Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızları anlamak imkansız.

xaty

Öne çıkan mesajlar

nedanko bence sen olayı yanlıs anlamıssın yani. bu dedigini çok yakın arkadaşlarınla da yaşayabilirdin. kız seni normal arkadaşı olarak gördüğü için alkolünde etkisiyle yakınlasmıs. sen keske söyleseydin ondan hoslandıgını. ayrıca gözlerine baktı diye seni seviyo demek degilki :) her insan gözlerine bakmalı zaten konusurken. seni adam yerine koyan herkes konusurken senin gozlerine bakar.
güzel bi anı bence tabi kızdan hoslanmasaydın senin içinde güzel bi anı olarak kalırdı:) iyi ki tinerci saldırısına ugramamıssınız öyle sabahın köründe tek basınıza falan...

sonucta bu yasadıklarını bi erkekle yaşamış olsaydın cok normal gelecekti. bi kızla yaşadın diye bi ilişki başlaması gerekmiyor. arkadaşlıgın cinsiyeti olmaz.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Sosyal ağlarda paylaş

Erkekleri anlamak kolaymı? Her iki cins icinde birbirini anlamak zordur bence..[signature][hline]Dünya nimetlerine ehemniyet vermeyen yaşayış felsefesi ile ünlü filozof Diyojen,
bir gün çok dar bir sokakta zenginliğinden başka hiçbirşeyi olmayan kibirli bir adamla
karşılaşır. İkisinden biri kenara çekilmedikçe geçmek mümkün değildir. Mağrur zengin, hor gördüğü filozofa:
-"Ben bir serserinin önünden kenara çekilmem" der Diyojen,
kenara çekilerek gayet sakin şu karşılığı verir
-"Ben çekilirim"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 26 Mayıs 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
nedanko bence sen olayı yanlıs anlamıssın yani. bu dedigini çok yakın arkadaşlarınla da yaşayabilirdin. kız seni normal arkadaşı olarak gördüğü için alkolünde etkisiyle yakınlasmıs. sen keske söyleseydin ondan hoslandıgını.

Eh çocuk değiliz heralde gözlerimize bakmasıyla bu yargıya varmadım. Her ayrıntıyı anlatmadım. Bir "ilişkinin" başlangıcında neler yaşanırsa, onlar yaşandı. Yoksa 2 bakışla gaza gelmedim. Herhalde başka yakınlaşmalarda oldu. Oturup onları yazacak halim yok..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke
Sosyal ağlarda paylaş

İşin aslı karşındaki insanı anlamak için çok çaba sarfetmiyeceksin. İlk seferde anlıyamıyorsan boşver, zaten anlamak zorunda değilsin :P

Anlayamadığın olaylar sana koyuyorsa, sor ve anlattır ( Bknz : Türk insanı söylemez söylenir ), tekrar anlamassan, bir daha sor ve aptala anlatır gibi anlatmasını uygun bir dilde rica et, gene mi anlamadın, hemen uzaklaş oradan. Nedenini sorarsa, "ben seni anlamıyorum bu kadar basit" de.

Bu tip hikayeler ( ilk postta anlatılan ) kuşaklar boyu değişmeyen, kendini tekrarlayan hikayeler.

Düşününce çok ilginç geliyor.

Neyse hoşça kalın diyip kaçayım.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

@ nedanko

Bu da iyiymis peki =)

Yalnız mix de haksız degil aynısını bi erkek arkadasınla da yapabilirdin. Eheh neyse en iyisi cok kasmamak olursa olur olmazsa olmaz bu kadar.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

gimli +1

nedanko sana diyecek lafım yok ama iyi para harcamışsın 1 gecelik kıza ne diyiiim :)
tam one night stand olmuş hemde kelime anlamıyla.

kızlar kadar cins yaratıklar olamaz heralde,ona buna uyuz olurlar bide,olur olamdık yerlerde kavga çıkartırlar abi.[signature][hline]Demon Of The Fall...
Sosyal ağlarda paylaş

O bazen cok belirsiz olabiliyo aslında butun o yakınlasmalar sonucu bi bakıyosun kızın niyeti aslında arkadas olmakmıs. Aslında kızından kızına cok degisiyo bazı kızlara gore o yakınlasmalar direk ilan-ı ask iken bazıları icin uzaktan yakından alakası bile olmayabiliyor. E bunu anlayınca da is isten geciyo ama... Aman ne kasıyoruz ki anlasılamıyo kızlar iste =)

Opustunuzse bilemem ama =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xaty, 25 Mayıs 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
oradan çıkışta yolda yürürken sürekli oflayıp pufluyodu. Dayanamadım sordum noldu, niye böyle davranıyosun, bi problem mi var dedim. Eski çıktığı çocuğu unutamadığını, onu hala sevip sevmediğine karar veremediğini söyledi. Ben şok oldum.
- Ne şok'u ? Ne diyorsun ulan sen diye patlatacaktın iki tane kapanacaktı olay.
Herneyse kızla konuştuk, böyle devam etmiceğini, en azından bir süre ayrı kalıp kesin bi karar vermenin gerektiğini söyledim. O da katıldı, ayrılmaya karar verdik.
- Ara vermek diye birşey yoktur, boynuzlamayı legalleştirmek vardır.

Önceden çıktığı çocuğu merak ettim. Msn'i bende vardı ama konuşmuyorduk hiç. Beni tanımıyordu, kim olduğumu bilmiyordu. Selam verdim bi gün, konuşmaya başladık. Baya samimi davrandı, kimsin diye bile sormadı. Konu bir yerden kız mevzusuna geldi. Baya birşeyler söyledi. Kısaca 3 kızla uğraştığını, birinin bunu sevdiğini, birini bu sevdiğini, diğeriyle de 8 ay çıkıp diğer kıza aşık olunca ayrıldığını ama kızın hala bunun peşinden koştuğunu söyledi. Ben bunları duyunca şok oldum. Kararsız kaldım kıza söylesemmi, söylemesemmi. Kızın arkadaşlarıyla konuştum, hepsi mutlaka söyle dediler. Kızla konuşurken ne kadar güvendiğini sordum, çok güvendiğini söyledi. Bende bişey söylicektim ama güveniyosan söylemiyim, yanlış olabilir. Seni de üzmek istemiyorum dedim. Konuştuk baya, çok ısrar etti, söylemek zorunda kaldım.
- Burda yanlış bir hareket yapmışsın, laf yetiştirmek, taşımak kötü şeyler.

Kavga ederken bizim çıktığımızı öğrendi. Acayip sinirlendi.
- Dövecektin

Kıza sordu, kız da o anda boşlukta olduğunu, kim gelip çıkma teklif etse kabul edeceğini, ilk ben ettiğim için benimle çıktığını söylemiş. Ben böyle olmadığını söyledim ama ikna etmek için konuştuklarımızı gösterdim.
- Pes diyorum hala kızdan kilometrelerce uzakta olmadığın için ve şiddet uygulamadığın için, pes.

Gecenin 2'sinde acayip sinirlendi, kızı arayıp uyandırdı, konuşmuşlar. Kız yalvarmış yakarmış yine ikna etmiş çocuğu. Sonra kız bana geldi patladı, bir sürü şey söyledi. Beni kullandığını ama benim hiç fark etmediğimi, çok salak olduğumu falan söyledi.
Ertesi gün bi daha karşıma çıkma, arama, mesaj atma... gibi bir sürü şey saydı.
- Kız seni kullanmışta iyi tamam, sen niye kızı kullanmadın ?

Bende bir hata yaptığıma karar verdim ve çıktım aradan. Şuan o çocukla çıkıyor galiba. Kıza nasıl güvendim, değer verdim hala anlayabilmiş değilim =)
- Ve hala böyle smiley kullanıyorsun, pes =).

Ama hayat işte, derslerle dolu. Bu olanlardan da bir daha hiç bir kıza güvenemeyeceğimi öğrenmiş oldum.
- Boş teselliler, kendine söylediğin boş yalanlar.

Kısacası ;

Bu kızdan cacık olur.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi lol kopardın beni =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 26 Mayıs 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
...................
...................
...................
Kısacası ;

Bu kızdan cacık olur.

gülmemin sebebi kızı kullanmış olmam diyebilirim. Yılbaşından beri birisiyle çıkmıyordum. Kızla hiçbirşey hissetmediğim halde yazdığım-yazmadığım bir sürü şey yaşadım.
bu yazıyı dertli olduğum, paylaşmak istediğim için yazmadım ;) kızları anlamaya çalışmanın anlamsız olduğunu örnekle açıkladım sadece

//edit:/ "SÇŞ KİB" günde min. 5 kere oluyordu :)

[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock:
Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım

[Bu mesaj xaty tarafından 26 Mayıs 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1- kizlara gucen aten olmaz ben biktim artik
2- cok merak ettm hangi okul bu hem kendi forumu var hem graffiti takimi var cok ii bi okulmus bizimkiler kasdavdan bile korkuyolar
3-arkadasimin sevdgm kizdan ayrildigi anlam yuklu cumleyi soylemek istiorm sana bosver giden bi delik olsun[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
Sosyal ağlarda paylaş

eksi sozlukten alıntı. sanırım yazarın yasamıs oldugu bisey. ben cok uzulmustum. isteyen okusun konuyla ilgili

bir de şu şekilde olabilir: sınıftaki birine ilgi duymaya başlarsınız, bu ilgi gittikçe hoşlanmaya dönüşür ve onunla arkadaş olmaya çalışırsınız. bunu yaparkenki düşünceniz hem ona daha yakın olabilmek hem de ona kendinizi tanıtmaktır. o bir-iki adım atar, siz dört-beş adım atarsınız ve arkadaşlığınız başlar. ona karşı hissettikleriniz gittikçe yoğunlaşmaya başlar, artık hissettiğiniz hoşlanma değildir, aşktır. o ana kadar hiç kimseyi, hiçbir şeyi sevmediğiniz kadar seversiniz onu. ona iyice kendinizi kaptırır, bağımlı hale gelirsiniz. sesini, gülüşünü, bakışını, konuşmasını, kokusunu o kadar benimsersiniz ki, annenizi, babanızı nasıl sahiplenirseniz onu da öyle sahiplenirsiniz. o derece ki o sizin parçanız değildir, o sizsinizdir artık. o kadar seversiniz ki bir saniye olsun aklınızdan çıkaramazsınız, rüyalarınızda yüzlerce kez onu görürsünüz. o tatillerde memleketine giderken “acaba kazasız belasız varmış mıdır?” diye merak etmekten ve “inşallah başına bir şey gelmemiştir.” diye dua etmekten kendinizi alamazsınız, geçerli bir bahaneniz olmadığı için arayamazsınız da. hasta olduğunda iyileşene kadar dua edersiniz, belki ondan fazla acı çekersiniz. yanınızda değilken yaşamanızın tek amacı onun yanında olacağınız bir sonraki andır, sırf bunun için nefes alır, sırf bunun için yaşarsınız. tatiller sizin için kabus gibi geçer, bir türlü bitmek bilmez. size karşı her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışırsınız, biraz soğuk davrandığında sizden nefret ettiğini ya da sizi sevmediğini, biraz yakın davrandığında da (evet salakça ama aşk işte, umut olmadan olmuyor) onun da size karşı bir şeyler hissettiğini düşünürsünüz. onu hayatınızın anlamı haline getirirsiniz, tek amacınızdır hayattaki. artık ne yaparsanız yapın, o olmadığında hayattan zevk alamazsınız. zaten onla tanışmadan önce de pek mutlu olmayı becerebilen bir insan değilsinizdir ama onun yanındayken, onu mutlu gördüğünüzde, bir esprinizle onu güldürebildiğinizde, size yakın davrandığında, hele hele gözünüzün içine bakıp gülümsediğinde, hayatınızda gerçekten hiç olmadığınız kadar mutlu olursunuz. daha sonra yalnızken ya da başkalarının yanında, durup dururken kendi kendinize gülümsediğinizi fark edersiniz, bunu sağlayan odur, onun mutlu olmasıdır. siz bunları kendi içinizde yaşarken arkadaşlığınız da ilerler. o zamana kadar hiç kimsenin yüzüne karşı kendisini sevdiğinizi söyleyemediğinizden dolayı, ona da sevdiğinizi söyleyememekten korkarsınız. bu yüzden arkadaşlığınız boyunca ona sevginizi bir şekilde belli etmeye çalışırsınız davranışlarınızla. siz de bilirsiniz onun sizin duygularınızı anladığını ama emin olamazsınız. arkadaşlarıyla sizin yanınızdayken manalı bakışmalar, şifreli ya da fısır fısır konuşmalar sizin de şüphenizi çeker. anlarsınız düşüncesini ama anlamak istemezsiniz. tam arkadaşlığınız iyice samimiyet kazandığı sırada birden bir şeyler olur, pazar günü, o ve arkadaş grubunuzla yemeğe gitmişsiniz, gene samimiyetiniz devam etmiştir, ama ertesi gün ne olur anlamazsınız birden muhabbetini azaltır sizle, moraliniz bozulur, kafanızda senaryolar üretirsiniz. salı günü okula gittiğinizde içinizde nedensiz bir sıkıntı vardır. ve ders bittiğinde o suratınıza bakmadan kapıdan fırlar, gider. en yakın iki arkadaşı da sizin en yakın arkadaşlarınızdan birini yanına çağırır, siz yanlarına gittiğinizde kovulursunuz. artık eve gidene kadar kafanızda milyon tane senaryo yazarsınız. en başa en kötüsünü koyarsınız, o en yakın arkadaşınızdan hoşlanıyordur ve bunu söylemişlerdir. son sırada ise en iyisi, içinizde bir yerlerde ise en başta olan seçenek vardır, o da sizden hoşlanıyordur ve bunu söylemişlerdir. halbuki gerçek ikisi de değildir, ikinci sıraya koyduğunuz senaryo gerçekleşmiştir: sizin davranışlarınızdan her şeyi anlamıştır ve arkadaş kalmak istiyordur. ona karşı olan yoğun ilginiz onun rahat davranamamasına neden olmaktadır, sizin kırılmanızı istemediği için bu açıklamayı yapma gereği duymuştur ve siz bunu tamı tamına üçüncü ağızdan duyarsınız. en başta da şu anda kimseyle çıkmak istemediğini söylemişlerdir. bunu duyunca siz de aslında istediğinizin çıkmak olmadığını düşünürsünüz. istediğiniz el ele tutuşmak, baş başa yemeğe çıkmak, ‘canım’lı ‘cicim’li konuşmak ya da “ben seni hak etmek için ne yaptım” gibi cümleler duymak veya söylemek değildir en azından. onun da sizi sevdiğini, onun da sizin yanınızda olmak istediğini bilmek istersiniz. içinizde bir yerlerde hep bunun bir gün gerçekleşeceğine inanırsınız, hayalleriniz hep bu doğrultudadır ve bunun gerçek olmadığını anladığınız o anda bir hayal dünyasında yaşadığınızı anlarsınız. o an dünya başınıza yıkılmıştır sanki, başınız ağırlaşır, taşıyamazsınız, dizleriniz titrer, kalbinizin üstüne çok büyük bir ağırlık binmiştir. ağlamak istersiniz, ağlayamazsınız da. buna rağmen çıkıp hava alma ihtiyacı duyarsınız, havayı almışsın
Sosyal ağlarda paylaş

Gercekten yeri geldiginde kizlari anlamak cok zor...
Ama Tatli cadi görünüşleri baya bi etkiliyor. Insanlari sana tavsiyem. Oldugu gibi birak gitsin . Takma kafani bu tur seyleri belli seni kullanarak digerine yavşamış ne kadar deger verilirsen o kadar s.klrsn söylemedi deme .[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...