forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 aslında kardeşimin sabah aklına esen bişey, şöyle dedi: şimdi fifa, pes vs. oynuyoruz, bunlar internetten oynanabiliyor, peki sahadaki 22 kişinin ayrı ayrı kontrol edildiği bir multiplayer oyun münkün olabilir mi ? benim aklıma ilk counter,half-life geldi; sonuçta oyuncular ve tek bir harita, aynı mantık gibi gözüküyor sizce böyle bir şey münkün mü ?, yapılsa paratikte zevkli bişey çıkar mı ortaya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kendin sölemişin zaten cs fln diee hatta internette oynanan bütün multiler öle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 var zaten HL için öyle mod[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hl için değil, bir futbol maçını, 22 ayrı kişinin multiplayer olarak oynamasınında bahsediyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 aslinda mumkun olabilir, ama bi bildikleri vardir diyorum programcilarin. pes sanirsam maximum 4 kisi oynaniyor. ama 22 kisi olayi olabilir, oyunda sadece bir adama kilitlen tarzi bi olay var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 biz bi kere cs:s de kovayla futbol maçı yapmıştık zevkliydi[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 var zaten HL nin öyle bir modu steamden bakıncada görünüyor girin DL edip oynayın.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bir fifa'yı 22 kişi oynamak zor. mouse kontrolü felan. ama hl'nin bahsettiğim modundaki gibi maçı fps şeklinde oynamak çok daha rahat oluyor. oyun üzerindeki kontrolün felan daha iyi oluyor. sonuçta sakatlanmalar olcak, fifa gibi oynarsan oyuncular sürekli pause yapmak istiycek felan[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Var zaten öyle bişey. Deathball [signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına [Bu mesaj Eraq tarafından 27 Mayıs 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yemin ediyorum aynı şeyi geçen gün düşündüm.benimki farklıydı.Sadece bir futbulcu olcan ve career yapcan.[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: ----------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 PS2 + winning eleven + 2 adet multi tap = 8 kişilik sınırsız eğlence 4vs4 veya 8 kişi bilgisayara karşı belirli oyunculara (kaleci dahil) kilitlenmiş bi şekilde. Ama benim de hep düşündüğüm şey, EA fifa serverı açacak daha önceden belirlenmiş takımlar 11vs11 online maç yapacaklar bu işin ligi olacak ve eğer olabilirse hakemde bir oyuncu olacak. İşte o zaman online spor olayının dibine vururlardı.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Herkes forvet olmak ister herhalde maçlar basket maçları gibi skorlarla biter defans olmadığı için.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 iyide abi öyle bişi olsa kaleci olucak eleman çalıma kalkar gol atmaya gider...defansta kimseyi bulamazsın ayrıca...herkes hücum oyuncusu olmak ister bir yerde :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bizde Nintendo wardı worldcup wardı 98 worldcup du sanırım yada 96 8 kişi oynuoduk fıstık gibi :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Mandooo, 28 Mayıs 2005 12:55 tarihinde demiş ki: iyide abi öyle bişi olsa kaleci olucak eleman çalıma kalkar gol atmaya gider...defansta kimseyi bulamazsın ayrıca...herkes hücum oyuncusu olmak ister bir yerde :D işte bunun yüzünden oyun zewksiz geçer[signature][hline]and thee buzzerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Savunma gayet zevkli olabilir bence, gercek hayatta hangi defans oyuncusu gidip cıkıp hep gol atayım der ki. Kaleci kotu olabilir ama butun mac kalede dur oyle.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Luciano offside'ta kalmamış mıydı? :-) (İsim sallama olabilir, futbolla pek ilgilenmem ama defans oyuncusunun biri offside'a düşmüştü Türkiye'de)[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Savunma oyuncuları ofsaytta kalamazlar ya da gol atamazlar demedim hep cıkıp gol atayıp fantazisine kapılmazlar arada bi cıkarlar. Hep cıkarlarsa zaten oyundan da zorla cıkarılırlar.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: ShdwFx, 27 Mayıs 2005 18:45 tarihinde demiş ki: yemin ediyorum aynı şeyi geçen gün düşündüm.benimki farklıydı.Sadece bir futbulcu olcan ve career yapcan. Bu benim de aklıma gelmişti, güzel fikir. said: Mandooo, 28 Mayıs 2005 12:55 tarihinde demiş ki: iyide abi öyle bişi olsa kaleci olucak eleman çalıma kalkar gol atmaya gider...defansta kimseyi bulamazsın ayrıca...herkes hücum oyuncusu olmak ister bir yerde :D Halı sahada falan oynansın maç, tam mahalle maçı işte. :)[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 biz bunları cok oncedden düşünmüştük. güzel fikir demiştik abimle ama oynanması çok gıcık edici bişey olcagından vageçmiştik :P düşünsene aradan biri sana gıcıklıgına pas vermiyo oraya buraya kosuyo sureklı :D[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: ShdwFx, 27 Mayıs 2005 18:45 tarihinde demiş ki: yemin ediyorum aynı şeyi geçen gün düşündüm.benimki farklıydı.Sadece bir futbulcu olcan ve career yapcan. böyle bir oyun var ama görüntü yok oyunda hiç yazılarla yine de enteresan bişiy new star soccer ismi[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar