forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 galatasaray: 5 - fenerbahçe: 1 nasıl yendik ama fenerbahçeyi hemde 5 tane attık, mondragon çok güzel oynadı. 6-0 ı da unutturması iyi oldu. ps: maksat arşiv oluşturmak :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 şampiyonluk > türkiye kupası 6>5 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 matematiksel olarak öylede, en son olan olay daha çok akılda kalır. 6-0 çoktan geride kaldı. birde 23 yıldır türkiye kupası hasreti çeken bir takım için ne kadar doğru o ">" ifadesi biraz şüpheliyim. bu arada şampiyonluğunuzu kutlarız ama bizide şampiyonlar liginden ettiğiniz için kızgınız.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: forgiver, 24 Mayıs 2005 11:49 tarihinde demiş ki: matematiksel olarak öylede, en son olan olay daha çok akılda kalır. 6-0 çoktan geride kaldı. siz in taraftar hala uefa muabbeti yapıo o geride kalmamış heralde...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bizden sonra uefa kupasını fenerbahçe takımı alsaydı o muhabeti yapmamızın bir anlamı kalmazdı. ama hala uefa kupasını alan tek türk takımı galatasaray. ayrıca galatasarayın uefa kupasını alması tesadüftür diyen başkanın, takımına ve taraftarına bu hatırlatmayı sık sık yapmak oldukça gerekli. [Bu mesaj forgiver tarafından 24 Mayıs 2005 12:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 edit yerine quote hatası system failure [Bu mesaj forgiver tarafından 24 Mayıs 2005 12:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 iide bu olayın yıldönemini kutlamanın ne anlamı var... ps:febeli sanmayın beni haaaa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bizde bu kupadan kaç tane vardı ben unuttum[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: forgiver, 24 Mayıs 2005 11:49 tarihinde demiş ki: ... bu arada şampiyonluğunuzu kutlarız ama bizide şampiyonlar liginden ettiğiniz için kızgınız. GS'ı şampiyonlar liginden eden öncelikle GS sonra TS'dur, FB heralde baya bir sonra gelir onlar varken :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 blackrose haklı bencede.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 galatasaraylı arkadaşlardan istiklal marşı sırasında 5-1 i parmaklarıyla göstermelerini istiyoruz :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aslında 2 takım içinde ortak bir sembol oldu 6-0 ve 5-1 2sinide simgeliyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 önce galatasary kesinlikle 1 maçına bakıyordu bütün her şey, ve gittiler önlerine altın tepsi ile sunulan şeyi geri teptiler türkiye kupasıyla yetinicez artık[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 aziz yıldırım olsaydı özhanın yerinde gene: -napalım biz de uefa'yı alırız derdi kesin..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bende bi thread aççam çelsi gassarayı nası yenmişti beşsıfır diye.. Kutlarız Türkiye Kupanızı. Kupayı sadece Mondragon'a ve erken gelen goller sonucu açılmak zorunda olan FB ye borçlusunuz. GS aşmış bi takım oyunu ile ezip geçmedi Fb yi. bazı Galatasaraylı futbolcuların devre arasında söyledikleri, "skor 3-1 ken bile kazandık diye bakamadık olaya fenerbahçe den çekindik nezamanki 4. golü bulduk o zaman rahatladık kazanacağımızı anladık". Bu güzel bi konsantrasyon örneğidir aslında fakat kendileri dahi şaşırmıştır. Bu sözleri sabaha karşı FB TV de Daum'un basın toplantısında izledim heralde kendi kafasından uydurup konuşmaya cesaret edemez. Yinede Tebrikler.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Vodan, 26 Mayıs 2005 22:04 tarihinde demiş ki: bende bi thread aççam çelsi gassarayı nası yenmişti beşsıfır diye.. kozunu görüyorum ve gs nin 7 kişiyle fb yi 7-0 yendiği maçı açsam nasıl olur diyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 o 7-0 lık maç hangi tarihte oynamış tam olarak? biri çıkıp söyleyebilir mi acaba?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bi gün oynanmış o maç hatırlayan yok niahau[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 işte ben de onu demeye getiriyorum. o oynanan şey bizim hamdi abilerle yaptığımız 10-0 lık mahalle maçlarından pek de fark yok. bugünkü profesyonel futbol, hadi onu da geçtim "modern futbol" ile kıyasalanabilir bir yanı yok. ha yenmiştir o ayrı ona birşey demiyorum.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 o degilde haginin 33. hafta derbide ki davranısı beni baya bi guldurmustu cok seviyorum ben onu nihho[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hangisi? taraftara "5" işareti yapması mı ?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 [signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti [b]ALEM BUYSA KRAL BENİM[b]KOBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mondi tarafından alınan bi maç! O kurtarışlar olmasa skor daha farklı olabilirdi! Haginin gitmesi gecikti o kdr.![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 iyi finaldi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ahah futbol muhabbeti yapmışım ne rezil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar