magecy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 herkes gaipten sesler duyuyor ben duymuyorum o zaman normal olmayan ben mi oluyorum :-p[signature][hline]Image is everything, so play with it.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 magecy sen seçilmişsin ama geçmiş sıran :p[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye?
555 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 oluyo arasıra bende eskiden yalnızken şşştt die sesler duyuyodm.[signature][hline]la petite ezique
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 garipten sesler duymanın bi nedenide hassas olan kulak sinirleri beyine giderken sinirlerin yanındaki kılcal damarların şişmesi yada çatlaması yüzünden oluyomuş. tansiyon belirtisi yada damarlarda bi sorun var olabiliyo. Benimde çok çınlıyo kulaklarım tansiyonu çıkan biriyim zaten :( Herkeze olur arada durup dururken İİİİİİİİİİİİİiiiiiiiiiiiiiİiiiiii diye bi ses gelir kulağa çok ince gitgide azalır sora yokolur. Kılcal damarlardanmış işte o. Bide aynı kılcal damar olayı gözde olunca geçici körlük yapıyo. Ondan da çektim. Çok baş ağrısı yapıyo bide.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
NeHi_R Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bence bu olay psıkolojık etkılendıgın seyler den olur bende de hep tel calıyomus gıbı oluyo neden cunku cok caldıgı ıcın artık kafamda hep calıyomus gıbı oluyo[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!!
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 saatlerce bilgisayara (yada başka bişeye) odaklanıp ondan sonra bikaç saniyeliine dış dünyaya dönüosun ya. işte o dönüş manyak bi paranoya kazandırıo insana. dikkatini geri başta uraştıın şeye verene kadar fark etmesekte "acaba başka neler oluo dış dünyada" die merak içinde oluoruz. bu da beynin piskolojik olarak "aha bunlar oluo" die bize gayipten cevap vermesi olarak geri dönüo.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 pentagram konserinden bi gün sonra 10 kez çalmayan kapıyı açmaya gitmiştim.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bilgisayar milgisayar degil sizofrensiniz hepiniz.[signature][hline]sushi.
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sizofrenimi :S[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online [Bu mesaj Cheester tarafından 28 Mayıs 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bazen banada oluyo telefon çaldığını sanma olayı ama sessiz yerlerde olmuyo. ya müzik açık oluyo yada birileri konuşuyo oluyo ama harbiden sinir bişey huzursuz hissediyorum kendimi öle oldumu[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 evet ya 1 saat once fln apı caldı zannaetim zati kafaı yiyom ben yavas yavas pati ruh hastalıkları hastanesi :=)[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 he bide cheester abi sen hala delirmedin mi ??[signature][hline]Lorrotar
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hatırladığım kadarıyla uyarıcı azlığından dolayı oluyor o , git uyarıl :P[signature][hline]snuk!
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 abi yine duydum ya :S[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bende hayalden dolmalar, tatilar, matilar görüyorum cok aciktim yaww :([signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar.
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 benim de kulağıma bi ara nudge sesi geliyordu habire, şu msnde milletin yaptığı, ekranı titretip gudik bir ses çıkaran olay. habire o gudik ses çıkıyordu, bende sinirden yastığı kemiriyordum (yatarken çıkıyordu habire) ilk olduğunda hoparlörü kapattım, bi daha oldu hoparlörü söktüm, yine olunca eeeh be diyip bilgisayarı kapattım. tabi uyku sersemi olduğumdan aslında msnin kapalı olduğunu, gaipten sesler duyduğumu falan düşünmüyorum. kafayı yastığa koyunca lan! sesi eşliğinde dank etti kafama. sonra müthiş bir yoğunlaşma ile sesi kesmeyi başardım:) bilgisayardan uzak durmak daha kesin bir çözüm heralde:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende garip bi ses duyuyorum bu aralar.hem de sık sık.arkamdan birden bi hava gelmeye başlıyo,aynı zamandada caaart diye bi ses.ardından irenç kokulu bi ortam :D[signature][hline]Lorrotar
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ben teşhisi koydum,deliriosun... :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ya benzer bı olay vardı bendede boylede cok ince dıııııııııııııııt diye hafif bi ses duyuyodum sessızlık oldugu zaman odada dedım noluyoruz sora bakındım monıtoru kapayım dedım megerse monıtor ötüyomuş :) Eskide degil ama nıye bole yapıyo arada bılmıyorum eheh.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 delilerin itirafları adlı bi topic açıp orda toplanalım hep beraber[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
-Cleglaw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 arkadaşlar ya bunlar çok basit ve doğal şeyler bi yere kadar. Telefon hadisesi banada oluyo kesinlikle anormal değil normal olduğumuzun belirtisidir :). Benim eskiden bi takıntım vardı. Böyle çok sessiz ortamlarda dikkat kesilip dıııııııııııııt diye sonsuza kadar devam eden bi ses duymaya çalışıyodum.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Kedidir kedi :)[signature][hline]
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende constantine filminden gece 00:30 da çıkıp arkadaşla bi markete girmiştik marketin içinden gökalp diye bi ses geldi baktım kimse yok tanıdık arkadaşa baktım biri beni çağırdı lan dedim evet bende duydum dedi filmin etkisinden gecenin bi yarısı eve tırsa tırsa gitmiştim :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Cheester, 28 Mayıs 2005 14:42 tarihinde demiş ki: yoksa ben bi secilmismiym :P hyr uyku bozukluğun var :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Öne çıkan mesajlar