Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

infernal's birthday

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
odaya bak öhe. bu odanın yanında benim odam haciz edilmiş gibi duruyo.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
tekrar saolun. artık mesaj atılmaz sanırım (öhöö gün 29 saat 17 olmuş zaten ben gidip uyuyayım :))
natural/ bekle abicim rtn de vericem demoyu sana :)
saeros/ ehehe, yer eksikliği yüzünden asmadığım posterler var daha :)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü
http://www.frp-tr.net
Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Mutlu yıllar.
Ne güzel daha çok gençsin.
(çok yaşlıymışım gibi oldu ama yinede gençsin :))[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Mesaj tarihi:
msnden kutlayınca buraya gerek kalmıyor ama işte, yazasım geldi bir de buraya doğum günün kutlu olsun diye.
kutlu olsun lan, 17 olmuş bide:)
kargoya mı vereyim elden mi vereyim hediyeni?:) tabi almak ta lazım önden hehe[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
daha 17 17 17 17ymiss.. lol (diyene bak ..)
bende msnden kutladim ama burdanda kutliyim fazla mal göz cikarmaz =P
doum günün kutlu ossun
sana HIM'den join me 'yi armaan ediyorum eheh[signature][hline]hissetmedigin hisleri hissettigini hissettigin anda hissedemedigin his sadece bir hede'den ibarettir.. böylemi olacakti!!?
Mesaj tarihi:
16;daha gençsin oh kıymetini bil...
Mutlu ve sağlıklı bir yıl temennilerimle doğumgününü kutlarım...[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki:
"Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!"
Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba...
Mesaj tarihi:
iyiki dogdun infernal :tebrikz:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...