Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klavyeye bakmadan yazmak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok baba yazarım şekil yazarım kimse klavyeme su dökemez[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz
--->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz
Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut
Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
Mesaj tarihi:
su an ekrana da bakmıyorum hatta gozlerimi kapadım boyle takılıyorum kadamı falan kaldıp ritm galan tutuyorum oyle karizma bi insanım yani oba hey hey hayır post kasmıyorum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bakalım bende yazmaya çalışıyorumda kolauymış bea aslında[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
said:
Vicious, 29 Mayıs 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
bakalım bende yazmaya çalışıyorumda kolauymış bea aslında

sen hile yapıyorsundur, karganı kullanıyorsundur kesin..[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
dötü sıkan ne klavyeye nede monitore bakmadan yazsın

işte yazıyorum :

selamn arkadaşlar nasılsınız monutıore bakmadan yazmaya çalıştım ark ne kadar olduysa hadı öğtüm kukudan...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Parmakları hariç başka bi uzvuyla yazabilen varmı :D[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Ya bende klavyeye bakmadan yazıyorum ama nedense karanlık'da yazamıyorum bu mesajı'da hiç klavyeye bakmadan yazıyorum şu anda ama karanlık olunca arada ister istemez bakıyorum klavyeye yada karanlık'da klavyeye bakmadan yazınca yanlı$ olabiliyor birde yavaş yazınca yanlış yazıyorum. ilginç dimi?
Mesaj tarihi:
son hız bakmadan yazabilirim ilerde iyi bir iş bulcağımı herkes söylüyor :D nası alıştın diye sorarsanız ultima online ı hep ışık kapalı oynardım :D[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith
The Saga Is Complete...

[Bu mesaj parker tarafından 29 Mayıs 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu mesajı havaya bakarak yazıyorum ve hızlı yazıyoreum umarım yanlıs yazmamısımdır ıcımden ıc e kadar saydıkdan sonra monitore bakacam umarım doru yazmısımdır..
aaaa doru yazmısım sayılır[signature][hline]~®âi ~

• Yeni Oluştur...