Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Eveeet. Hele bi kötü geçti sınavım de var ya ! [yeni kullanıcılar tanımayabilir olayı bilmeyebilir abuk subuk garbage demezseniz sevinirim.][hline]deep. [Bu mesaj Deep-Night tarafından 15 June 2003 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ozel msj :P[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bence bu konu bütün paticiği ilgilendiriyor :)[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bana iyi geçti dedi derece yapmazsa dövücem zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Hmm evet, ben de ilgileniyorum bu konuyla. Dayak komitesine de katılabilirim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Evet ÖSS bahanesi ile Kyrnn UO yu falna durdurmuştu :) hadi bakalım görelim :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hebele hübele bilmemki neresi olucak daha cevaplara bakmadım bile ama... :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 benı de ılgıneldırıyor lem o zman bende doverım o zman kotu gecmısse :P[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 accan dimi dövmeyelim bak[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 blade efendi selamlar, takip ediyoruz bakalım derece yapabilmiş misin[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Nefr, 15 June 2003 16:04 tarihinde demiş ki: Hmm evet, ben de ilgileniyorum bu konuyla. Dayak komitesine de katılabilirim ayrıca. Nefr avatarına yeni animasyonm mu koydun yoks hep mi boleydi bi tane avrat cıkıo kamçılıo falan[hline]Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Forgotten = Mysterio Mysterio = Forgotten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ??*[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 blade olm yandın kac bence :) ama yo sen yaparsın derece di mi? yani yapsan iyi olur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Devam edecekmisin uo projesine blade.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 buluşmaya gelmesse hücüm arkadaşlar[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yok kaçmama gerek yok su an için 293 puan duruyor görünürde tübitak puanlarıyla falan giremedim üni yok ama. ben ne size dediğim gibi bilgisayar mühendisi olucam nede nere en yüksekse oraya giricem ben hayalimdeki yetenekli oldugum alandan tercih yapıcam dershanede bunu söyleyince suratıma deli misn gözükyle baktılar ama ben kimya mühendisi olucam odtü kimya mühendisliği okuycam istanbul da tercih yapmıycam burdada mümkünse deli gözüyle bakmayınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 *!deli gözüyle bakar* insanın sevdiği şeyi yapmasıdır doğru olan derler hep ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bencede en doğrusu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoRRiS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Hani dersaneler, asarlarya işte derecelerimiz falan filan, paticik dereceleri yapmak lazım bence. Paticikten üniye girenler için ;) baksanıza derece yapan adam bile var..[hline]Ölüyorum tanrım Bu da oldu işte. Her ölüm erken ölümdür Biliyorum tanrım. Ama, ayrıca, aldığın şu hayat Fena değildir... Üstü kalsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Aç yaşa mutlu öl diye bi laf vardır bonecum[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: BonePART, 17 June 2003 00:39 tarihinde demiş ki: bu arada arkadaslar idealist olmayın idealistlik insanı ac bırakır para kazandırcak meslek okuyun elektronik inşşat makina mı para kazandıracak meslekler ? her sene türkiyede 1200 den fazla senin dediğin o mühendisliklerden mezun olan adam olduğunu bilmiyorsun galiba. olay okuduğun bölümde diil, adamda. eğer sen bişiyler yapıcaksan her bölümde en az diğerinde olduğu kadar para vardır. böyle saçma sapan kanılara takılmayın[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: BonePART, 17 June 2003 00:39 tarihinde demiş ki: bu arada arkadaslar idealist olmayın idealistlik insanı ac bırakır para kazandırcak meslek okuyun kimya okumayın kız war diye kimya muhenddisliğinden arkadas edinin benim gibi kızlarla ole kaynasın ama elektronik mbilgisayar endüstri elektrik makine inşaat felna okuyum erkek işi okuyun[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa Yine sevdiğin şeyi hobi olarak yapabilirsin. Hem kimya mühendisi olacaksın da ne olacak belli bir maaşla her an işten atılma tehlikesiyle birinin emri altında çalışacaksın peh.[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 abi sora öğretmen falan olma da kimya ogretmeni heha. bence ticaret sektoruyle iç içe olan bir firmada çalışabilicein bir meslek seç..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hayalini seçmende yarar var ama birdaha düşün bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ben MIS okumak istiyorum bu bölüm BÜ, Beykent ve Başkent'de var BÜ ye puanım kesişnlikle yetişmiyor diğer ikiside özel okul babam özel okulda burslu okumama bile karşı eh şimdilik MIS in almancası olan Enformatik peşindeyim puanıdüşerse oraya girerim yada sigortacı olurum ehak! :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar