bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Arkadaşlar bir sürü divx film oldu. bunları cd ye nasıl çekicem minimize mi ne bir olay varmış aradım taradım bulamadım.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 minimize'le neyi kastettin anlamadım ama nero gayet güzel bir programdır. elindeki divx film 700 mb'lık birşeyse, o 700mb'lık boş cd'ler varsa elinde, cd-writer veya dvd-writer da bulunuyorsa, neroyu açıp, data cd olarak ayarlıyıp, filmi listeye atıp sonra burn diyince cd'ye çekmiş olacaksın zaten. ha cd'ye çekmekle kastın video cd hazırlamaksa, zaten neronun son sürümlerinde var video cd hazırlamak. elindeki filmi aynen vcd olarak burn ediyor o durumda. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Hayır filmler genellikle 700 küsür mb bu yüzden yazmıyor ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 700 küsur dediğin kaç ama 760 mı 720 mi ? ne civarda?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 o zmn 800mb lık cd alcaksın :P ya da kaliteden ödün verip boyutu düşürceksin.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya da filmin sonundan kredits kısmını keseceksin ya da overburn yapacaksın o yüzden soruyorum kaç küsur diye[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 712 var 750 var 820 var her telden var :=) işte minimize etmekte sanırım bu oluyor filmin credits bölümünü flm nasıl kesicem o programları bulamadım ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 minimize olmuyor ki. kırpmak oluyor o. istersen bir programla (mesela dr divx) tekrar encode ederek küçültmeyi deneyebilirsin. ya da adobe premiere, sony vegas gibi video editing programlarını kullanıp başını sonunu kesebilirsin...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 saol hmm peki altyaziyi veri diski olarak yapıp içine atsam player görürmü ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 videocd mi yapıcaksın? o zaman filmin üstüne eklemen lazım yoksa videocd yapınca vcd player o .sub dosyasını görmez[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 filme altyazı eklemek için işine yarar sanırım http://forum.paticik.com/view.php?id=102676 http://forum.paticik.com/view.php?id=72325 http://forum.paticik.com/view.php?id=15913[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 divx isede filmle aynı ismi taşısın .sub dosyası.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 git dvd rw al. inan çekilmez o dert cd rw ile ... denedim ordan biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 birde 300 cd alıp onları yazmak ile aynı paraya geliyo dvd rw alıp 300 cd lik şeyi 50 dvd ye yazmak. yazma sürelerini karşılaştırınca cd başında ömrün gitmiş gibi oluo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tmpgenc ile kolay bir şekilde 2 ye bölebilirsin.İstedigin yerden kirpabilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar