Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klavyeye bakmadan yazmak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kullandığımız Q klavyelerde yazması F klavyeye göre daha zormuş. zamanında Q klavyenin bulunması insanların daha yavaş yazmasını sağlamak içinmiş. çünkü qwerty dediğğimiz sistemle insanlar daha yavaş yazıcaklar, o zamanın yavaş bilgisayarları da buna ayak uydurabileceklermiş. ahanda komplo teorisi size[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
ehhe yanlız mahkemelerde o işi yapanlar "bayan" arkdaşlarımız (: gene bize iş yok hehe[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Mesaj tarihi:
Genellikle bakmadan yazıorum ama arada sırada özellikle duraksadığım zmn bakmam gerekio :) İlerde bu işten para kazalınır mı bilemicem ama şarkılarla beraber yazabiliorum.Yani biri bişe sölerken anında yazma kabiliyetim var bnm :p En azından bankacılardan yada çok ii yazı yazmasını beklediğim kişilerden iyi yazdığımı gördüğümde seviniorum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
el alışkanliğı oluyo en sonunda pek aşmış bi durum da yok ortada aslında :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
bakmadan yazmak o kadar kasış bir şeyu degl aslında, şu anda bakmadan yazıorum be ciddewn baya hızlı yazıorum, aslında yaptığım hataların farkındayım ama geri gelmek doğru olmadığı için değiştirmedim gene, neyse abartmayalım

zor deigmiş yane o kadar[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
boşverin klavyeye yazmadan bakmayı[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
aha lord?elvyn bakmadan yazıyorunm ben uber bi insanım hobaa sabaja kadar yazarım ben böyle fakat braz uavaşım sanırsam be bazen haya yapıyorum aha caktırmadan bi kere baktım pğauauh.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
bakmadan yazınca pipiniz mi uzuyo :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
klavyem güzel olsa bakardım..[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz
--->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz
Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut
Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $
Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 28 Mayıs 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
kullandığımız Q klavyelerde yazması F klavyeye göre daha zormuş. zamanında Q klavyenin bulunması insanların daha yavaş yazmasını sağlamak içinmiş. çünkü qwerty dediğğimiz sistemle insanlar daha yavaş yazıcaklar, o zamanın yavaş bilgisayarları da buna ayak uydurabileceklermiş. ahanda komplo teorisi size

q klavye ingilizce için tasarlanmış, dolayısıyla q klavyede türkçe yazmak daha zor. f klavyede çok daha rahat türkçe kullanabiliyorsun. aynı şey fransızlar içinde a klavye için geçerli[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock:
Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
Mesaj tarihi:
yabancı devletlerin klavye boyunduruğu altında yaşayan bir milletiz. AYAKLANIN! Q kalavyeye hayır! F kalavyeye geri dönüş[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut
Mesaj tarihi:
Ya mrk ettiğim bi durum var japonlar nası yazı yazıolar,klavyede?Yani o kdr harf sığar mı ki??!?![signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Harbiden ha japonlar nasıl yazı yazıoyr?[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 28 Mayıs 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
yabancı devletlerin klavye boyunduruğu altında yaşayan bir milletiz. AYAKLANIN! Q kalavyeye hayır! F kalavyeye geri dönüş

bunun için tüm okullarda bilgisayarlar artık F klavye. Q kesinlikle gelmiyor. ve bi deneyin gerçekten çabuk alışıosunuz.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
T9 alfabesi gibi T▄ alfabesi falan kullanıyolardır mesela 50 harf vardır 5 tanesi ardarda gelince bi harfe dönüşüyodur fln ehehe sormak lazım[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın
  • Yeni Oluştur...