DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 çok baba yazarım şekil yazarım kimse klavyeme su dökemez[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 su an ekrana da bakmıyorum hatta gozlerimi kapadım boyle takılıyorum kadamı falan kaldıp ritm galan tutuyorum oyle karizma bi insanım yani oba hey hey hayır post kasmıyorum.[signature][hline]
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben daha uzağa işerim... evet her üye tek tek denesin klavyeye bakmadan yazabiliyoruz mu felan? bone, post kasma evladım
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben zaten klavyeye bakmam nokta[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende denicem bende denicem yuppiii deniyoommm laynnnnn bakkk yazıyorumm simdi hıphızlı hemideee aaa yazıomusum lan ne garip.. :P[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code]
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bakalım bende yazmaya çalışıyorumda kolauymış bea aslında[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
dory Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 deneyelim aaa oluyor valla hata tok aha oldu tuh, ama iyi gibirim yine batırsım ojj anna11
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Alın işte klavyeye basmadan yazdığım yaz zaten hep böyle yazıyorum. Kahretsin doğuştan var bu yetenek bende :)[signature][hline]tuana...
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Delisiniz lam, 6 sayfa etti, ehehhe :) Tabi hep beraber :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... [Bu mesaj KireiMerodii tarafından 29 Mayıs 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben monitöre bakmadan yazsam para kazanırmıyım?[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Vicious, 29 Mayıs 2005 00:19 tarihinde demiş ki: bakalım bende yazmaya çalışıyorumda kolauymış bea aslında sen hile yapıyorsundur, karganı kullanıyorsundur kesin..[signature][hline]Beş Hececiler
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Evet, ikincisi monitöre bakmadan yazabilen var mı? :P[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 monitöre bakmadan klavyeye bakabiliyoz mu :) mesela şu an montöre bakmıyorum[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 dötü sıkan ne klavyeye nede monitore bakmadan yazsın işte yazıyorum : selamn arkadaşlar nasılsınız monutıore bakmadan yazmaya çalıştım ark ne kadar olduysa hadı öğtüm kukudan...[signature][hline]tuana...
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Parmakları hariç başka bi uzvuyla yazabilen varmı :D[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ya bende klavyeye bakmadan yazıyorum ama nedense karanlık'da yazamıyorum bu mesajı'da hiç klavyeye bakmadan yazıyorum şu anda ama karanlık olunca arada ister istemez bakıyorum klavyeye yada karanlık'da klavyeye bakmadan yazınca yanlı$ olabiliyor birde yavaş yazınca yanlış yazıyorum. ilginç dimi?
finch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 son hız bakmadan yazabilirim ilerde iyi bir iş bulcağımı herkes söylüyor :D nası alıştın diye sorarsanız ultima online ı hep ışık kapalı oynardım :D[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... [Bu mesaj parker tarafından 29 Mayıs 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bu topicde yazamayan yok sanırım :/[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu mesajı havaya bakarak yazıyorum ve hızlı yazıyoreum umarım yanlıs yazmamısımdır ıcımden ıc e kadar saydıkdan sonra monitore bakacam umarım doru yazmısımdır.. aaaa doru yazmısım sayılır[signature][hline]~®âi ~
Öne çıkan mesajlar