GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Oyunda 3 Ally'de gördüm.Undeadlerin epic atından Baron'dan düştüğü söyleniyorda doğru mu acaba? not :uleyn doğruysa günde okadar baron yapıyoruz bi bize düşmedi he![signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 %0.000... bilmem ne şanşla düşüyo sanırım.[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 %0.01 şanş ile baron'dan düşüyor.Undeadlerin epic atının aura'sı mor renkte barondan düşenin ise mavi renkte.[signature][hline]Pearce Escobar a.k.a Vevina a.k.a Levia Blodwen a.k.a Mavi ....................Revenge is a dish best served cold.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 1 hafta önce blde bir horde grubuna düştü ve bildiğim kadarıyla serverda ilk defa düştü.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 o gördügün serverda ilk değil.Ally'lerde ben o attan 3 kişide gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bl de alliance lerden bir rogue bulunmakta zatene baya düşük ihtimale düşüyo ve duyduğum kadarı ile sadece partyle gidersen düşme ihtimali varmış.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: slayer77, 28 Mayıs 2005 13:17 tarihinde demiş ki: Bl de alliance lerden bir rogue bulunmakta zatene baya düşük ihtimale düşüyo ve duyduğum kadarı ile sadece partyle gidersen düşme ihtimali varmış. yok daha neler 10 kişi ile zor öldürüyorsun.Birde group'la gidip mi öldürecen.O bence kimse kasmasın diye bi uydurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 5 man Baron yapılıyor :) Deathcharger o, Red Skeletal Warhorse işte. (blue da olabilir)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 valla 10 kişi ile zor filan değil. bugün gittik, çat çut, 15sn filan sürdü inmesi. tek rogue bendim ayrıca. bi de sc leggings düştü, pek güzel ehehe.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 5 kişi baron yapıp düşüyor. Raid olarak girmemelisiniz yani.5 kişi Stratholme komple bitirilir.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Eskiden yapılmıyordu ama, Baroness saolsun, pis hilkat garibesi, nolcak :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hmmm anladım.Nese denemekte fayda var.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 grupta söliyim 2 mage , 1 warrior , 1 priest , 1 paladin veya 2 mage 1 warrior , 1 druid , 1 priest[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? [Bu mesaj Eternal tarafından 28 Mayıs 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 5 kisi ile alakası yok Raid grplada dusuo..BL- Ally de kac kiside var bılmıorum ama bi elemana raid grp ta dustugunu biliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Raiddemiydin..Gördünmü yani ?[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hayır adamla konustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 5 kişi healer olarak druid le girme gafletinde bulunursa o strat mezar olur derim :) çok iyi kasılmadığı sürece tabi.[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Raid grubuna düştüğünü bende duydum BL'de. Zaten benim bildiğim bir tek quest itemlar fark ediyor normal droplar değil, party & raid olayında.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 cok az adamda oldugu ıcın herkes bı dedıkodu yayıyo.ve genelde 5 kısı gıden az oldugu ıcın herkes "5 kısıde dusuo" dıyo ama raıddede dusuo :) dedıgım gıbı adamla konustum ve bı arkadasımda o grupta tanıdıgım bı elemanda vardı kaybettıgını rollda flan soledı.. yanı ınanmayın 5 olayına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 evet gangrenin dedigi gibi sadece quest itemler etki edio ki baron run dada dogru durust ıse yarayan bı quest olmadıgı ıcın 5 kisiyle gırılmesını asırı sacma buluorum bi holy water questlerı var paly ler ıcın falan onlarda zaten alınabılıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 banada 5 kişi olayı saçma gelmişti açıkcası.Sonuç olarak bulan kişilerin nasıl eşyalarının oldugunu biliyorum 5 kişilik bi groupla alamazlardı :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ben de duydum onu ama thottbotta sadece Runeblade of Baron Rivendare vardı epic item olarak.Çok çok düşük bir şansla düşüyor sanırım.Ayrıca zaten 10 kişi arasından onu almak da büyük şans ister :).[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=13335 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 nası ally'lerde görüyorsunuz, anlamadım. undead horsemanship istemiyor mu bu at? dedim ve linkteki açıklamayı okudum: "Summons and dismisses Baron Rivendare's steed. This is a very fast mount" yani binelebiliyormuş. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 28 Mayıs 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 undeadlerin atları cingene atti epicigi sopar ati[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar