Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

priestler aglarken ..

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

Warrior gücsüz diyenlere: Burning Legion`daki Kane´le yaptigim duel`ler sonucu:

1) Priest

Holy priest"ler pek zorlamiyor. Asiri sanssiz durumlar olmadikca cok büyük bir ihtimalle alabiliyordum.

Shadow priest undead ise cok zor. Hic bir hata yapmayaksiniz, pummel`lar hic miss gecmeyecek, hatta diger attack`lariniz da pek miss gecmeyecek. Bunlar olur normal sayilacak bir crit yüzdesi alirsaniz öldürebilirsiniz. Ha tabi bunlar iyi bir priest`e karsi.

2) Mage

Ayni sekilde en ufak hata = ölüm. Mage blink atmadan kesinlikle intercept yapmayacaksiniz. Adami %100 hamstring li tutacaksiniz. Bir iki crit almazsaniz pek sansiniz yok. PvP Trinketini nova yedikten 1 sn sonra gecikmeden kullanirsaniz, mecbur blink atmak zorunda kalacak. Intercept resist olmazsa 3 sn stun, bu sürede yaptiginiz vuruslar iskalamazsa iyi bir sansiniz var.

3) Shaman

1v1 tamamen sans. Baslar baslamaz hamstring atin. 15 saniye dolmadan, hamstring atmaya devam edin ve vurun. Mortal strike yoksa shaman görürseniz kacin. Iyi ekipmaniniz varsa büyük bir sansla alabilirsiniz, ama sirf sans dedigim gibi. Bir iki adam gibi crit alirsaniz shaman "oha naptin" diye aglayabiliyor. Yok az crit alir, bir de üstüne normalden fazla miss alirsaniz direk eziliyorsunuz.

4) Rogue

Mortal strike + enrage + imp overpower varsa rogue`un sansi pek yok.

5) Warlock

Fazla yorum yapmiyayim yalan olur, cok az warlock oldugu icin cok da duel yapamamistim. Ama yaptiklarimda genelde cok zorlanmadan yeniyordum. Kafa kafaya gittigim warlock`lar da oldu. Ama ezildigim hic olmadi.

6) Paladin

Iste bu paladin`in talent`lerine ve yetenegine göre coook degisiyor. Ayni paladini 7 kere üstüste ezerek öldürdügüm de oldu. Lay on hands kullanmadan öldüren de oldu. Ama yine, ezen hic görmedim. paladin warrior`u her sekilde alir diye bir sey yok. Daha bana 500 dmg veremeden ilk shield`ini kullanan bir sürü paladin hatirliyorum.

8) Hunter

Duel`ler cok kolay oluyor. Hatta guild icinde kane da hunter slayer diyorlardi bana o derece (yalan). Ama eger karsi faction`dan bir hunter sizi görüp yere trap attiysa ve siz charge edemeden taa 40 yarddan oklamaya basladiysa isiniz zor. Trap oldugu icin intercept anlamsiz oluyor. Kosmaya basliyorsunuz, kaciyor. Yakaladiginizda health`inizin yarisi gitmis oluyor büyük ihtimalle. Sonra trap atiyor yine kaciyor falan.

Sonuc olarak mage ve shadow priest haric warrior olarak zorlandigim class pek yok. Ama 1v1 iniz abarti sekilde sansa bakiyor. Yani warrior`umdan cok memnundum. Hic aglamadim eziliyorum diye. Bu söyleceklerimi onaylayacak bir cok kisi vardir burda.

Ha ayrica, warrior`a damage veremez diyenler icin. Damage meters kullandigimiz bir cok ubrs maceramizda en yüksek damage veren bendim. Warrior olarak 15 kiside rogue/mage ne var ne yok gecmistim. (hic bir sekilde tanklik yapmiyordum tabii, 4 warrior oldugu icin görevim sadece damage dealer olmakti, buna ragmen sadece damage vererek epey aggro tutuyorum bu sekilde).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]

[Bu mesaj Mirage tarafından 25 Mayıs 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 25 Mayıs 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
evet konu sapmis, gidin baska konu acin paladinmis huntermis.
warsong'da acin bi priest de gorun diyorum sadece...

simdi ilk mesaji okursaniz adamin degindigi belli noktalar var, demis ki druid de bizim gibi heallayabiliyo. adamlarin armor'lari bizden daha yuksek. o zaman niye heal icin priest acalim... soru bu? mage'ler instant death koyabiliyo, o zaman niye shadow acip dot bekleyelim? ustelik ortada hala ayarlanmamis bi seyler varken, bug doluyken, zaten overpowered oldugu acikca ortada olan shaman'lara yeni buyu niye?

evet shadow priest olarak aradan armutlari toplamak gayet kolay. dooru soyluyosunuz ama obur tarafta isini bilen birileri varsa, gayet de armut durumuna dusuyosunuz. ozellikle grup olarak savasiyosaniz, 5 kisinin de hayatta kalmasi, sizin karsidan 2 kisiyi oldurmenizden daha onemli. yani heal, dmg vermenizden daha onemli. e priest olarak sizden beklenen insanlari ayakta tutmaniz... biz bunun icin holy tree olsun diyoruz, zira su an oyle bi sey yok ortada.

adam priestler ezik vs. vs.'den cok daha buyuk bi sorunu soylemis. su oyunda ana siniflar mage warrior ve priest'se, sen priest'e birebir alternatif yaratirsan, ortada ters giden bi seyler vardir. ayrica mage'lerle priest'lerin dmg output'lari karsilastirilamaz; ikisi de ana sinif... birisinin amaci dmg vermek, digeriyse heallamak. ha heallayan dmg verebiliyosa ne guzel. ama kardesim, dmg verecem diye karakterin asil ozelligini gormezden geliyosunuz...

Ah ah Su girdigimi ikinci oss sinavi bitsede Bir an once Wow a dalsam yazilanlari okudukca cildiriyorummmm........

Riglous cum ben Nefhir Msn imi alirsan sevinirim haberleşiriz([email protected]) walker, Feanor vb... İnsallah hep beraber başliycaz[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

Druid mevzuuna gelince arkadaslar, WoW Europe forumlarinda da baya tartisildi oraya yazdigimi aynen cevirerek yazicam buraya da.

Druidler end-game instancelarda ancak ve ancak secondary healer olabilirler, bir de Gift of the Wild atarlar. Heal over Time büyüleri ile heal beklenir yani onlardan. Cünkü, 3.5 saniye cast timeli bir büyünün, cloth userlari gectim herhangi bir main tank i bile ayakta tutmasi imkansizdir. Neden instancelarda priest > druiddir?

- Flash Heal : 1.5 saniye cast timeli ve oyun sonlarinda talentsiz 950 hp iyilestiren bir büyü. Cloth userlari kurtarmanin shieldla beraber tek yolu.

- Shield : Mesela diyelim grubunuzda bir mage var ve denyo. Adama elite olmayan moblari aoe le topla ve öldür diyorsunuz, salak herif main tankin daldigi essek gibi eliteler dahil 4324 tane mobu üstüne cekiyor. Bu adami 2 saniye heallemezseniz ölür. Büyük bir ihtimalle, flash heal spam bile gücünün sürekli azalmasini engelleyemeyecektir. Burada shield devreye girerek ~ 1k dmg absorb eder, size +1 flash heal zamani kazandirir. Herhangi bir sorun aninda instant cast oldugu icin her türlü karakteri kurtarabilir. 4 sn cooldown i vardir, talentla harcadigi mana ve ayni karaktere tekrar atilma süresi (30 dan 15 e) indirilebilir.

Prayer of Healing : Tüm partiyi, petler dahil yaklasik bir flash heal miktarinda healler. 4 saniye cast time vardir, özellikle aggro dagildiysa cok kebap olur, talent ile büyüyü yaparken 70% interruption engellenebilir size vuruldugunda.

Prayer of Fortitude : Talentla level 60 bir priest +70 stam verir : 700 hp.

Greater Heal, Heal : End game instancelarda kullanma firsati olmayan bu büyüler essek gibi miktarlarda heal yaparlar, main tanki son seviye gheal 0 dan 75% e falan cikarabilir talentla. Ama iste 4 sn, talentla 3.5 saniye cast time vardir ve bu büyüyle main tank bile heallenemiyor genelde ne yazikki, cloth userlari falan gectim. Ama ST ve öncesinde gayet MT üzerinde bol bol kullanilabilir mana israfindan kacirmak icin.

Renew : Druidler kadar iyi HoT yapamasak da, aggro toplamayan ve iyi miktarda iyilestiren böyle güzel bir büyümüz de mevcut.

Sözün özü, 3.5 sn cast time ile primary healer olunmuyor arkadaslar bir yerden sonra. MC'ye hic girmedim ben ne yazikki, ama giren priest arkadaslarimla cok sohbet ettim ve 5-6 priestin main tank a flash heal spam atarak bile onu zar zor hayatta tuttuklarini anlatinca insan anliyor meger ne dpsler var :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Mayıs 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 25 Mayıs 2005 12:00 tarihinde demiş ki:
Yav bende hunterla çok mutluyum yani kendi çapında mutlu bir class. :) Dağ taş orman gezeyim yaratık keseyim lay lay lom vs vs vs.

Ve kendinizi yalnız hissetmiyorsunuz çünkü best buddyniz var yanınızda :P

Evet kesinlikle haklisin, sorun bende zaten 55 level sonra solo degil de instance hastasi oldugumu anladim ben : )
Yoksa simdi BG'de gec abi arka saflarda bir yere, sal peti önden, umursamazlar zaten o kadar adamin arasinda. Sal arkadan stringleri, shotlari : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 25 Mayıs 2005 12:08 tarihinde demiş ki:
Druid mevzuuna gelince arkadaslar, WoW Europe forumlarinda da baya tartisildi oraya yazdigimi aynen cevirerek yazicam buraya da.

Druidler end-game instancelarda ancak ve ancak secondary healer olabilirler, bir de Gift of the Wild atarlar. Heal over Time büyüleri ile heal beklenir yani onlardan. Cünkü, 3.5 saniye cast timeli bir büyünün, cloth userlari gectim herhangi bir main tank i bile ayakta tutmasi imkansizdir. Neden instancelarda priest > druiddir?

- Flash Heal : 1.5 saniye cast timeli ve oyun sonlarinda talentsiz 950 hp iyilestiren bir büyü. Cloth userlari kurtarmanin shieldla beraber tek yolu.

- Shield : Mesela diyelim grubunuzda bir mage var ve denyo. Adama elite olmayan moblari aoe le topla ve öldür diyorsunuz, salak herif main tankin daldigi essek gibi eliteler dahil 4324 tane mobu üstüne cekiyor. Bu adami 2 saniye heallemezseniz ölür. Büyük bir ihtimalle, flash heal spam bile gücünün sürekli azalmasini engelleyemeyecektir. Burada shield devreye girerek ~ 1k dmg absorb eder, size +1 flash heal zamani kazandirir. Herhangi bir sorun aninda instant cast oldugu icin her türlü karakteri kurtarabilir. 4 sn cooldown i vardir, talentla harcadigi mana ve ayni karaktere tekrar atilma süresi (30 dan 15 e) indirilebilir.

Prayer of Healing : Tüm partiyi, petler dahil yaklasik bir flash heal miktarinda healler. 4 saniye cast time vardir, özellikle aggro dagildiysa cok kebap olur, talent ile büyüyü yaparken 70% interruption engellenebilir size vuruldugunda.

Prayer of Fortitude : Talentla level 60 bir priest +70 stam verir : 700 hp.

Greater Heal, Heal : End game instancelarda kullanma firsati olmayan bu büyüler essek gibi miktarlarda heal yaparlar, main tanki son seviye gheal 0 dan 75% e falan cikarabilir talentla. Ama iste 4 sn, talentla 3.5 saniye cast time vardir ve bu büyüyle main tank bile heallenemiyor genelde ne yazikki, cloth userlari falan gectim. Ama ST ve öncesinde gayet MT üzerinde bol bol kullanilabilir mana israfindan kacirmak icin.

Renew : Druidler kadar iyi HoT yapamasak da, aggro toplamayan ve iyi miktarda iyilestiren böyle güzel bir büyümüz de mevcut.

Sözün özü, 3.5 sn cast time ile primary healer olunmuyor arkadaslar bir yerden sonra. MC'ye hic girmedim ben ne yazikki, ama giren priest arkadaslarimla cok sohbet ettim ve 5-6 priestin main tank a flash heal spam atarak bile onu zar zor hayatta tuttuklarini anlatinca insan anliyor meger ne dpsler var :D

iyide arkadasim burda duel'lerden bahsediyo adam, instance'lardan degil.

bunun disinda, mesajin icerigine cevap: ikincisi mage soyle olsa boyle olsa demissin, peki denyo diilse? o zaman druid gayet de heallayabilir yani... en kotu mage bile 1 2 haftadan sonra naapmasi gerektigini kestirebilir. yani grup 1 2 hafta beraber oynayip oturursa, priest'in yerini druid alabilir...?
kaldi ki MC disindaki tum end-game instance'lara druid yetiyo.
[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne yaparsa yapsin, shield olmadigini ve flash heal olmadigini düsün, AOE yapan, adam gibi mob cekse bile AOE yapan bir cloth useri heallayamaz druid.

Farkindayim instancedan bahsedilmediginin ama healer olarak bakarsak instancelar da önemli gayet[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Sosyal ağlarda paylaş

dm, brd ve daha önceki instancelar olmak üzere main healer druid olarak çok kez instance yaptık. öyle pek priest bulmak kolay iş değil. ha wipe olmadı mı oldu ama eninde sonunda bossları aldık. o da daha çok yanlış pulldan dolayı. druidin nasıl oynayacağını bilmesi kadar, druidle nasıl oynanacağını bilmek de önemli. yukarıda penthinde dediği gibi mesale habersiz aoe dalan mageler kabusum.[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri
Sosyal ağlarda paylaş

Cok iyi druidler tabiki var canim, mesela Overlord vardi beraber cok oynadik ben hunterlayken, adam benden 1 level düsüktü ama cok iyi bir healerdi, ST de adam ölmeden tüm bosslari alirdik falan. Sonra ben yeni karakteri actim, bu adam 60 olduu, setlerini tamamladiii, guildcene Ragnaros kestileer...

böhüe[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Sosyal ağlarda paylaş

penth soyleki tabii bir druidin priesttan daha iyi heallamasi sacma (yani oyun mekanigi olarak birakalim da priest daha iyi iyilestirsin milleti :P), ama resto-specced druid oyunda priesttan sonra en iyi healer... druidin tek sorunu rebirth'un 30 dakkalik kallavi bir cooldown'a sahip olmasi, evet druid harika bir healer, ama oleni kaldirmaya gelince tisliyor...

bahsettigin 3,5 saniyelik healing touch evet spam edilemeyecek kadar uzun sureye sahip bir heal, ama main heal buyusu bu olmak zorunda degil. Regrowth 2 saniyelik caste sahip, oyun sonunda talentsiz 1100 civari heal cakan bununla birlikte kalmayip 1120 hp hot'a sahip ve talent ayarlamalariyla yuzde 50 crit chance increase sayesinde iki castten biri 2000 civari heal + 2000 civari hot'a sahip bir buyu, restoration gibi bir hot (ki renew'den kesinlikle daha basarilidir daha kisa zamanda daha cok hp healler), nature's swiftness ile her hangi bir heal buyusunu 3 dakkada bir de olsa insta cast yapma sansi (insta cast healing touch dusununuz) ile pek kucumsenemeyecek bir healer druid[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Sosyal ağlarda paylaş

konu biraz priest ten uzaklasacak kusura bakmayin ama bence shaman a guclu overpowered vs diyenlerin hepsi alliance..guclu vs diyosunuzda hanginiz shaman skillerini statlarini hp mana kac oluyo verdigi dmg kac oluyo tam olarak biliyosunuz tabi shaman 2 kisinin arasina daliyo cat cut kesiyo sora hemen shaman cok guclu bole sey olmaz biraz bilgi edinin su nasildir bu nasi bole oluyo falan..hemen bi siniflandirma yapilmis warior tanklar priest healler ozaman shaman da yakin dovuste en cok fazla dmg i veren class isteyen acar istemiyen acmaz her class in farkli ozellikleri oldugunu soyleyen sizler degil misiniz?

su an priest i olduren bi trinket olayi var bide cok mana goturen buyuler var insallah en kisa zamanda bi care bulunur
Sosyal ağlarda paylaş

2 kişi arasına dalıyor cat cut kesiyor??? EEE bu zayıf mı demek? Shaman guclu değil desen daha inandırıcı olurdu bu laf yerine. Başka hangi class 2 kişiye dalıp cat cut kesiyor?
Priestin çok mana harcaması bence doğru bir karar yani hem az aman harcasın hem de şu anki gibi olsun. iyice OP olur bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oradaburada, 25 Mayıs 2005 14:30 tarihinde demiş ki:
druidin hot ları crit lemiyor sanırım. 2k + 1k sanırım.

hmm onu tam olarak bilmiyorum yanniz bir yerde regrowth sozkonusu oldugunda o da critliyor diye bisiler okumustum, emin degilim senin dedigin de dogru olabilir

rejuv. critlemiyor onu biliyorum, frenzied regen.inse teker teker ticklerinin crit sansi var[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Sosyal ağlarda paylaş

eh valla anladım ki çoğu kişi diğer sınıfların nasıl oynandığından bihaber, kendi dertlerini öyle anlatıyorlar ki öbürlerinin durumunu bilmeden, ekmek bulamıyorsanız pasta yiyin hesabı bir sonuç çıkıyor..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 25 Mayıs 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
su an priest i olduren bi trinket olayi var bide cok mana goturen buyuler var insallah en kisa zamanda bi care bulunur

Bence tam tersine gücsüzlestirilmesi lazimdi shadow specced priestlerin. Sacma derecede güclü cünkü.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 25 Mayıs 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 25 Mayıs 2005 14:48 tarihinde demiş ki:
Bak mesela hunterların gıkı çıkıyor mu? Kabullendik nerf master olmayı hiç itiraz dahi etmeden oynuyoruz. :)

abi yapma ole içime dokunuyor yaw melee classlari catur kesioduk magelere yeniliodukk onu kabullenmiştim son patchle defence miss rate oranından sonra warriordan korkar oldum ya eet adami surunduyorsun ama normalde 200 wuran dmglarin adamda 80-120 arasi vurunca agliyorsun. hele o arcanite reaparlılar yok mu. Hunterin karsisindakini crit wurmadan alma gibi pek bi sansı yok sonucta 41 yarddan saldirmaya basladigini varsayalım 2-3snye bir autoshotla wurdugun 100-150 dmg ile karsindakini kesmen pek olasi deil anca critliceksinki 2.5 kati wursun bi sansin olsun. Aimshot zaten ayrı bir destan 5-6 snye bekledigin bi abilitynin missleme gibi bir sansi war ustune crit wurmadıgı zaman hic bi anlamı olmuyorkı normal saldırı ile o surede daha fazla dmg weriyorsun. Casterların dead zone kullanımına deginmiyorum zaten. Su son patchden sonra zaten prieste karsi aimshot concusive shot arcane shot ustuste missledi adam yerine kendimi attim lavın icine bari o oldurcegine ben kendim oleyim dedim =)
Sosyal ağlarda paylaş

multishot rulz canım heleki 3 targetada critledimi seyirelle gumburtuyu ozelikle 3-5 kisilik grup catismalarında olayi bitiriyor viperlari verip magelere bi cakiosun ondan sonra kacisanlari indiriosun =)[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

horde'um ve shaman'lar gayet de overpowered :).

bi sn, sorun shadow priest degil. anlatamadim galiba onceki mesajlarimda, isterlerse shadow priest'i nerflesinler, burda sorun bizim asil isimizin heal olmasi ve baska bi yan sinifin ana heal sinifina kafa tutmasi... holy tree'nin tamamiyle islevsiz olmasi. hatirlarsaniz bundan 4 ay once, priest dmg da verebiliyosa ne kadar guzel, shadow ftw gibi mesajlar atmistik. ama orda herkesin ortak bi noktasi vardi, priest once heallayacak, isini yapacak, ondan sonra dmg verebilecekse verecek... su anki durumun bununla uzaktan yakindan alakasi yok cunku grup savaslarinda hakli olarak karsi grup bize yogunlasiyo. bundan kurtulmanin tek yolu vardi eskiden, fear'i basip heallanirdik, ne kadar adam varsa DoT koyar yatardik yine (tabi adam gibi grupsa, bi sekilde yatmadan da cikiliyodu savastan). simdi sorun "armut" gibi olmemiz. Eskiden bi rogue'larla cebellesirdik, simdi rogue yerine warrior geliyo bizi kesmeye. fear koyamiyosun, cunku fear'la uzaklasan warrior charge'la geri geliyo ki bi daha stun ve interrupt anlamina geliyo bu.

Bi daha ozet geceyim ben, shadow priest ne kadar guclu olursa olsun, asla DD olamaz. Asil isi heal olan bi sinifin talent tree'sinde heal icin bi avantaj yok. bunun sonucunda da druid'ler pvp sirasinda bizim gibi heallayabiliyolar. ayrica armor'lari daha fazla... o zaman ana healer priest degil druid... boyle bi sey olabilir mi? dengesizlik burda...

Pen, abi oyun bittikten sonra (set vs, her seyi tamamladiktan sonra) pvp'den baska bi sey kalmiyo oyunda senin de bildigin gibi. onun icin instance vs. bunlar bi yere kadar. tartismaya bunun icin instance'lari katmanin anlami yok.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

bir sürü class ını çazememiş noob var özellikle talent olayı dağıtıyo her class iyi ama oynamayı bilmek gerek örneğin ben mage im lvl 40 40 priest getirin keserim class bilgisine bağlı pvp olayınde mage çok iyi dmg deal yapıyo talent ları düzenli verirsen çok iyi bi sınıf zaten mage in bilimum dmg sağlayıcısı talent talent vermeden bi oynamayı deneyin hiç bi sınıftan bi bok olmaz talent vermeyi dengeli yapmak lazım bunun için vede şunu söliyim melee attackers (warrior,rogue) isterse 50 tane cooldownu olmayan honor reward trinket i olsun yırtınsın yine magic attack (mage,priest,shaman) alamaz özellikle mage ve shaman alamaz iyi bilmiyosa pvp yi shamn da listede 3 deil bence birinci sırada 40 dan sora mail giyebildiğinden hem spellcaster hem tank hem de healer baş etmek zor[signature][hline]Lorrotar
Sosyal ağlarda paylaş

Oynamayı bilen bir rogue a karşı Sprieste karşı veya warriora ya da druide karşı Magelerin bir şansı olmadığı bütün forumlarda konuşulurken ahkam kesmek bence yanlış.
Burda sorun şurda:
- Melee yakın dövüşür
- caster/range uzak dövüşür
Bu kadar basittir. Bunu tartışacak bir durum yok. Ama sen adama sprint verirsen o adam senin kıçında biterse o iş olmaz. Şimdi yine senaryolar döktürmeye gerek yok. Mage forumunda mage vs rogue senaryoları var sayfalarca ordan bakın neticeye...

Ben eğer 25 yardtan bir spell cast ediosam ve karşımdaki melee adamda bana 25 metreden 1 sn içinde gelebiliosa o işin anlamı olmaz. Zaten salaklık tamamiyle burda...Hea dersinki bak arkadaşım ama sen uzaktan kodummu bayıyosun bırak o da yanına geldiğinde seni baysın. Ama durum böyle değil...
Priestlerin ağlayacak bi durumları yok bence. Druidlerle boy ölçüşmesinler. Forumlarda yazıor druidlerin overpowered olduğu ama oynayanların çoğununda noob olduğu... gimpdruid demosu var izleyinde görün...
Oyunda şu anda motto tamamiyle allak bullak durumda.
Maalesef her para verenin ben herkezi yenmeliyim pvp de gibi bir durumu var. Tabe büyük kısmının ufak yaşta olmasıda buna etken ( blizzard portfoyu).
Priest priestse o dur.
Bi class melee ise meleedir.
Öyle stealth gezersin dalarsın baktın yemedi vanish olmadı sprint olmadı bi daha olmadı blind yok meleesin adama yetişemedin distract... olmaz işte öyle olursa bir class bu kadar çok utilitye sahip olursa oyun çorba olur. Şu anda kimse oyunda denge var demesin oyun çorba...millet tuttuğunu XXkiyo..
Warlocklar ağlıo kurtaranı yok...
Mageler iki pyro bi AP tamam...Anca bu şekilde ayakta kalabilio
Priestler dotlar kaçar...
druidler arka arkaya moonfire root...
(aman mana emio demeyin. 250-300 arası furuo critide %75-100 arasi galiba, benim lvl60 3k ila 3.5k arası healtim olacak magede. bu da demek oluoki arkadaş sadece 10 bilemedin 12 kere moonfire spamliyecek (20-30sn) soora mage yerde...doh!)
Bunu oyun çıktığı anda da söyledim:
- Benim bildiğim blizzard balancetan anlamaz
- Eğer blizzin oyununda bir class overpowersa ÇOK uzun süre öyle kalır ondan soorada yediğin nerften ağzını sıçılır...
- Ve blizz action ve grup oyunu sever.
BG gelio orda akla kara çıkacak. Eğer biraz daha keskin hatlar yaratırsa charlar üzerinde bebeler hariç herkez mutlu olur.
Ben priestsem holy takıldıysam ve adamlarımı ayakta çok iyi tutuosam mutlu olurum. Ama ben hem heal ediyim hemde önüme geleni kesiyim dersem o iş olmaz ki durumda şu anda bu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 25 Mayıs 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
said:
Way, 25 Mayıs 2005 14:32 tarihinde demiş ki:

Bence tam tersine gücsüzlestirilmesi lazimdi shadow specced priestlerin. Sacma derecede güclü cünkü.

nasi gucsuzlestirmek gerekiyo ya ?priest heallar 1. gorevi bu demek cok sacma hele shadow priest olan birine bunu demek cok komik eger sen shadow diye bi alan acip burdada dmg e yonelik talent er bulunduruyosan bu priest dmg dealer olur ama ben gidip holy talent lerine verseydim asil amacim heallamak olurdu dmg 2. planda kalirdi olayi priest olarak dusunmeyin wow da priest olarak dusunun azcik bu oyunda priest demek sadece heal basan biri degil..priest in dmg veren buyusunun cooldown u var MF az dmg veriyo bu acigini dot ve heal iyla kapatmasi dusunulmus yan ben priest i bole gordum o yuzden actim oyunun basindan beri hic bi priest i raid grubunda heal basarken gormedim(pvp) oyunun basindan beri de bu bole bundan sora siz sadece healliyeceksiniz vs demek komik kacar..en basit ornek olarak sen shadowform diye bi talent koymussan ve hala priest e dmg dealer demiyosan (genel konusuyorum) bole dusunenlerde sorun var

su trinket olayi cidden sinir bozuyo artik rogue coldblood di vanish iydi geliyo vcatir cutur vuruyo sn sinde hp yariya iniyo scream yapiyosun hic bisi olmamis gibi tekrar daliyo sonuc hic dmg veremeden oluyosun mage de pek bisi fark etmedi poly nin cooldown u yok tekrar tekrar atiyo adam.. ama resmen bu trinket anti-priest oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...