Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi sharing programı

finch

Öne çıkan mesajlar

• Admin
sorununuz olursa link verdigim topice msj atıp uplamaktan çekinmeyin
cevaplarız , özel mesaj atmayın aynı sorunu baskası yaşarsa topicde okur daha verimli..
cok kişiye yaydık valla alan mutlu satan mutlu . doğru kullanıldığında download etmekten bıkacaksınız yedeklemeye cd/dvd yetişmicek[signature][hline]G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
parker, 27 Mayıs 2005 03:08 tarihinde demiş ki:
sizce en iyi program hangisi?

zamanında şöyle birşey yazmıştım:
http://forum.paticik.com/view.php?id=71200
ama bir update yapayım.

kazaa - kaza lite k++: eskiden en popüler programdı. bir dosyayı uzun uzun aramamıza rağmen en hızlı şekilde indirebiliyorduk. tabii popülerliği azalında dosya bulmak da zorlaştı.

ed2k - emule plus: zamanında sharereactor sayesinde çok ünlendi. kolayca ve fake dosyalara karşı güvenli olarak arama yapabiliyorduk. ama site kapandı edonkey programlarına kaldık. birçok serverda arama yapıp istediğin programı bulabiliyorsun. arama konusunda en iyi program, ama hız konusunda çok kötü. kazaayla 32kb/sn hızda dosya çekebilmeme rağmen bunda queue gibi saçmalıklar yüzünden 6-8kb/sn hızlarda sürünüyordum. tabii arama-bulma konusunda en iyi program. yine de emule plus kullanımı kolay program.

torrent - BitLord: arama konusunda yetersiz bir sistem torrent. bazı client'larda arama opsiyonu olsa da en kolayı sitelerde arama yapmak. emule gibi güçlü arama motoru yok sitelere bağımlıyız. burda da eskiden suprnova vardı avantajlıydı. ancak torrent siteleri tek tek kapandı. mininova.org gibi sitelere kaldık. buna rağmen tek bir kullanıcıdan değil birçok kullanıcıdan aynı anda çektiğin için epey hızlı oluyor. siteler her zaman güncel. kazaa ile 32kb/sn çekerken bunla 20kb/sn dolaylarında çekerdim.

DC++: zaten ustası dynamick anlatmış. diğer p2p'lerden farkı mirc kullanırmış gibi kullanman. emule veya kazaa gibi search motorunda arayıp bulma konusunda çok hünerli değil. torrent, kazaa, emule gibi birçok kişiden otomatik şekilde çeken bir yapısı yok. birçok şey manuel.
ancak diğer programlardan farkı sitelere bağımlı olmaması. farklı hub'larda kullanıcıları deşeleyerek hiç ummadığın dosyaları bulma imkanın var. denemelerim sonucu emule kadar kolay, kazaa kadar hızlı olmadığını gördüm. ancak şu an elimizde olan en iyi filesharing programı diyebilirim.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

eMule ve Ares kullanıyorum yeri geldiğinde ikiside iyi. Her zaman ares hızlı olduğu için ilk önce onu tercih ediyorum ama ares herşeyi bulamıyor ondan emule her zaman kaliteli. Birçok programı birden bilgisayarında bulundurman daha iyi. Birinde bulamadın mı diğerinde arasın.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster
Sosyal ağlarda paylaş

Abi geçin aresi deli gibi kullanıyordum.
Artık Elma sayesinde yeni bi programla tanıştım.

Revconnect Dc++ mod u gibi.
Dc++ aksine bir dosya birçok kullanıcıdan aynı anda çekiyor.

Şu anda yaklaşık 2-3 saattir açık Hız 25-26 nın altına düşmedi ayrıca nette gezinirkende hiç bi problem yaşamıyorum.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

dc++ ve revconnect gerçekten hızlı fakat.

- server listesini güncel tutman lazım, 15 gün bırakıp sonra "dur şunu indireyim" dediğinde, 15 gün önce girdiğin serverların yarısının online olmadığını görüyorsun
-upload edilmesi gereken dosya limit, çoğu iyi serverda fazlasıyla yüksek
-zaman zaman stabilite sorunları yaşadım, hadi diyelim onlar benden kaynaklandı
- arayüz, kullanım olarak gerçekten emule gibi bir programın gerisinde
- arama motoru hakikaten kötü, yine emulenin yanından bile geçemez

şimdilik aklıma gelenler bunlar ama hakkını vermek lazım çatır çatır indiriyor.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

emulenin maskotu yeter, dc++'ın nesi var? yusyuvarlak ambelimi var!
yaramaz o program :P

yok dediğim gibi iyi çekiyor, hatta zamanında netlimiter'le abuse ederek 0 (evet tam 0) uploadla harddiskler dolusu ıvır zıvır indirdiğimi bilirim, sonra anladım hatamı tabi tövbeler ettim.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...