Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

priestler aglarken ..

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

Açık konuşmak gerekirse oyunun en ezik classı paladin (yanlış anlamayın pvp için). ben derimki lvl 60 ta dps ortalamalarına bi bakın. en sonda paladin vardır.shaman ise 5. sırada.[signature][hline] Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
Sosyal ağlarda paylaş

seal of justice paladinin attacklarında stun atme şansı veriyor 1v1 pvp de bu seal ile düşman öldürülmez anca sinir edilir. :)
paladnin dps si düşük olduğu için bu seal ile anca düşmanı oyalar veya castersa büyüyü bozar ama şöle bir sorun var bu seal max 3 defa stun eder 3. den sonra düşman resistler stunı.

seal of justice kalabalık combvatlarda pladinin karşı tarafta bir klass ı oylaması için işe yarayan bir seal. kaçan bir klass ı durdurmada işe yaramadığını belirtmek isterim.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 25 Mayıs 2005 10:44 tarihinde demiş ki:
seal of justice paladinin attacklarında stun atme şansı veriyor 1v1 pvp de bu seal ile düşman öldürülmez anca sinir edilir. :)
paladnin dps si düşük olduğu için bu seal ile anca düşmanı oyalar veya castersa büyüyü bozar ama şöle bir sorun var bu seal max 3 defa stun eder 3. den sonra düşman resistler stunı.

seal of justice kalabalık combvatlarda pladinin karşı tarafta bir klass ı oylaması için işe yarayan bir seal. kaçan bir klass ı durdurmada işe yaramadığını belirtmek isterim.

bence en işe yarar seal seal of command eğer 2h kullanıyosan en fazla dmgı anca bununla vurursun.[signature][hline] Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Sosyal ağlarda paylaş

1vs1 yapmıyorum o yuzden priest ile direk karşılaşma şansım düşük. Kalabalık pvplerde priest görürsem viper sting yollayıp birde Aimedshot atıp yoluma devam ediyorum yani amaç öldürmek değil sadece priest geriye çekilmeye zorlamak oluyor. Ama tabi priest kaçmaz ise ölümü hızlı oluyor. Açıkcası şahsen en korktuğum sınıf mageler yani 2 spell ile çok yüksek damagei ranged olarak verebiliyorlar. Warriordan pek korkmuyorum çünkü bana vurması için önümdeki warrior, paladin ve bilimum rogueları geçmiş olması lazım. Roguelar zaten kalabalıkta bana dalacak kadar salaksa cezasını da birkaç saniye içinde alıyor. Ama dediğim gibi 1vs1 yapmıyorum. Bu durum BG ile değişecek ve istemesemde daha çok 1vs1 durumunda kalacağım gibi duruyor ama zaten konum olarak biraz daha geriden savaştığımdan çok da problem olmayacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

Konu sapmış bende biraz saptırayım :P
Kardeşimin paladini var lvl 60 işte SoC ile 1000+1000 vuruyordu ( şimdi holy ye çevirdi o kadar vuramıyor). Kimse buna az DMG diyemezki kardeşimin daha seti full LF bile değil elinde de o kadar iyi bi silah yok. Ha 2k dmg yiyen adam direk kaçıyor yakalayamıyor o ayrı :P[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ursusarctos, 25 Mayıs 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
Açık konuşmak gerekirse oyunun en ezik classı paladin (yanlış anlamayın pvp için). ben derimki lvl 60 ta dps ortalamalarına bi bakın. en sonda paladin vardır.shaman ise 5. sırada.

eğer paladin hiç bir seal açmazsa bu dediğin doğru. Ama retro build bir paladin iyi bir 2h silah (hızı 3sn den yavaş olmalı) ve %20+ crit chance ile son derece ölümcül olabiliyor. nasıl mı?

rakibe önce seal of the crusader ı judge edip yediği holy damage lar arttırılır akabinde seal of command açılır. Seal of command in her vuruşta şansla silahın dmgını holy dmg olarak vurma şansı vardır. Hızı 3sn in yukaısı silahlarla çoğunlukla her 3 vuruştan 1 inde seal of command çalışır. Seal of command in koyduğu holy dmg rakiibin üzerindeki crusader sayesinde biraz daha artar ve holy dmg a karşı belli bir resistance yoktur yendi mi full yenir. ve seal of command in çalışma prensibi büyü gibi değildir. Yani crit vurunca büyüler gibi 1.5 katı koymaz aksine cirt chance i agility bazlıdır ve cirt gelince x2 koyar.

şöle bir senaryo yapalım. (sadece bir defa başıma geldi o da bir druid ile duelde oldu)

combat başlıor ve paladin dediklerimi yapıyor. ilk vuruşu critical geliyor+seal of command de normal koyuyor (toplamda holy dmg ile 1000 dmg ı geçiyor) ve vengance açılıyor ( 10 sn boyunca melee ve holy dmg %15 bonuslu)
paladin 2. savuruşu yapıyor ve bu sefer hem silah dmg ı hemde seal of command dmg ı crit geliyor (dün mc de başıma geldi toplamda 2200 dmg). İşte burada karşıdaki rakibi muhtemelen ölü buluyorsunuz. ölmese bile 6-7 sn içinde yediği bu kadar dmg ı paladindne beklemdiği için şoke olacaktır :)

Haa diyeceksiniz ki rouge her zaman böle koyabiliyor diye. rouge böle bir dmg ı paladin e koyunca pala ölmez , kendini healler ve olaya devam eder ama rouge böle bir dmg yerse ne yapar (vanish +sprint)

sonuçta seal of command crit gelmese bile dps ye çok büyük katkıda bulunuyor ama sorun şu ki controllü değil burst dmg şeklinde çalışıyor. VE istediğimiz burst dmg ı koysak da rakip %90 kaçıyor. (yakalyamıyoruz)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 25 Mayıs 2005 11:01 tarihinde demiş ki:

sonuçta seal of command crit gelmese bile dps ye çok büyük katkıda bulunuyor ama sorun şu ki controllü değil burst dmg şeklinde çalışıyor. VE istediğimiz burst dmg ı koysak da rakip %90 kaçıyor. (yakalyamıyoruz)

bu yüzden hammer of justice kullanmayıp bu gibi durumlar için saklanır.[signature][hline] Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Sosyal ağlarda paylaş

ehh ulan mage ne halt etsin, priestde heal var :D geçen gün su test centerda ilk vurusta öldüğümden beri isyanlardayım, lvl 60 mage pvpsini göreyim dedim girdim, nmormal serverdaki aynı talentları yaptım, girdik rouge geldi bende 2600 hp var adam ilk vurusta 2400 vurdu, gelde kes hadi :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 25 Mayıs 2005 11:08 tarihinde demiş ki:
Engineering almakda başka bi çözüm ağı atarsınız balık gibi kalıy olduğu yerde :P

bencede pvpyi direk etkileyen tek trade skilli.[signature][hline] Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faki, 25 Mayıs 2005 11:06 tarihinde demiş ki:
ehh ulan mage ne halt etsin, priestde heal var :D geçen gün su test centerda ilk vurusta öldüğümden beri isyanlardayım, lvl 60 mage pvpsini göreyim dedim girdim, nmormal serverdaki aynı talentları yaptım, girdik rouge geldi bende 2600 hp var adam ilk vurusta 2400 vurdu, gelde kes hadi :D

Test serverında mage ile oynarken tek rogue bile kesemedi beni :) Alışıyosun belli bi zamandan sonra Soğuk kanlı bir mage her türlü rogue keser bence[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

trade skill inin pvp yi etkilemesi bence çok saçma. Sonuçta adı üstünde trade skill i ama hiç de öle çalışmıyor.

bir de mage vs rogue demişsiniz. Bence tecrübeli bir mage 1v1 de asla bir rogue yenilmez. sonuçta rogue ganglese bile mage i olduğu yerde tutamaz (stunlock) mage de blinklediği gibi sheep i basar haa rogue vanish etse bile mage in aoe leri sebeiyle vanish bir işe yaramaz. Mage sheep i basar sa rogue a, rogue için mezardan uzun bir koşu olur :)

bu yüzden mage lerden nefret ediyorum :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
oxxx[==============>

[Bu mesaj Jaan tarafından 25 Mayıs 2005 11:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 25 Mayıs 2005 11:14 tarihinde demiş ki:
said:
faki, 25 Mayıs 2005 11:06 tarihinde demiş ki:

Test serverında mage ile oynarken tek rogue bile kesemedi beni :) Alışıyosun belli bi zamandan sonra Soğuk kanlı bir mage her türlü rogue keser bence

la adam 2400 vurdu 200 hp kaldı nereye kesiyon :D[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Sosyal ağlarda paylaş

evet konu sapmis, gidin baska konu acin paladinmis huntermis.
warsong'da acin bi priest de gorun diyorum sadece...

simdi ilk mesaji okursaniz adamin degindigi belli noktalar var, demis ki druid de bizim gibi heallayabiliyo. adamlarin armor'lari bizden daha yuksek. o zaman niye heal icin priest acalim... soru bu? mage'ler instant death koyabiliyo, o zaman niye shadow acip dot bekleyelim? ustelik ortada hala ayarlanmamis bi seyler varken, bug doluyken, zaten overpowered oldugu acikca ortada olan shaman'lara yeni buyu niye?

evet shadow priest olarak aradan armutlari toplamak gayet kolay. dooru soyluyosunuz ama obur tarafta isini bilen birileri varsa, gayet de armut durumuna dusuyosunuz. ozellikle grup olarak savasiyosaniz, 5 kisinin de hayatta kalmasi, sizin karsidan 2 kisiyi oldurmenizden daha onemli. yani heal, dmg vermenizden daha onemli. e priest olarak sizden beklenen insanlari ayakta tutmaniz... biz bunun icin holy tree olsun diyoruz, zira su an oyle bi sey yok ortada.

adam priestler ezik vs. vs.'den cok daha buyuk bi sorunu soylemis. su oyunda ana siniflar mage warrior ve priest'se, sen priest'e birebir alternatif yaratirsan, ortada ters giden bi seyler vardir. ayrica mage'lerle priest'lerin dmg output'lari karsilastirilamaz; ikisi de ana sinif... birisinin amaci dmg vermek, digeriyse heallamak. ha heallayan dmg verebiliyosa ne guzel. ama kardesim, dmg verecem diye karakterin asil ozelligini gormezden geliyosunuz...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

benim gördüğüm kadarıyla priest gayet güzel, çok güzel bir kalkanı var ohh absorb absorb kaç, area fear varki ölmemek için gayet yerinde bir ability, at kaç. Heal konusuna zaten grimiyorum, diger classlardan bana göre tek sorun shamanda öle bi yapmıslarki 8 classida hacamat ediyor. ama priest kendi dalında gayet güzel, hatta yapması gereken çok bir seyde yok, at kalkanı at dotu patlat feari, kalabalıklarsa fearli iken digerlerinede patlat dotu bak ondan sonra 5 kisi birden nasıl kesiliyor, fear immune olanda bi warrior var bırak oda kessin seni. priest oynamayı bildikten sonra ezilmez.[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Sosyal ağlarda paylaş

pristlerin druidler göre üç büyük avantajları var. birincisi shield ikincisi mass heal üçüncüsüde sınırsız rez. ayrıca sta buffı da Motw a göre instance koşullarında daha faydalı. agroyu aldıklarında da hayatta kalma süreleri druidden daha az olacağını sanmıyorum.
kimsenin main healer olarak priest varsa druid tercih edeceğini sanmıyorum.[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faki, 25 Mayıs 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
benim gördüğüm kadarıyla priest gayet güzel, çok güzel bir kalkanı var ohh absorb absorb kaç, area fear varki ölmemek için gayet yerinde bir ability, at kaç. Heal konusuna zaten grimiyorum, diger classlardan bana göre tek sorun shamanda öle bi yapmıslarki 8 classida hacamat ediyor. ama priest kendi dalında gayet güzel, hatta yapması gereken çok bir seyde yok, at kalkanı at dotu patlat feari, kalabalıklarsa fearli iken digerlerinede patlat dotu bak ondan sonra 5 kisi birden nasıl kesiliyor, fear immune olanda bi warrior var bırak oda kessin seni. priest oynamayı bildikten sonra ezilmez.

lol
tabi insanlar da salakti hepsi senin basina ususuyolardi. sen de hepsini fearliyodun... hepsine dot'da dosedin eminim...

bence pek gormemissin. ozellikle rogue'un stun'la acip mage'in seni kesmesini, sonra da grubun hacamat edilmesini hic gormemissin. ozellikle 60 kisi birbirine daldiginda, boyle gudumluler dogrudan priest'lere inince cok eglenceli oluyo.
ayrica o shield'in tek vurusluk omru var.

diger siniflari kucumsemeyip de priest'i iyi gostermeyin. oturup 60 karakterle bi kac hafta oynayin da ondan sonra dersiniz herkesi aldim, herkesi fearladim, kral benim...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 25 Mayıs 2005 10:14 tarihinde demiş ki:
paladinle gelmeyin bana, burda acıların çocuğu bir hunterım
ayrıca paladinin yavaşlatma namına bir vuruşu daha var adını unuttum. hamstring tarzı bişi olabilir

Abi level 55 de biraktim, düsün ikinci karakterim bugün lvl 55 oluyor. Ölsün ya hunter. Illallah yani.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

Hehehe misroi ile instanceda iken arada bir form değiştirmesini hatırlatırsanız problem olmuyor :)
Şaka bir yana şu ana kadar misroi ile heal problemi yaşamadık hiç. Yani duridde gayet yeterli oluyor su anki instancelarımızda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...