Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Cermy, 03 Şubat 2005 19:21 tarihinde demiş ki: photoshop rulz. Alaka ? Coca cola'n1n amblemi p.shop yokken vard1..[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ?
sheref Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 imza yapcam kendime :)[signature][hline]MEresimos|Pati SözlükLominadze|NewsMail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05
billur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Zamanında Suudi Arabistan'da bu iddiaları ciddiye alıp bu iddiayı araştırmak için din adamlarından oluşan bir grup kurmuşlardı.Adamlar 1 ay uğraştıktan sonra vazgeçmişlerdi.Yok yani öle bişi :P[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side!
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 haha yarıldım ya pepsi ne demek peki ?? hepsini bırakıp kristal kolamı içelim onu mu diyolar yani ??[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 valla ben kendimi bildim bileli konuşulur bu..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yok abi cola turka içecez.Memlekete hayrımız olacak :D[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill...
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Vard1r belki bi$eyi nede olsa kar$1 taraf yahudi..[signature][hline]Kim kald1 bir $akayla sakat ?
sheref Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Ayrıca (bkz: Emperyalizim'e Hayır) -0 (bkz: Emperyalizm'e Sonuna Kadar Evet) +1[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yanlız verdiği linkte biraz gezindim de bu kadarıda olmaz dedim oha felan oldum çıktım siteye bak çay demle hesabı[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mc Donalds'ıda ters çevirip 30 dereceden duvara yansıtınca hintlilere ölüm kahrolsun komuünüzm yazıyomuş.[signature][hline]firefoxcular tıklayamazsınız ugraşmayın i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yeni mi öğrendin onu ? senelerdir var o mc olayı hatta mc donalds ın tabelasını asarken takan eleman yanlışlıkla 30 derece karşı duvara yansıtmış ve yoldan geçen bi hintli karşısına çıkanlara saldırmaya felan başlamış[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 03 Şubat 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 mc donald's ın sonu :)[signature][hline]MEresimos|Pati SözlükLominadze|NewsMail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 la bilmemne cok sacma millet sacma salak teoriler atiyor artik ortaya[signature][hline]alkolik pAAL' 05
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 o arapça yazı ile baya bi oynamışlar benzetmek için[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Bide şey var. Adidas'ı diklemesine yazıyosun ortadan ikiye bölüyosun o bölünenleri ters çevirip tekrar birleştiriyosun duvara 45 derece yansıtıyosun. Ortaya çıkan yazı ibranice "İsrail bi gün tüm dünyayı ele geçirecek." yazıyormuş.[signature][hline]firefoxcular tıklayamazsınız ugraşmayın i love this game! Akvaryum Tutorial youth only zone
The_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Pepsi yide ters çevirince la İslamic forces yazıo dikkate edelim Hatta ve hatta fantayıda ters de okuyup çıkan kelimenin harflaerinin sözlükteki sıra sayılarını toplayıp karkokunu alınca da 666 çıkıo Müslümanlar takdir sizin![signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz [Bu mesaj The_ tarafından 03 Şubat 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Komik :)[signature][hline]Ordek...
killers Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yok daha neler! O site de pek tarafsız ha! cihatla terörü karıştıran zihniyete lanet, zaten müslümanların başına ne geldiyse onların yüzünden geldi... Müslüman ülke vatandaşlarına potansiyel terörist gözüyle bakılıyor siz gitmişsiniz coca colanın yazısını hödö edince bilmemne oluyomuş da bilmem ne oluyomuş... Ben de bulutlara bakınca fil filan görüyorum ama filler uçamıyo.[signature][hline]Non vertem eram vivus, morientes tua mors era... Vita est morte! BaRBaRiaN [DeV]
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: killers, 03 Şubat 2005 22:09 tarihinde demiş ki: Ben de bulutlara bakınca fil filan görüyorum ama filler uçamıyo. hahahaha, süper örnek oldu bu, tebrik ediyorum =)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: eraygnr, 03 Şubat 2005 19:16 tarihinde demiş ki: said: "La Muhammed La Mekka" "Muhammed ve Mekke yok olsun" cola turkanın reklamı bence bu :-P çok saçma cola turka çıkmadan önce de vardı bu[signature][hline]sürü psikolojisine hayır
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Allah kurtarsin böyle tutsak etmis bos düsünceden..
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 höh yani saçmalığın we boş işle uğraşmanında bukadarı!!
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 coco-cola ilk çıktığı zamanlar o kıtanın insanları ortadoğuda yaşayan "kaka adamlar"dan haberdar değildi niye oturup kassın ki?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor "Ezberlemek, zihinden kopya çekmektir." Rıfat Ilgaz beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 17 ağustos hakkında aynı siteden alınmış bir flash[signature][hline]yörünge dışı
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ya bırak abi adamlar igrenc insanları dinden sogutuyorlar[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Öne çıkan mesajlar