Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honor System

Joker

Öne çıkan mesajlar

beyler merak ettiğim bişi her vurduğun adam ölünce sabit bi point mi geliyor yok dmg a göremi?
eğer sabit geliyorsa ben açarım mage char 500 kişinin ortasına teleport bi tane alan etkili büyü atar ölürüm,
sonra reslenir pointlerin gelmesini beklerim...
ve bu şekilde yakın savaşçıların çok az şansları var yakınına giremeden 100 archer 50 buyu yiyorsun ki yakınına girmeyi bırak diğerlerinden bi adım önde durdunmu yatıyorsun...
+ zaten 500'e 500'lük kapışmada lagdan kıpırdanmıyor...

E bana bi çare :([signature][hline]Yerdeki taş parçasından bir farkın yok! oda kaderini bekler, sende...
Wow:ByJoker
Sosyal ağlarda paylaş

düzelteyim,

damage, class, level farkı, o adamı kaç kere öldürdüğün, o adamın kaç kere öldüğü, senin kaç kere öldüğün falan fıstık bir çok etken var.

sizden uzaktaki hedeflerden cp alamazsınız.
sizin dediğiniz gibi olsa priestler cp alamazlar.
unutmadan, partydeyseniz herkes eşit alır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 26 Mayıs 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Party de olduklarını sanmıyorum, 500 kişi herkes karışık fln...
ve mageler archerlar uzaktan rahat rahat çalışıyor biz armut topluyoruz resmen...
Kasılan mob a döndük 500 kişilik alanda...[signature][hline]Yerdeki taş parçasından bir farkın yok! oda kaderini bekler, sende...
Sosyal ağlarda paylaş

zaten o ortamlarda cp alamazsınız. sadece şekil olur "HK: Private" yazar. o adama milyon kişi damage veriyor ve o adam o ortamda milyon kez ölüyor. hafta sonunda hepsi hesaba katılıyor ve size kalan: 2 contribution points..

onun yerine layığıyla bir adam kesip 20-30 cp almak daha mantıklı gibi.. en azından işkence çekmiş olmuyorsun.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 26 Mayıs 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
zaten o ortamlarda cp alamazsınız. sadece şekil olur "HK: Private" yazar. o adama milyon kişi damage veriyor ve o adam o ortamda milyon kez ölüyor. hafta sonunda hepsi hesaba katılıyor ve size kalan: 2 contribution points..

onun yerine layığıyla bir adam kesip 20-30 cp almak daha mantıklı gibi.. en azından işkence çekmiş olmuyorsun.

eğer dediğin gibiyse Çok iyi :)
ama o combatta herkes Knight fln görünce dedim heralde bu şekilde beleş parsaya konuyorlar...
Sadece tatmin olmam için bana bi kaynak gösterebilirmisin zahmet olmassa :)[signature][hline]Yerdeki taş parçasından bir farkın yok! oda kaderini bekler, sende...
Sosyal ağlarda paylaş

iluvatar abi geçen tarren mill semalarında kane (mirage) ile beraber seni baya bi kovaladıydık. öldürdük sonra gördüm nick i valla, ama iyi koşuyodun can havliyle hehe

bu arada aklıma gelmisken söliim madturk die bi gnome mage kırması bi arkdaş var, gerçi arkadaş demeye bin şahit ister onada neyse burdaysa selamımı sölüyorum yakalamıyim açıkta. milletin üstünde mob varken adam kesmede ihtisas yapmış bi kişilik kendileri başarılar diliyorum gittiği yolda, selametle . . .[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman

[Bu mesaj OmeN tarafından 27 Mayıs 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi anlamadım üstünde mob olan birine mi dalıyor?Eğer öyle ise bu normal bu sever pvp high'dır yok quest yapıyodum öldürdü yok mob vardı daldı felan es geçin bunlar bende yapıyorum bunları istemiyosanız gidin rp serverlara girin.Ayriyetten honor geldi adam gördüne dalıyor ben lvl 50 ken quest yaparken üsütümde mob varken 60 lar dalıyodu bişe demiyodum bu normal.Nick mi istiyonuz

darkhill(öle bişe)//orc//rogue bu adam reskill lideri bunun kadar reskill yapan görmedim göremem öldürüyor başında bekliyor reslenir reslenmez dalıyor.Ahh bide anlasa bi rütbe alamadını anlamıyo orc değilmi int yok işte :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest - NightElf
Burning Legion - Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

slayer çok alındın sende madturk şüphesi uyandı :) sorun bu tip karakterlerde, oyun mantıgında digil. adam madem pvp yapmak istiyosun gel dal insan gibi yok olmaz öle, bi mob la dalasırken arkadan usulca sokulcak. bu tiplerin amacı sırf kıllık yapmak, eskidende ungoro da devilsaur keserken arkada dolasıp takip eden low lvl rouge lar vardı hepsi aynı mantık işte, daha doğrusu mantıksızlık. neyseki fazla ugraşmadan lvl 60 oldukta bu tiplerden kurtuldum yoksa bu honor olayından sonra horde da char kasmak ölüm . . .[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 27 Mayıs 2005 03:32 tarihinde demiş ki:
slayer çok alındın sende madturk şüphesi uyandı :) sorun bu tip karakterlerde, oyun mantıgında digil. adam madem pvp yapmak istiyosun gel dal insan gibi yok olmaz öle, bi mob la dalasırken arkadan usulca sokulcak. bu tiplerin amacı sırf kıllık yapmak, eskidende ungoro da devilsaur keserken arkada dolasıp takip eden low lvl rouge lar vardı hepsi aynı mantık işte, daha doğrusu mantıksızlık. neyseki fazla ugraşmadan lvl 60 oldukta bu tiplerden kurtuldum yoksa bu honor olayından sonra horde da char kasmak ölüm . . .

bunlar herkesin basına gelen seyler, bizede iskence üzerine iskence çektirdiler lvl 20 iken lvl 30+ gelir keserdi ikide bir. ama az kaldı lvl 60 bi olayım ne kadar newbie horde bölgesi var adımı ezberletecem serefsizim :D[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faki, 27 Mayıs 2005 07:29 tarihinde demiş ki:
said:
OmeN, 27 Mayıs 2005 03:32 tarihinde demiş ki:
slayer çok alındın sende madturk şüphesi uyandı :) sorun bu tip karakterlerde, oyun mantıgında digil. adam madem pvp yapmak istiyosun gel dal insan gibi yok olmaz öle, bi mob la dalasırken arkadan usulca sokulcak. bu tiplerin amacı sırf kıllık yapmak, eskidende ungoro da devilsaur keserken arkada dolasıp takip eden low lvl rouge lar vardı hepsi aynı mantık işte, daha doğrusu mantıksızlık. neyseki fazla ugraşmadan lvl 60 oldukta bu tiplerden kurtuldum yoksa bu honor olayından sonra horde da char kasmak ölüm . . .

bunlar herkesin basına gelen seyler, bizede iskence üzerine iskence çektirdiler lvl 20 iken lvl 30+ gelir keserdi ikide bir. ama az kaldı lvl 60 bi olayım ne kadar newbie horde bölgesi var adımı ezberletecem serefsizim :D

sana katılıyorum lvl 60 olim gösteririm ben.. Geçen gün bi arklar quest yapyırduk bi anda arkadaş öldü ? Sola bi dündüm.. undeed rouge... Allah dedim. .gel yamacıma :D 5 kere kestim tabi ben lvl 20 o ise 17 idi :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe yok Omen benim nick Anialeyn ama o olayı bende yapıyorum mob vardı yoktu quest yapıyodu felen es geçiyom artık önceden yapardım ama sabır bende mob varken questde iken dalarlardı sabır kalmayınca bende başladım o işe :D direk dalıyom priest olduğum için gaza geliyom shadowfrom geçip lvl bakmadan dalyom 60 dı 70 di farketmiyoo hehehe ayriyettn roguler bana arkadan dalıyor ama beni ilgilendirmiyo ister önden dalsın iser arkadan shield yapıyon sonuç belirleniyor rogue yerde sürükleniyor :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest - NightElf
Burning Legion - Nerull

[Bu mesaj slayer77 tarafından 27 Mayıs 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet daha önceleri TM de raide katılırdım hep ama 3 gündür 4 rogue ile rouge squad oluşturuyoruz ve aldıgım cp cok iyi.raide falan girmiyorum artık 4-5 rogue en süperi heeh horde lar kek gibide her zaman tuzaga düşüyorlar:P ya da savas anında yaralanan bazı hordelar TM de kilisenin içine kacıyorlar sanki biz şeytanızda içeri giremicez lol. 4 rogue kiliseyi temizliyoruz oldugu gibi acaip bi zevk:)[signature][hline]WOW
Damodar-Night Elf-Rogue
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

said:
faki, 27 Mayıs 2005 07:29 tarihinde demiş ki:
bunlar herkesin basına gelen seyler, bizede iskence üzerine iskence çektirdiler lvl 20 iken lvl 30+ gelir keserdi ikide bir. ama az kaldı lvl 60 bi olayım ne kadar newbie horde bölgesi var adımı ezberletecem serefsizim :D

herkes çekiyo tabiki ama bu, bu olayı sevdigin anlamınamı geliyor? ben şahsen kendimden 5 lvl düşüğüne ve üstünde mob varken hiçbir ally a düşmanca içgüdüler gütmüyorum :) ama aynısını beklemek hayal malesef, neyse fazla uzatmayalım herkes bildigi yolda . . .[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası bende raid alanı dışında kendi çapında flagged gordugumde dalmıyorum yani adam işini bitirmiş oyununa devam ediyor artık kasmanın anlamı yok diye düşünüyorum.
Özellikle TMde raide katılmanın bir anlamı yok yani gelen CP çok az oluyor. Onun yerine team veya solo takılmak cok dahamantıklı.
Haha bu arada demekki arada bir hordeların arasından mermi gibi fırlayıp Ally tarafına geçemeye çalışanlar siz oluyorsunuz. Kes adamı kilisede sonra vanish olamayıp ya allah ne verdiyse topukla hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım

[Bu mesaj Absolut tarafından 27 Mayıs 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 27 Mayıs 2005 12:42 tarihinde demiş ki:
undeed rogue en tehlikeli roguedur :)

neden troll bence daha iyi?[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır...
Doğru olan herkesin yaptığı,
Yanlış olansa yanlışın varlığıdır...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FakeAccount, 27 Mayıs 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
said:
undeed rogue en tehlikeli roguedur :)

neden troll bence daha iyi?

Kazanmak icin WotF diyorum sahsi fikrimce..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active

For The Horde..

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FakeAccount, 27 Mayıs 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
said: