Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: raistlinthewiz, 26 Mayıs 2005 18:30 tarihinde demiş ki: said: Lorrotar, 26 Mayıs 2005 15:04 tarihinde demiş ki: magede mana biter demeyin işte.abimi magmadar keserken izledim kaç kere,mana bitmiyo.frost arcane talent olana özellikle 2 defa ragnaros kessen bitmez mana.abimin 6k manası bitti magmadarda.önce ruby kullandı.çok doldurmadıından yine bitti.arcane frost olduğu için talentlar,manayı %1500 jenerasyon eden bi spell var arcane de onu kullandı.e daha ne olsun bu yaklaşık olarak 15k mana kullanıyosun.yetmezmi ragnaros u 2 defa kesmeye yeter bence 1.ikincisi pvp diyelim koca 100 kişi raid bile gitsen orda karşına 500 adam gelse zaten kesersen 15 adam kesersin orda.(ölmedin diye düşün) 15-20 adamada 6k bile yeter kesmeye en çok mana harcayan cast fireball mage de normal spellerden.fireball bile atsan 300 mana desek yine 20 tane atarsın.ayrıca 20 fire ball atsan toplam ortalama 500 vuruyo düşünsek 10k vurursun.frostsan frost 200 mana istiyo desek(fire a oranla epey düşük onu biliyorum)30 tane atarsın onuda ortalama 500 alsak 15k vurursun bu da 4-5 adam kesmeye yeterli.poti veya evocation spellini kullanırsak ne olur bilemem artık katliam olur heralde...:) iste bilmeden konusmak boyle oluo. otur kendın bi mage oyna gorruz bakalım 15-20 adama 6k mana pool yetıomu.. evoc combat ıcınde kullanılıo ama 10dak cooldownı var.. bi mage sadece fireball atmaz. en basit kestigi classlardan bırı olan warr. icin bile yarım mana pool harcar. egerki magein ztn mana bitme sorunu olmasaydi priest disinda siz diger classlarin hayatta kalma sansi olmazdi... Burning Legion da MAge karakteri var konustugun adamın.Kardeşim oluyo kendisi.. Tarz meselesi bu..Giderde kro gibi 15 adamın arasına girer Aoe manyagı olurum 2sn de ölürüm diyosan mana da yetmez hp de yetmez. Çok kişili Pvp lerde geçersin bi köşeye mage olarak düşük mana isteyen ama toplamda etkili büyülerden atarsın.40 kişiden birin seçip Pyro atıcam diye ugrasırşan çok aglarsın böle mana yetmiyo diye. Artı olarak sölüyorum herkesin bilgisi kendinedir ve kısıtlıdır.Kardeşim olsun olmasın farketmez bundan sonra kimseye Bilmeden konuşma böle oluyo vs vs tarzında postlarda bulunma.. He artı olarak ekliyorum her mage kendine Stamina basmak için yırtınır. World of Warcraft Game Manual sayfa 72 Primary Attributes : Intellect , Spirit [signature][hline]"Honor to see Metaphor in World of Warcraft" Mike Morhaime [Bu mesaj Eternal tarafından 27 Mayıs 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Int + Spi kullanacak tek class instance holy priestidir, böyle birsey yapan mage oyundan zerre anlamiyordur. AOE büyülerini direk shortcut a bile koymayabilir böyle birsey yaparsa. Aggro ceken büyülerini de zira. Teoride bakiyorsun spirit neymis mana regen ooo süper de pratikte o regeni yapacak kadar yasatmazlar stamina secondary olmazsa. Gerci sen magesin, benim söylememem lazim bunlari sana[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet biz ailecek Anlamıyoruz Mage den zerre kadar hemde.Oyunun developerlarıda anlamıyo sanırım Magister set bul giy biyerden 2720 hp verir sana 7750 mana verir.Trinket la neck le finger la stam basar 3k ya cıkarırsın hp ni.He magister mage seti degilki yahu zerre adam diyosan Arcanist set e gir bak biyerden kaç hp kaç mana verir.Equip ve Stat larına bak falan filan Yani bazen şaşırıyorum yahu o kadar çok şey biliyosun ki ne yazıcagımı şaşırıyorum.. 100 int = %1 crit diyen blizzard bi arcanist robe a +33 int verip +7 stamina verirken gerçekten zerre kadar anlamıyomuş oyundan..Bide bu bilmedigi gördügü karakteri eleştirme kaynagına,detayına inme olayıda bizim türklerde var başka kimsede görmedim ben.Ben bir tane Rogue a yorum yapmam veya priest e.Oynamadım level 60 karakterim olmadı Pvp ye girmedim sadece klasik verilerini bilirim ve okurum,konuşmam. Başka yerde her önünüze gelene zerre kadar anlamıyosun demeyin / deme kıçıyla güler insanlar bi süre sonra [signature][hline]"Honor to see Metaphor in World of Warcraft" Mike Morhaime [Bu mesaj Eternal tarafından 27 Mayıs 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Sadece mage i degil, yazilani da anlamiyorsun o zaman. Int stam karsilastirmasi yaptim ben sanki. Gelmis bana 33 int 7 stam diyorsun. 100 int = 1% critical diyorsun. Tekrar oku. Genel bir lafi da bu derece üzerine almana güldüm baya acikcasi, sen int spirit kas abi, belli ki baya biliyorsun bu isleri. Yakinda raid boss olarak koyarlar hatta karakterini Elwynn Forest'a.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Diyorumki zerre kadar anlamayan developerlar bile 33 stam yerine 33 int koymuşlar onu belirttim. Baya iyi bildigimi falan savunmuyorum.Ama sana bi tavsiye benden bu oyunda bilmedigin,5-6 ayını harcamadıgın hiçbir karaktere , oyuncusuna laf söleme.Olayın özü budur.Bana ukalalıkta yapma şuraya heykelin dikilir vs şeklinde.Ben çok biliyorum havalarında degilim.Kendi class ım hakkında bildigim kadar konuşuyorum. Gerçi hata da bende aslında mage oynamamış adam karşıma geçmiş zerre kadar anlamıyorsun şeklinde postlarda bulunuyo alıp konuşuyorum bende şu şöle yapılır bu böle yapılır. heh [signature][hline]"Honor to see Metaphor in World of Warcraft" Mike Morhaime [Bu mesaj Eternal tarafından 27 Mayıs 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Neyse, fazla uzatmak istemiyorum cünkü sen anlamamakta direniceksin tahminen. Mageler Eagle giderler, int + stam. Sen gelmis int + spi yi savunmussun, ben de aksini söyledim. Her mantikli insan evladi (mage olsun veya olmasin) bunu söyler. Ayrica, evet level 60 mage le oynamadim ama onlarcasini ayakta tutmak icin kicimi yirttim. Nasil oynadiklarini, büyülerini, zaaflarini ve güclü oldugu noktalari biliyorum, senin kadar olmasa da biliyorum. Benim orada int ile stam degil, spirit ile stam karsilastirmasi yaptigimi bir türlü anlayamamana da sasirdim acikcasi. Stam primary olacak gibi bir kaniya nereden vardin hala anlamis degilim, oldu olacak plate giydirelim tank yapalim mageleri. Neyse Edit : En sona yaptigin sacma sapan eklemeye gelince. Genel bir konusmamdan polemik yaratan insan sensin, bu 1. Bu bölümde yöneticiysen bir agirligin olmasi gerekir, gelip burada o benim kardesim ayagi yapmaman gerekir, bu 2. Eagle mi Owl mu mage ekipmanidir bilmen gerekir lvel 60 mage olarak, bu 3. Yazilanlari daha iyi okuman gerekir ki tekrar böyle sacma sapan cevaplar vermeyesin, bu 4. Bana da bir daha bu sekilde satasma, ilk lafim sana degil geneleydi, bu 5. Bu bir priest basligi su an bir yönetici olarak benle mage konusu tartisiyorsun off topic yapiyorsun bu da 6.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Mayıs 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Senin anladığın şekilde anlaşılmasın diye özellikle yazdım Kardeşim olsun olmasın farketmez bundan sonra kimseye Bilmeden konuşma böle oluyo vs vs tarzında postlarda bulunma.. Neyse burda senle tartışıcak degilim haklısın bi agırlıgı olması lazım paticik moderatörlerinin..Kapattı bu konuyu devam diger konuya[signature][hline]"Honor to see Metaphor in World of Warcraft" Mike Morhaime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Penthesilea, 27 Mayıs 2005 14:20 tarihinde demiş ki: Neyse, fazla uzatmak istemiyorum cünkü sen anlamamakta direniceksin tahminen. Mageler Eagle giderler, int + stam. Sen gelmis int + spi yi savunmussun, ben de aksini söyledim. Her mantikli insan evladi (mage olsun veya olmasin) bunu söyler. Ayrica, evet level 60 mage le oynamadim ama onlarcasini ayakta tutmak icin kicimi yirttim. Nasil oynadiklarini, büyülerini, zaaflarini ve güclü oldugu noktalari biliyorum, senin kadar olmasa da biliyorum. Benim orada int ile stam degil, spirit ile stam karsilastirmasi yaptigimi bir türlü anlayamamana da sasirdim acikcasi. Stam primary olacak gibi bir kaniya nereden vardin hala anlamis degilim, oldu olacak plate giydirelim tank yapalim mageleri. Neyse Edit : En sona yaptigin sacma sapan eklemeye gelince. Genel bir konusmamdan polemik yaratan insan sensin, bu 1. Bu bölümde yöneticiysen bir agirligin olmasi gerekir, gelip burada o benim kardesim ayagi yapmaman gerekir, bu 2. Eagle mi Owl mu mage ekipmanidir bilmen gerekir lvel 60 mage olarak, bu 3. Yazilanlari daha iyi okuman gerekir ki tekrar böyle sacma sapan cevaplar vermeyesin, bu 4. Bana da bir daha bu sekilde satasma, ilk lafim sana degil geneleydi, bu 5. Bu bir priest basligi su an bir yönetici olarak benle mage konusu tartisiyorsun off topic yapiyorsun bu da 6. adam magister setinden konusuyor lvl 60 muabbeti sen eagle diyorsun hocam hehe.test serverinde bi mage acmani öneririm[signature][hline]-------------------------------------- www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 imdat. eagle : int+sta owl : int+spi dir. bunu kastettim.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Hmm şimdi statlar olaylara göre değişir pvp için high lvllardan konuşmak gerekirse stam int spirit veren itemlarımız var zaten.. Instance mage için Güzelce alırsın frost Arcane talentlarını... Büyük raidler için ise SPIRIT kesinlike ön plandadır MC için fire resist, int spirit.. Hmm Mage Armor dediğimiz yeni armorumuz un özelliği %30 Mana Regen while casting yani büyü yaparken regenimizin %30 u halen çalışıyor. yani pvp yaparken de spirit gerekir. kaldı ki frost arcane talentlarınla kite yapabildiğimiz için spirit bir hayli güzel olur. ancak fire talent kite yapamaz. bu yüzden fire talnetlar Eagle set giderler..[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet Chris dedigin mantikli fire / frost olayinda.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Eternal, 27 Mayıs 2005 13:37 tarihinde demiş ki: said: raistlinthewiz, 26 Mayıs 2005 18:30 tarihinde demiş ki: said: Lorrotar, 26 Mayıs 2005 15:04 tarihinde demiş ki: magede mana biter demeyin işte.abimi magmadar keserken izledim kaç kere,mana bitmiyo.frost arcane talent olana özellikle 2 defa ragnaros kessen bitmez mana.abimin 6k manası bitti magmadarda.önce ruby kullandı.çok doldurmadıından yine bitti.arcane frost olduğu için talentlar,manayı %1500 jenerasyon eden bi spell var arcane de onu kullandı.e daha ne olsun bu yaklaşık olarak 15k mana kullanıyosun.yetmezmi ragnaros u 2 defa kesmeye yeter bence 1.ikincisi pvp diyelim koca 100 kişi raid bile gitsen orda karşına 500 adam gelse zaten kesersen 15 adam kesersin orda.(ölmedin diye düşün) 15-20 adamada 6k bile yeter kesmeye en çok mana harcayan cast fireball mage de normal spellerden.fireball bile atsan 300 mana desek yine 20 tane atarsın.ayrıca 20 fire ball atsan toplam ortalama 500 vuruyo düşünsek 10k vurursun.frostsan frost 200 mana istiyo desek(fire a oranla epey düşük onu biliyorum)30 tane atarsın onuda ortalama 500 alsak 15k vurursun bu da 4-5 adam kesmeye yeterli.poti veya evocation spellini kullanırsak ne olur bilemem artık katliam olur heralde...:) iste bilmeden konusmak boyle oluo. otur kendın bi mage oyna gorruz bakalım 15-20 adama 6k mana pool yetıomu.. evoc combat ıcınde kullanılıo ama 10dak cooldownı var.. bi mage sadece fireball atmaz. en basit kestigi classlardan bırı olan warr. icin bile yarım mana pool harcar. egerki magein ztn mana bitme sorunu olmasaydi priest disinda siz diger classlarin hayatta kalma sansi olmazdi... Burning Legion da MAge karakteri var konustugun adamın.Kardeşim oluyo kendisi.. Tarz meselesi bu..Giderde kro gibi 15 adamın arasına girer Aoe manyagı olurum 2sn de ölürüm diyosan mana da yetmez hp de yetmez. Çok kişili Pvp lerde geçersin bi köşeye mage olarak düşük mana isteyen ama toplamda etkili büyülerden atarsın.40 kişiden birin seçip Pyro atıcam diye ugrasırşan çok aglarsın böle mana yetmiyo diye. Artı olarak sölüyorum herkesin bilgisi kendinedir ve kısıtlıdır.Kardeşim olsun olmasın farketmez bundan sonra kimseye Bilmeden konuşma böle oluyo vs vs tarzında postlarda bulunma.. He artı olarak ekliyorum her mage kendine Stamina basmak için yırtınır. World of Warcraft Game Manual sayfa 72 Primary Attributes : Intellect , Spirit bana burda bolum moduyu die artislik yapmayın.. >Burning Legion da MAge karakteri var konustugun >adamın.Kardeşim oluyo kendisi.. >Tarz meselesi bu..Giderde kro gibi 15 adamın arasına >girer Aoe manyagı olurum 2sn de ölürüm diyosan >mana da yetmez hp de yetmez. penth demıskı bir bolum modu olarak nie kardesını savunuorsun demissin yok ole bisi. nedir bu ilk cumle? hadi ben kardesıne saygısızlık yaptım dedımkı anlamadan konusma.. ee sen bolum modusun uyardın benı bu cumle ne? >.Giderde kro gibi 15 adamın arasına >girer Aoe >manyagı olurum 2sn de ölürüm diyosan >mana da >yetmez hp de yetmez. tamam aga sen ve kardesın kralsınız. kardesın 6-7k full mana poolla 10-15 adam girer oldurur, ama gel gorki area kullanmaz teker teker fireblast ile alır hepsını. siz kralsınız. saygımız sonsuz. bizim gibi iaecilerde krodur.. saygılar efendım...[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Kimse kimseye karşı burdaki yetkilerini kullanıp herhangi bir güç gösterisi yapmış gibi gelmedi bana. Lütfen konuyu saptırıp duygu sömürüsüne başlamayın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Eagle + Crit veren itemlerle bi kombine yapmak çok daha mantıklı olur Magister o kadar iyi şeyler vermiyo Ha netherwind dersiniz ağzımın suyu akar orası ayrı :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Fire degiliz ki artı olarak level 60 olduk Mc ye giren bi ortamdayız eagle falan yok artık. zaten heryer rogue geçen seni gördüm zannettim adamın arkadasından bagırdım mali diye rezil oldum If de sdfugsdf[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? [Bu mesaj Eternal tarafından 27 Mayıs 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Eternal, 27 Mayıs 2005 15:10 tarihinde demiş ki: Ben şuan instance karakteriyim malican =) Fire degiliz ki artı olarak level 60 olduk Mc ye giren bi ortamdayız eagle falan yok artık. zaten heryer rogue geçen seni gördüm zannettim adamın arkadasından bagırdım mali diye rezil oldum If de sdfugsdf Sanki sürekli aynaya bakıyomuşun gibi walla heryer NE heryer Rogue :) MC için Eagle set güzel olabilir diye düşünüyorum ( sadece düşünüyorum mage ile gitmişliğim yok) çünkü fazla uzun sürmeyüyor boss lar bi kere Evacation kullansan kurtarır belki :P Eagle giydiğinde en azından bi anca agro alıp sana bi kere vurduğunda ölmezsin heralde :D Tabi dediğim gibi MC ye mage ile gitmişliğim yok kağıt üzerinden konuşuyorum //Spriti sittin sene sevmedim seti sprite çevirecem dire 20-30 gold harcamıştım zamanında bi işe yarmadığını o gün gördüm o gün bu gündür işim olmaz :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Priest tartışması içine bunları yazmaktan dolayı özür ama, yazmadan edemeyeceğim :) Şimdi bir kere, istediğiniz instance olsun, istediğiniz ortam olsun (PvE, PvP) SPI itemi giyen mage'e "reroll a warrior plzkthxbye" derim.. Oyunu bilmeyen veya görmeden yorum yapan arkadaşlara kısa hatırlatmalarda bulunalım: 1) Abisini Magmadar'da izleyen ve "2x Magma yap mana bitmez" diyen arkadaşa selamlar. Magmadar'da "Manam bitmio ben überim" diyen birisi varsa, ilk MC'de tekrar tekrar izlemesini öneririm. 30 tane frostbolt atıp, 500'er damage'den, 15k damage yapan mage'i getirin elinden öpeyim :) 2) Priestler, genelde mage için çok zor rakiplerdir, ama bir mage'in yeteneklerini hiçbir şekilde duel ile ölçmeyin. Mage duelleri tamamen dengesizlik üzerine kurulmuştur. Poly saolsun! Şimdi PvP trinketleri ile daha über olduk ya, helal olsun Blizz'e.. 3) Setleri örnek veren her kimse, cidden tekrar bir okusun baksın etsin lütfen. Blizz, bütün mageler "SPI mi? Böööö" dediğinden, geçen patchinde Magister'a STA ekledi ve 1.5.0'da ise Arcanist STA alıyor (Crown'um nerflenio bühüüü) Sen git SPI aban, sonra MC'de 2 tane AoE ye, Onyxia'da Deep'i ye, yat yere. Sonra girersin bi daha o raidlere emin ol :) 4) Netherwind diye tutturan mage arkadaşlara da YÜCE selamlarımı iletir, allah kolaylık versin derim. Şu an oyunda sadece 2 parçası bulunan (Onyxia - Head, Ragnaros - Leg) bir set için DKP biriktiren mage arkadaşlara teşekkürler :) (Bu arada Netherwind'de Spell Crit veren eşya yok, Arcanist'te 2 tane var, hatırlatiim) Tartışacak birisi varsa, başka konu açsın, insanları daha fazla sinirlendirmeyelim :) EDIT: yazım hataları. [Bu mesaj Gangren tarafından 27 Mayıs 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 öp abi * elini uzatır * ekliyim şunuda : Increase dmg lerle bir frost bolt un normali 600 -700 crit i 1.3k 1.4k vururken de izletiyim ben sana videoları.. ;) [signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? [Bu mesaj Eternal tarafından 27 Mayıs 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Gangren, 27 Mayıs 2005 15:24 tarihinde demiş ki: Priest tartışması içine bunları yazmaktan dolayı özür ama, yazmadan edemeyeceğim :) Şimdi bir kere, istediğiniz instance olsun, istediğiniz ortam olsun (PvE, PvP) SPI itemi giyen mage'e "reroll a warrior plzkthxbye" derim.. Oyunu bilmeyen veya görmeden yorum yapan arkadaşlara kısa hatırlatmalarda bulunalım: 1) Abisini Magmadar'da izleyen ve "2x Magma yap mana bitmez" diyen arkadaşa selamlar. Magmadar'da "Manam bitmio ben überim" diyen birisi varsa, ilk MC'de tekrar tekrar izlemesini öneririm. 30 tane frostbolt atıp, 500'er damage'den, 15k damage yapan mage'i getirin elinden öpeyim :) 2) Priestler, genelde mage için çok zor rakiplerdir, ama bir mage'in yeteneklerini hiçbir şekilde duel ile ölçmeyin. Mage duelleri tamamen dengesizlik üzerine kurulmuştur. Poly saolsun! Şimdi PvP trinketleri ile daha über olduk ya, helal olsun Blizz'e.. 3) Setleri örnek veren her kimse, cidden tekrar bir okusun baksın etsin lütfen. Blizz, bütün mageler "SPI mi? Böööö" dediğinden, geçen patchinde Magister'a STA ekledi ve 1.5.0'da ise Arcanist STA alıyor (Crown'um nerflenio bühüüü) Sen git SPI aban, sonra MC'de 2 tane AoE ye, Onyxia'da Deep'i ye, yat yere. Sonra girersin bi daha o raidlere emin ol :) 4) Netherwind diye tutturan mage arkadaşlara da YÜCE selamlarımı iletir, allah kolaylık versin derim. Şu an oyunda sadece 2 parçası bulunan (Onyxia - Head, Ragnaros - Leg) bir set için DKP biriktiren mage arkadaşlara teşekkürler :) (Bu arada Netherwind'de Spell Crit veren eşya yok, Arcanist'te 2 tane var, hatırlatiim) Tartışacak birisi varsa, başka konu açsın, insanları daha fazla sinirlendirmeyelim :) EDIT: yazım hataları. [Bu mesaj Gangren tarafından 27 Mayıs 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] duygularima hislerime tercüman oldun abi : ) Bu arada gercekten priest basligini pic ettik, hemen konuya geri döndüreyim o halde. Sizce crit priest olayi mantikli mi? Bir priest critical chance veren item kasmali mi?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Hiç resistin yok yani? Magmadara karşı? Hakkaten übermişin, 1.4k Frostbolt crit? omfglolz0r haha. [Bu mesaj Gangren tarafından 27 Mayıs 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Crit priesti görmemiştim okurken, bence gereksiz, 40 kişilik raidlerde, MT'yi genelde aynı anda en az 5 kişi heallediğinden, priest için gerekli olacağını sanmam. Ama şamansa, kesinlikle lazım, Ancestral Healing ftw:)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Alla alla adamı patiden sogutuyosunuz yahu 15k dmg veren mage in elini öpücem diyosun. 5 tane Crit atsam 5k ediyo zaten.Resistlemeden hepsini çakıyorum demiyorumki 1 resistler 2 resistler magmadarda crit atamassın diye bi olay yok atıyosun. ben bi mudahele ediyim böle olmıcak bu =P çorbaya döndü burası[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? [Bu mesaj Eternal tarafından 27 Mayıs 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Okusan biraz? Ben Magmadar'a 15k damage versem direk beni raidden atarlar, çok az diye :P 30 frostbolt atıcaksın, ve 15k damage vereceksin diyorum. Yapılmayacak şey değil ama, daha Garr'ı yeni kesen bir raid grubunda, frost spell damage'lerini o kadar arttıran, Spell Crit şansını o kadar yükselten item olacağını sanmam. Neyse anlayan anlamıştır zannedersem yazdıklarımı, kendini savunma isteğin gayet doğal :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 pvpde gayet iyiyiz.zorlandıgım classlar warriorlar en cok daha sonrada roguelar.eger uzaktayken görürsem rogue pek sorun olmaz ama.onun dısında fazla zorlayan class yok beli biraz shaman.birde engineer olmanızı tavsiye ederim böylece mountla kacamaya calısanları yada gecenleri durdurabilirsiniz gnomish net-o-matic projector ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mortal Strike böhüü :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar