Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyin Gücü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@_-Sturm-_ Sadece bakmaklamı yetindin ? :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
Bi kitap aldim bu gunlerde. Turkiyede yasanmis gercek ve garip olaylari anlatiyor. Yasayanlarin hepsiyle roportaj vs. yapmislar gidip, bilemiyorum inanmak cok zor ama gercekse eger; beyin gucuyle ucan, esyalari kaldiran vs. tipler var. Ben boyle seyleri daha oncede duymustum. Bunla iliglenen bilim dalida parapsikoloji. Rusya'da yayginmis bu isler ayrica..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active

For The Horde..

Now in Sydney, Australia...
Mesaj tarihi:
Beyin gücüne ya da diğer doğa üstü olaylara inanıyorsanız Cnbce yeni dizi 4400 i izleyin[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Mesaj tarihi:
said:
Afterdeep, 27 Mayıs 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
Bi kitap aldim bu gunlerde. Turkiyede yasanmis gercek ve garip olaylari anlatiyor. Yasayanlarin hepsiyle roportaj vs. yapmislar gidip, bilemiyorum inanmak cok zor ama gercekse eger; beyin gucuyle ucan, esyalari kaldiran vs. tipler var. Ben boyle seyleri daha oncede duymustum. Bunla iliglenen bilim dalida parapsikoloji. Rusya'da yayginmis bu isler ayrica..

adı ne bu kitabın almalıyım :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
said:
Lorrotar, 27 Mayıs 2005 17:58 tarihinde demiş ki:
abi bariz be bu bişey olsa Kur'an da yazardı.

bunlar hep dini meseleler bilimi dinle karıştırmayın.ben bilimi saçma buluyorum,çarpılcaklar.

dünyadaki bütün biim adamlarını topla hepsi cinsiz psikolojisi düzgün olan.

iyi bir yobazımız eksikti o da geldi cuk oturdu :D

bilimi saçma buluyorsun hmm.
peki o zaman doktorlar olmasa ne yapacaktın? bilim olmasa o doktorlar nasıl olcaktı?
ameliyatları kim yapıcak, röntgen filmlerini kim çekicekti?
hasta ananı babanı veya hatta seni,
bilim olmadan o doktor nasıl iyileştirecek?
yoksa isa muhammed gökten inip "iyileştirme servisi"ne mi çıkacak.

tamam dinine inanıyorsun iyi güzel de. o kuran'da "bilim iyidir, okumak iyidir, öğrenmek iyidir" yazmıyor da ben mi yanlış biliyorum "bilim adamları satanisttir putperesttir yakın hepsini aşşağılayın" felan mı yazıyor?[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
abi bariz be bu bişey olsa Kur'an da yazardı.

bunlar hep dini meseleler bilimi dinle karıştırmayın.ben bilimi saçma buluyorum,çarpılcaklar.

dünyadaki bütün biim adamlarını topla hepsi cinsiz psikolojisi düzgün olan.

AHHAHAHAAHAHHAHAHAHAAHHHHAHAHAHAHA[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
said:
abi bariz be bu bişey olsa Kur'an da yazardı.açık açık cin bu ne telekinesis i.sen alcan kadar eğitimi al ne yaparsan yap bin yıl uğraş ne kadar uğraş oynatamazsın.şöle ayin falan yapıp etrafına cin toplican bırakmazlarda koruyucu sure okumadan.öle öle sen yapmaya çalışırsın onlar kaldırır.bunlar hep psikoloji olayı.psikolojin bozulur,cin min olur sen kaldırdım zannedersin.ve yahut onlar kaldırır

bunlar hep dini meseleler bilimi dinle karıştırmayın.ben bilimi saçma buluyorum,çarpılcaklar.(örneğin:insan maymundan türemiştir bir hayvandır)gerizekalı darvin teorisi.kutsal kitaplarda yazan şeye inanmayıp,maymundan türeme bilmemne.bize hala biyolojide bunu diyen oluyo hayret ya.

dünyadaki bütün biim adamlarını topla hepsi cinsiz psikolojisi düzgün olan.ölene kadar uğraşsınlar beyniyle leblebiyi bile kaldırmazlar,bundanda %bir milyon eminim.

Mesajında provokasyon, enjeksiyon alay ve gıcıklığı bir arada görmekteyim.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Mesaj tarihi:
said:
Wispy, 27 Mayıs 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
İşin ilk enteresan noktası, at kanından yapılmış denile serum dedikleri şey, kesinlikle tümörlere etkiyecek, vucutla reaktif bir madde değil.

dediğin şeyin zaten tıpta geçerliliği var. telekinesi felan değil.

ancak şöyle bir olay var:
bir insan hasta olduğunda -mesela nezle- hastalığı vucüdunu etkilerken aynı zamanda bu yorgunluk ve halsizlik hastanın moralini de bozar. psikolojik olarak etkilenir. hastalığı geçip iyileştikçe ise vücudunun yenilenmesi üzerine hastanın da morali düzelmeye başlar.

yani vücudumuzu etkileyen hastalık psikolojimizi de etkileyebiliyor.

bilimde bu kesin, hatta bunu çoğumuz biliyordur. başımıza gelmiştir. aynı şekilde tam tersi de olabiliyor.

yani psikolojik rahatsızlığımızda da vücudumuz hastalanabiliyor. stresli günler geçiriyorsundur, işte okulda veya ailede problemlerin oluyordur, kötü şeyler ardı ardına seni sıkıyordur. moralin ve psikolojin bozuldukça değişik hastalıkların olabilir. hastalık nasıl psikolojini etkiliyorsa, psikolojin de hastalanmana neden olabilir.

placebo ilaçların biraz da nedeni budur.
ancak placebo olduğunu öğrendiğinde ertesi gün ölmesi yalan gibi geldi.
ancak durum nedir tam olarak bilmediğimizden, birşey söylemek zor.

"So, alternative medicine, which is based on the same facts with placebo, has got the power to heal the body." Ancak böyle demek biraz sıkışa giriyor. İnsan sırf placebo alarak veya düşünce gücüyle iyileşmesi mümkün değil. Tüm hastalıklar psikoloji kökenli olmadığından hastalığı daha kötüye çevirebilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
konunun hepsini okumadımda o kaşık işi yalan çıktı.kaşığın içindeki bir maddeyi eline aldığında elinin ısısından hemen etkilendiği için sağa sola doğru yavaşça eriyor millette gözüyle beyniyle yaptığını sanıyor.
aslında tüm paranormal olayların yalan olma ihtimalide var,vardır bir açıklamaları =)[signature][hline]shinsetsu desu..

WoW - Apache - Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
FRP_Master, 27 Mayıs 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
beyin gücümle mastrubasyon yaptığım oluyor..

of tamam herkes beyin gücüyle cinsel organını ilişkilendirebiliyor, çok zekisiniz süpersiniz anladık ta bir değil iki değil esprisi de kalmadı aynı şeyleri neden tekrarlar durursunuz anlamıyorum. garbage de değil hani bu kadar düzeysiz "espri"ler yapıyorsunuz...[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tamam bone,dövseydin =) özür dilerim..
herneyse benim asıl diyeceğim insan zaten beyninin bilindiği gibi %4 ünü kullanıyor ki en akıllı kişi 5ini veya 6sını kullanıyormuş..

ben buna pek inanamasamda,doğru olabilir..
belkide herşey mümkün..[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
bone OHA,yani biraz sansür koysaydın,bu forumu bayanlarda geziyor.

:hmm:[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
Mesaj tarihi:
İnsanoğlu beyninin sadece %4-5 gibi bişeyini kullanıyor.
Neden diye sorarsanız,vücudumuzun beyini çalıştıracak daha fazla enerjisi yok.
Yani vucut plutonyumla falan çalışıyo olsaydı ozaman belki %100'ünü kullanır,bakarak dağları delerdik.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
Mesaj tarihi:
Bone a

Tüm hastalıklar psikoloji kökenli olmadığı için demişsin. Haklısın fakat kanser de psikoloji kökenli değil hatırlatayım[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
  • Yeni Oluştur...