Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage druid warlock sizce hangisi??

Joker

Öne çıkan mesajlar

Hepsini oynadim belli levellara kadar. Kendi kendine yetme bakimindan druid diyorum sadece..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks- Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) Semi- Active

Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - (Illiadan/US) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarıda mage için yazılanların hiçbirisini okuma bile, yazılı taktikler hiçbir şekilde, iyi oynayan, oyunu bilen, sağlam lootları olan karakterlerde çalışmaz :)

Druid ve warlocklar item açısından şanslıdırlar, +int veren neredeyse bütün itemler druidlere, +shadow damage veren clothlar (priestler açlık yapmazsa :)) sana gelir :) Tabiki MC ve Onyxia gibi yerlerde, sınıf limiti olan itemleri ne kadar ucuza kapatabileceğini unutma..[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

poly
combustion pyro = 1200dmg - 1500dmg
fireblast = 600dmg - 900dmg ( crit item güzelse üstünde 1200 e kadar vurursun. 1128 vurdugumu biliyorum )
Blastwave = 400dmg - 600dmg

Bu 3 spell i 3 saniyede cast ediyorum.Blastwave manual olmak üzere.
ortalam olarak hesapladıgımızda 1300 + 700 + 500 = 2.5k gibi bir damage eder.
500dmg de ignite ,pyro bonus yanma kaynama noktası falan filan[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?
Sosyal ağlarda paylaş

yahu pyro elden çıktı,karsıya dmg vurmaya ilk basladıgın zaman itibariyle 3 sn içinde veriyorum bu dmg i
yoksa poly su kadar pyro bu kadar 25 sn ye cıkar tabi dedigin ben ilk damage karsıya gittigin an itibariyle 3 sn içinde bütün bunları yapıyorum.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?
Sosyal ağlarda paylaş

walla 3 -3.5 snye snye icinde warlocklar 500 ile 3k(max crtic olarak 4.5k vurdugunu yazan warlocklar var formlarda) arasi shadow bolt(2.5 snye buyu suresi ) dmgi +instand shadowburn 700 ila 1500 arasi+instand deatcoil 500 ila 900 arasi .max critic: talnete bagli olarak 4.5 k ila 5 k arasinda.... normal olarak ortalama dmg:3k bu combolarla yane 3-3.5 snye icinde walock mage i geceblir .Peki nasi oluyor bu is :ruin talenti yuzde yuz crtic dmg artirir +shadow mastry yuzde 10 shdow dmg atrir +devastation yuzde 5 critc sansini artir.
3 nye sonrasi improve shadow bolt taletn ozelligi : critic vurrsa 12 sn ye icin bidahki shdow bolt dmgini yuzde 20 aritir+yuzde 10 shadow mastery den gelir:yuzde 30 luk bi bir shadow dmg artisi olur..scubusla charmladigim bir mage i yetrli miktarda uzaklasirsam biri charm sirasinda digeride charm disi 2 shadow boltla magi indiririm olmezse instand shadow burnle iner (ortalama 3100 hp si olan bir mage icin konsuutm)
soylemeye calsitigim yuzde yuz bir denge olmasada karakterler arasi bir dengenin oldugu ve fire mage i kral yapmadan once tecrubenin artirilmasi ve bu deidiklerimin her pvp icin gecerli olmadigida bir gercek.warlocklarin dot uzerine kurulu olmadigi ve dps dede yuksek dmg verebildigi ve classini iyi oyniyan oyuncuyu yenmenin zorlugu.....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...