AcimasizKemal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Taktik nedir adamı kitlemek ıcın ben ızdırap verip ganklamak ıcın oynuyorum.Direk imp.ambush yaptım.Stunlock edip dellendirmek ıcın komboyu nasıl koyuyoruz arkadaşlar gauge+vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 şudur, Cooking (min 80) sonracima Herb kasıon... sonra adama şu comboyu yapıosun... Cheep Shot 4sn. Adrenalin Rush 5 combo point (sinister) Kidney Shot 6sn. 5 combo point (sinister) Vanish Cheep shot 4sn. Thistle Tea 5 combo point (sinister) Kidney Shot 6sn. 4 combo point (sinister) Eviscerate /rude ---- 20sn. stun 19 sinister 200 x 19 = 3800 Eviscerate 1700 Yaklaşık 5500 dmg sadece attacklardan arada vurdugun düz vuruşları sen ekle artık :P[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Peki tam anlamıyla sırf stunlock ile işi halletmek için talentleri ne vermemiz gerekir ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Az önce western da maruz kaldim bu olaya, oturup izliyorsun yani birak böyle mouse u falan[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet bende bir video cektim lvl 60 undead rogue adamı resmen aglatıyo, bende bunun uzerine gnome rogue actım suanda lvl 27, Stunlock yaparark tele tekte aglatmak istiyorum. Talentleri hala tam olarak kararlastıramadım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Yalniz mesela ileride diceksin böyle güzel setim olsun. Napiyim diceksin, raid grouplara katilayim instance yapayim. Sora bakicaksin IF deki LFM lere, no more rogues lari görünce yikilacaksin : P Rogue acmak pek akil kari degil, 60 da birakan arkadaslarim oldu[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ya ben bunun farkındayım zaten ama stunnner rogue oynamak bana cok zevk veriyo, talentlerimi söyle ayarlicam: Assassination Talents (24 points) Improved Eviscerate - 3/3 points Malice - 5/5 points Ruthlessness - 3/3 points Murder - 2/2 points Relentless Strikes - 1/1 points Lethality - 5/5 points Improved Instant Poison - 1/5 points Cold Blood - 1/1 points Improved Kidney Shot - 3/3 points Combat Talents (2 points) Improved Sinister Strike - 2/2 points Subtlety Talents (25 points) Master of Deception - 5/5 points Camouflage - 5/5 points Initiative - 5/5 points Ghostly Strike - 1/1 points Improved Sap - 3/3 points Improved Vanish - 3/3 points Preparation - 1/1 points Improved Cheap Shot - 2/2 points[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vinas Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 coldblood a gidip backstabber olmak daha zevkli degilmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ya bi ara stun da limit vardı. 15 sn içinde max stun süresi gibi. Sonra kaldırdılar mı? İyi hatırlıyorum bir kaç kere üst üste yapmaya çalışınca immune diyordu, 15 sn bitince tekrar yapabiliyordunuz. 20 sn durmadan stun ediliyor mu şu anda?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 teoric olarak evet ama 10. sn. de genelde oluyorlar :P[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Blink / poly trinket kullanır. gouge yemezsen bidaha poly veya frost nova poly sonra rogue öldü blind yemezsen tabi[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Penthesilea, 27 Mayıs 2005 23:23 tarihinde demiş ki: Yalniz mesela ileride diceksin böyle güzel setim olsun. Napiyim diceksin, raid grouplara katilayim instance yapayim. Sora bakicaksin IF deki LFM lere, no more rogues lari görünce yikilacaksin : P Rogue acmak pek akil kari degil, 60 da birakan arkadaslarim oldu Iste bende de olay aynen boyle oldu ve biraktim heh.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ayrica o stunlock falan lvl60 dan sonra anca duellerde ise yariyo. ki artik honor system geldigi icin duelle vakit kaybetmeye de gerek yok. karsi faction dan lvl60lar hemen hemen her zaman grup halinde dolasiyolar. o yuzden stun falan yalan. rogue ile instance lar da yalan herseyi yalan bi class bana gore artik.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 eet bende actım mage kasıom arelı bişiler vurum alana :)[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Elufulec, 28 Mayıs 2005 02:14 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 27 Mayıs 2005 23:23 tarihinde demiş ki: Yalniz mesela ileride diceksin böyle güzel setim olsun. Napiyim diceksin, raid grouplara katilayim instance yapayim. Sora bakicaksin IF deki LFM lere, no more rogues lari görünce yikilacaksin : P Rogue acmak pek akil kari degil, 60 da birakan arkadaslarim oldu Iste bende de olay aynen boyle oldu ve biraktim heh. ana, elu senin yeni karakter ne?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 baska serverda actim bi tane priest ya takiliyom iste hehe. anca battlegrounds gelince devam ederim artik o karaktere.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 28 Mayıs 2005 04:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: BonePART, 27 Mayıs 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Blind Vanish vanish harcama zaten pvp'de 5 saniye aksiyon olmayinca combattan cikiosun... blind sana o 5 saniyeyi veriyor[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Stunlock icin ole ugrasmasanıza alırsın 2x mace mace spec 5 verirsin blade flurry + slice&dice stacklenir 5snye sonra adam stuna imnue olur mace spec rogue adamı uzer.. mace spec rogue dısında prep rogue de iyi stun lock a alır..[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 3 stun'dan sonra npc ve pc'ler immune oluyor diye biliyorum 15 sn aralar yoksa herbirinde, npc'ler bile iki soj + bir hoj'dan sonra immune oluyorlar. eskiden yapabiliyorduysanız da şimdi yapamıyor olmanız lazım 3 stun'dan fazlasını..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Sam, 28 Mayıs 2005 05:34 tarihinde demiş ki: 3 stun'dan sonra npc ve pc'ler immune oluyor diye biliyorum 15 sn aralar yoksa herbirinde, npc'ler bile iki soj + bir hoj'dan sonra immune oluyorlar. eskiden yapabiliyorduysanız da şimdi yapamıyor olmanız lazım 3 stun'dan fazlasını.. aynen öyle oluyor , yukardaki arkadaşın yazdığı sadece teorik uygulamaya gelince HAYY ANAN BLİZZARD GİBİ deyip klavye kirarlar , ki zaten cooldown denen bi olay var , o sekilde kidney shot coolmu$ olmaz bile stunlockun çalişan/energy yeten versiyonu şöyledir , mage de biraz sorun yasar onunda degisik teknikleri vardir , birde sansli bir priest , trinketide varsa zorlar . cheap shot , ss ,ss, kidney ss , gouge , 3 saniye energy regen , blind , vanish , preperation cheap shot , ss ,ss, ,gouge regen energy , cold blood , 5cp evis (1600-2300) , /allahinaemanetol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 CS , SS ,SS yapınca KS yi CS bitmeden vuramıyosunuz adam o sırada bi atak yapabiliyo ( Imp CS olmasına rağmen) CS , SS, Gouge, KS da hiç atak şansı olmuyor adamın birde Gougue de energy regen ettiğinizden KS i vurduğunuzda 75 Energyniz oluyor 2 SS vurup sonra blind atabiliyorsunuz KS bitmeden. Yani ben öle yapıyorum en azından güsel oluyo sanki @ Sin Combat rogue daha az misslediğinden Stunlocku kaçırma riski olmuyo ben bazen missliyorum kötü oluyo ( helede warriorsa)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 stunlock bi rogue icin adrenaline rush gerekli bence ona göre ayarlamak lazım talentları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sımdıye kadar kımseye karsı stunlock yapamadım bana karsı da beceren olmadı mutlaka gouge blınd vs bırsey mısslıyosun bozuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: CraftedbyMalibu, 28 Mayıs 2005 07:47 tarihinde demiş ki: CS , SS ,SS yapınca KS yi CS bitmeden vuramıyosunuz adam o sırada bi atak yapabiliyo ( Imp CS olmasına rağmen) CS , SS, Gouge, KS da hiç atak şansı olmuyor adamın birde Gougue de energy regen ettiğinizden KS i vurduğunuzda 75 Energyniz oluyor 2 SS vurup sonra blind atabiliyorsunuz KS bitmeden. Yani ben öle yapıyorum en azından güsel oluyo sanki @ Sin Combat rogue daha az misslediğinden Stunlocku kaçırma riski olmuyo ben bazen missliyorum kötü oluyo ( helede warriorsa) Yok adrenalin açınca vuruosun...[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ama baaluo 21/7/23 oynuyor(du) cevabıda ona yönelik vermiştim :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar