Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yuh ya koskoca kenshin çizdin bi katana sapı çizemedin :-P tanga olayı güzel olmuş ama :-P omuz çok iyi olmuş böyle bence. cuk diye oturmuş sanki.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Mayıs 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yawww tanga deil mendil diom :D euehue tanga zati o tangadan dolayi kendinden gecti o[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hehehe sapık kenshin... gay bilirdik aslında ama.. :-P[signature][hline]Beş Hececiler
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 omuz boyun harika saç ve bilekler sorunlu tanga ise 10 numara :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
duende Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Bellow, 24 Mayıs 2005 15:26 tarihinde demiş ki: deniimde mürekkep yok :P bize gel veriim bitane bos duruyo
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bence kafyla vicutta biraz orantısız olmuş gibi geldi.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kopya cektin di mi lan bellow. cizsen cizerdin katanayı.[signature][hline]
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 he kopya :P eueh kopya kagidi ile deilde bakarak cizdim o kadar ii deilim o yüzden daha bakarak çiziyorum ama katana sapini begendiremedim :) çizdim yoksa normalde göründügü sekilde :D[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar.
Öne çıkan mesajlar