and talents etc[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk cümlede bitirmiş adam.
petimiz combatta fazla etkili degil ( fear,poly )
ee yemesin pet bişey o zaman ortalıga salsın her önüne gelen.
Böle saçma sapan aglanıldımı deli oluyorum.
Devamınıda okumuyorum.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 28 Mayıs 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
İlk cümlede bitirmiş adam.
petimiz combatta fazla etkili degil ( fear,poly )
ee yemesin pet bişey o zaman ortalıga salsın her önüne gelen.
Böle saçma sapan aglanıldımı deli oluyorum.
Devamınıda okumuyorum.

bu oyunda hunter seçenlerin hunter seçme nedeni petler, bu da sırf pve'de yararlı olsun diye değil. pve'deki yararını zaten mükemmele yakın. 2 kişilik questleri tek yapabiliyoruz neredeyse.[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

çocukluk yapmana gerek yok. petin 1 combat boyunca dışarda kalması ile silence yemeyi karşılaştıramazsın.

kaldı ki petlerin efektifliğini az bulan blizzard official olarak açıkladı petlere yeni talentlar ekleyeceklerini ama nasıl talentlar olacak bunlar belli değil henüz. yani petleri onlar da güçsüz buluyor.[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

pet 1 combat boyunca niye dışarda kalmasın ki.
Yani bi pet niye fear a immune lu olsun hadi poly yi anladımda .
Benim yedigim bir silence 8 sn.O 8 sn de cloth giyen birini wand la kesersin.
Çocukluk yapma konusunuda anlamadım.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca hayatında başka classlere bakmayan sadece oyunda uzaktan hunterlar tarafından 3-5 kere öldürülen insanlar gelip hunter mükemmel falan demeye kalkmasın. biraz fikir sahibi olun tartışacağınız class hakkında

pet hunter'ın %30'a yakın dps'sidir. ayrıca caster mob veya player'ların cast timelarını uzatır. ancak bazı matchuplarda hunter daha kombat başlamadan bu çok önemli dostundan mahrum kalıyor.

bi de gelip bana bir mage olarak bık bık edip konuşmak çok komik. mage ki oyunun priest ile beraber en iyi pvp yapan classi.[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

petin neden bütün bir combat devredışı kalmaması gerektiğini yukarda belirttim. çocukluk meselesi ise "silence yiyorum silence kalksın" lafı tabi ki.

ayrıca hunterların boosta ihtiyacı olduğu komünitenin neredeyse %90ı tarafından kabul edilmişken gelip burda muhalefet olacam diye konuşmanız çok saçma.[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter pvp karakteri degilki.
bık bık ediyoruz kusura bakma ama..

Bir gece hunter petiyle beraber çıkıpta hadi bir sorrow hill movieside ben patlatıyım yahu ! demez yani.
Hunter instance ına girer puller oynar
Rp serverına girer solo takılır muzigini mp3 ünü açıp
Priest in pvp iyle alakası olmaz.Pvp de oturur adam healler.1on1 priest sadece canını kurtarmak için savaşır hani dövüş sanatı ogrenirde kendini korursunya o tarz işte
[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..

[Bu mesaj Eternal tarafından 28 Mayıs 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 28 Mayıs 2005 23:09 tarihinde demiş ki:
Hunter pvp karakteri degilki.
bık bık ediyoruz kusura bakma ama..

Bir gece hunter petiyle beraber çıkıpta hadi bir sorrow hill movieside ben patlatıyım yahu ! demez yani.
Hunter instance ına girer puller oynar
Rp serverına girer solo takılır muzigini mp3 ünü açıp

ahah o ne demek ya pvp karakteri değil. o zaman pvp serverlarında niye var hunter? "niye demesin pvp videosu çekeyim kendime"?. demek ister ama diyemez pvp'si iyi olmadığı için.
bu bir oyun bütün classlerin eşit olması lazım. warrior ile hunter biraz boost up alırlarsa eşit bir oyun oynayacaz inşallah.[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 28 Mayıs 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
sabo sende aglama daha fazla degistir charini yaptin bi hata kabul et ve don yol yakinken :P

bak bana... shamana donmeye karar verdim heuehe nasolsa blizz benim yerime kasar yakinda chari

ahah yol baya yakın ya 59 olduk =)

bu arada son bir örnek. pvp serverında atla gidiyosunuz, sizinle aynı level bi mage/priest geçiyo diyelim. dalar mısınız direk? hayır çünkü ölme şansınız bir hayli yüksektir. hatta siz dalmazsanız bile o size dalar öldüreceği için büyük ihtimalle

peki ya bir hunter görseniz? inip direk dalmaz mısınız? bu bile farkı direk ortaya koyuyor bence[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

Yazıdaki herşey doğru. Ama oynaması keyifli bir class, hatta belkide en keyifli class bence. Oyuna sonradan eklendiği için baya bir ayarı eksik hunterın ama zamanla düzelecek. Shamanları god mode yaptıktan sonra bir gün belki hunterlarada bişiler yaparlar. :)
Petlere skill olarak posion stun gibi şeyler dediler ama gene Pve agırlıklı olucak. Ayrıca kim dedi yukarda hıtlamıyorum ama petler 53 elite sonrasında hiçbir mana ifade etmiyor. Yani hem agro tutamıyor hemde çok hızlı ölüyorlar. Ama dediğim gibi inatla oynamaya devam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

hunterla ilgili yorum yapma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum. ilk karakterim olan halugarı level 40a kadar oynamıştım ve öfkeme yenik düşüp silmiştim .bu sözü edilen pvp sorunlarından dolayı. daha sonra warrior açtım ve yakın zamana kadar onla oynadım. şimdi tekrar hunter a döndüm warriorumla hiç bir sorunum olmamasına rağmen. hunter beni çekiyor :) inşallah güzel günleri görücez.

şimdi sabo nun dediklerine katılmamak mümkün değil hunterla oynamış biri olarak. özellikle warrior oynadıım zamanlar kendimden 5-6 level yüksek hunterlara bile gördüüm her zaman daldım çünkü bi hamstring lik işleri var -neredeyse-...
ayrıca hunter pvp karakteri değil diye komik sözler sarfeden kişinin neyi düşünerek böle fikirler öne sürdüğünü bilmiyorum... komik. hunter pve karakteri diyorsun pull yapsın diyorsun ama ben hiç bir instance a hunter ihtiyaç duyan grup görmedim..
hunter şu an hiç bir konuda iyi değil(aaa tabi süper gank yaparız---hangi class yapamıyor..). low level solo pve eyvallah iyi hunterda ama o dönem geçtikten sonra vasıfsız bir karakteriniz kalıyor elinizde.

normalde yorum yapmazdım ama böle açıp müzik dinlersin,rp yaparsın o karakter pvp karakteri deil diye yazı görünce dayanamadım. hem güldüm hem sinirlendim. alan yetkilisi olan bir kişinin daha mantıklı yorumlar yapmasını beklerdim ayrıca.

[Bu mesaj ermynorac tarafından 28 Mayıs 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter pvp karakteri değil vik bik falan demeyin ben hunterım ve pvp durumumdan memnunum yalnız druid denilen alet çok canımı sıkıyor baya bir döktüresim geliyor forumlara bu meseleyle ilgili gerisi iyi..
Hunterın öncelikle şu deadzone zımbırtısı konusunda sevgiye ihtiyacı var, sonra da attack power veren bir çok buffın ranged a vermemesi meselesi mühim, scatter shot ise uzatılırsa daha dengeli bir oyun olabilir.
Ben pvp konusunda mutluyum dediğim gibi, ama bu benim snde bir sürü tuşa basıp bilgisayar başında kızararak oyun oynamama sebep oluyor ki ellerimde kireçlenme oldu artık, yani hunter oynayan adamın çektiği eziyetin haddi hesabı yok, warrior yada shaman vs olup 2 tuşla oyun oynayıp rahatça kesmek mantıksız, iyi-kötü oyuncu belli olmalı.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Hunterda mühim mesele hedef olmamaktır. Cidden popoyu kurtarmak pek bir zahmetli hunter için.. Ne blinki var ne shieldı.. Ama insanlar bellemiş hunter bu kaçamaz diye bi anda önünüzdeki 10 kişiye rağmen kum torbası olabiliyorsunuz. Bu nedenle cheetah daze tamamen gerzekçe bir durum yaratıyor. Birçok healer classın dahi hızlı koşma ile ilgili bir numarası olduğuna göre kendini koruyamayan hunter classının da olması çok mantıklı olurdu.
Ama şimdi burada yazdım bişey değişirmi? Hayır.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 29 Mayıs 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
Hunterda mühim mesele hedef olmamaktır. Cidden popoyu kurtarmak pek bir zahmetli hunter için.. Ne blinki var ne shieldı.. Ama insanlar bellemiş hunter bu kaçamaz diye bi anda önünüzdeki 10 kişiye rağmen kum torbası olabiliyorsunuz. Bu nedenle cheetah daze tamamen gerzekçe bir durum yaratıyor. Birçok healer classın dahi hızlı koşma ile ilgili bir numarası olduğuna göre kendini koruyamayan hunter classının da olması çok mantıklı olurdu.
Ama şimdi burada yazdım bişey değişirmi? Hayır.

+1[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 29 Mayıs 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
said:

+1

shamandaki özelliklerin yarısını alıp huntera versinler oyun dengelenecekde masallah herseyi shamana vermisler, hatta onunla ilgilenmekten diger classları unutmuslar, 8 tane classın karması olan bir class olabilirmi ? arkadas büyücümüsün, savascımısın healermisin bi karar verek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faki, 29 Mayıs 2005 03:24 tarihinde demiş ki:
said:
trapt, 29 Mayıs 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
said:

+1

shamandaki özelliklerin yarısını alıp huntera versinler oyun dengelenecekde masallah herseyi shamana vermisler, hatta onunla ilgilenmekten diger classları unutmuslar, 8 tane classın karması olan bir class olabilirmi ? arkadas büyücümüsün, savascımısın healermisin bi karar verek

Ondan evvel druidlere bi bakmak lazım..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...