Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klavyeye bakmadan yazmak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
caponların klavyelerinde de kendi harfleri var çok cins ama. bi tane görmüştüm, tek bi harften 3 farklı harf yazıosunuz altla falan ya da shift ile[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
F klavye kullanmak bnm için artık zor gelio 5 yaşından beri Q klavyeye alıstım,ee bundan sorada Fde nası yaziim?Bzm okulda hocalar Q kullanıo bize F kullandırtıolar o da ayrı konu :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
salla ya ne varsa q'da var...

ayrıca q klavye yawaşlatmak için çıkmışsa walla kendimi f klavyede düşünemiyorm =)..
ehueh[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
Mesaj tarihi:
Sadece uo macrolarima balmadan nasarim dierleinde bitaz bakitorum (bakmadan yazfim:) )[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 28 Mayıs 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
Ya mrk ettiğim bi durum var japonlar nası yazı yazıolar,klavyede?Yani o kdr harf sığar mı ki??!?!

o olay cinlilerde cunku adamlarda harf yok direk cizmek uzerine kurulu, arapcada oyle.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yanliz soyle bir durum var bir klavyeyi ne kadar uzun sure kullanirsaniz o klavyeye o kadar alisiyorsunuz ve baska herhangi bir klavyeyle yazmaya kalktiginizda typo, etra space, noktalama hatalari gibi seyler ister istemez ortaya cikiyor.
Mesaj tarihi:
evet mesela bazı klavyelerde ENTER tuşu shitf gibi. iyice küçültmişler ben onlarda enteri bulamıyorum bakmadan, basamıyorum :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
peheh o adamlar klavye kullanmaz ki ztn dokunmatik ekran kullanırlar bir de el yazısı çevirici programları vardır tabii elin kayarsa kötü yani anlam tamamen değişebilir bu durumda[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz
--->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz
Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut
Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
Mesaj tarihi:
Ya 2 günde onada alısıosun ama mesela Qdan Fe geçince çok zor 6ay alısmaya çalıs uras dur...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
misal ben notebook klavyesi kullanmaya acaip yatkin bir insanim ancak standart disi, artistik klavyeler de arada sirada alt, shift kombinasyonlarinin fonksiyonlarinin yerlerini karistirabiliyorum. fn tusuna da kilim.
Mesaj tarihi:
cidden klavyesini silen fln var mı benimki çok pis bilgisayardan kalktığımda ellerimi yıkasam mı[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz
--->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz
Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut
Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 28 Mayıs 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
bakınca noluyo bakmayınca noluyo? uber bişeymi bakmadan yazmak?

he valla bi tuhaf.
topicte de herkes çıkmış "aa ben de bakmadan yazıyorum" felan diye.

tuhaf. hadi ben hep klavyeye bakmadan yazıyorum zaten. eski mirc günlerinin getirisi.. taa 6-7 sene önce felan.
klavyeye bakıp bakmamanın ne gereği, önemi var ki. zaten tuşların yerlerini parmaklarım ezberlemiş. ara sıra yanlış harfe bastığım oluyor ama refleks icabı hemen düzeltiyorum onları da..
çok zor bişi değil yani. zor olan klavyeye değil ekrana bakmadan yazmak.
ama tabii onda da "aa ekrana bakmadan da yazabiliyorum" diycek kadar ahım şahım bişi yok..

hani vardır ya, "anne bak, bisiklet kullanırken ellerimi bırakabiliyorum".
ben de diyorum ki, "oğlum dur düşüceksin.."[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Mayıs 2005 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu arada antaklyali'nın gönderdiği klavye resmi çok güzel yaa adamlar harbi süper klavye kullanıolar:)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
ben rahat yazıyorum bakmadan[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
  • Yeni Oluştur...