Aurora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Merhaba pati arkadaşlarım, benim uzun zamandır aklıma takılan bir konu var ve bunu size soracağım, sorum şudur: diyelim ki bir sevgiliniz var oh ne güzel, her şey çiçekler böcekler. :) ama bir filmde görüp de hayran olduğunuz da bir hatun kişi var (mörnek olarak angelina jolie diyelim ben de severim). Şimdi, angelina ablamız sevgilinizle sizin aranıza girmiş olmuyor mu? sorduğum herkes "olur mu öyle şey" dedi ama benim aklım almıyor. anlayamıyorum bunun nasıl işlediğini. eğer angelina için "beğeniyorum hoş kadın çekici kadın" diyorsa birisi, öyleyse başka bir kadında, sevgilisinde ne buluyor? angelina'ya ulaşamadığı için mi çevresinde bulabildiği en hoş-güzel-çekici kadın olduğu için sevgilisiyle birlikte, ayni bir "idare etme" durumu mu söz konusu? Nedir kardeşlerim bu işin aslı astarı? Saygılar ;) edit: angelina sevgilinizle sizin aranıza girmiş değil midir bu durumda? [signature][hline]Light in the shadows has words to say [Bu mesaj Aurora tarafından 25 Mayıs 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 diger yana da david beckham ı falan da koyun ya bir şekilde mükemmele ulaşma istegi var ama burada bahsi geçen örneğin ondan kaynaklandığını sanmıyorum ben açıkçası birilerine hayranlık duyuluyor ama kişi için önemli olan elinde olanlar, ulaşabildikleri, dolayısıyla önemli ve degerli olanlar onlar oluyor[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hoca bence sen çok düşünüyorsun.. :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 birde şu varki insan elde edemeyince istediğini ,daha bi hırs yapıyor[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Şimdi sen yolda gördüğe birine hayranlık duyamaz, tv de gördüğü birine hayranlık duyar çünkü "idare" etme durumu söz konusudur mu diyosun. Yav , yav yaaav atın şu at gözlüklerini, ilerleyin, ilerleyin yav. :) Ya açıkçası oyle gibi duruyo ama umrumda değil bende hayranlık duyuyorum. Sevgilimde duysun. Abartılmadığı sürece bir sorun teşkil etmiyor bence..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 insanlar bakar, görür , beğenir, hoşlanır, sever. Güzel olanı takdir eder. Sevgilisiyle çıkan bir insan sevgilisini seviyordur falan fişmekan ne güzel ne ala. Ünlülere karşı duyulan ise takdir duygusudur tutku değil. Beğenirsin iyidir güzeldir ama bu ömrünü ona adaman gerektiği anlamına gelmez zira onu hiç göremeyecek bile olabilirsin... Mesela bir arkadaşım finlandiyalı bir hatunla evlenemek istediği için türkiyeden kimseyle çıkmıyor :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Hayranlık,beğenme ve aşk çok farklı şeyler...İnsan aşıkken başkalarını beğenebilir.Yoldan geçen bi kadına da aaa ne güzel kadııın die bilirsin bu sevgilini sevmediğin yada o kadına benzediği için sevgilinle çıktığın anlamına gelmio..[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Zaten, o hayranlık duyduğun insanların çoğunun silüetine hayranlık duyuyosun. Asıl onu bilmiyosun. Emin ol yakından tanıdığında daha farklı olur. Hep gülümseyen suratını, makyajlı suratını görüyosun....[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bende kiefer sutherland e hayranım? ne yani?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ben sevgilimi christina appligate,anna kournikova,amy smart gibi birçok kişiyle aldatıyom. şşt çaktırmayın..[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 önemli olan sevgililerin aynı kişiye hayranlık duymaması.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 http://forum.paticik.com/area.php?id=101 buraya açılmıyobu bunnar:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Elma seviyosanız sevgilinizi elmayla aldatmış olur musunuz diye topic açasım geldi bunu görünce. Sevgilinize karşı sorumluluklarınız vardır ama Angelina Jolie ye karşı bi sorumluluk taşıdığınızı zannetmiyorum. Sevgi dediğin şey dallanıp budaklanır. Annenizi babanızı da seversiniz, sevgilinizi de, yaradanı da, kendinizi de. Bunlar aynı kulvarlarda değiller katmayın domatesle patatesi birbirine.[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Cevabı çok çelişkili olabilir :) Şahsen ben kız arkadaşımla film izlerken Tom Cruise çok yakışıklı oy oy ohyeah falan dese direk moralim bozulur sinirlenir ve bir o kadarda hüzünlenirim :( ilişkinin son zamanlarını yaşıyoruz demektir...[signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Chemical, 25 Mayıs 2005 23:04 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/area.php?id=101 buraya açılmıyobu bunnar:) doğrudur, taşı istersen.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Sevgiline de sevdirceksin ortak hayallerriniz olacak bu konuda (baska bi kelime var ama kullanmiyim simdi) cozumu biraz da sevgilinizde arayin! :p[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Sonucta yanindaki kisinin o resimlerden biraz farki olmali diye dusunuyorum. ayrica coook guzel bir kizla cikmak acikcasi istemem haa oyle coooook guzel bir kiz arkadasim olmadi suana kadar ama yolda yururken herkes donup bakicak hani donup bir kere bakilabilicek kadar guzel olsun ama daha fazlasi olmasin dimi yani. Turk milletiyiz kiskanc adamlariz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 neden herkezde güzel kız takıntısı var?Çirkin kızları günahı nedir yani,çirkin olmak mı???[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Natural Selection.[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Horrible, 25 Mayıs 2005 23:21 tarihinde demiş ki: neden herkezde güzel kız takıntısı var?Çirkin kızları günahı nedir yani,çirkin olmak mı??? Tarja Turunen sevdamı bilmeyen yoktur benim. ama güzel oldugu için degil. hatta bir çok kişi begenmez tarjayı. bi arkadasım "kel bu karı ne buluyon lan bunda " demisti. sonuc olarak süper güzel olması gerekmiyor birine hayran olmak için. eger öyle olsaydı ben kiefer sutherlandi yakısıklı oldugu için seviyor olurdum.:)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 benim bildiğim pek tek eşli memeli yok ondan ileri gelen bişi herhald[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 çirkin kızlarda anneannesi mi oluyor kötülüklerin?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Horrible, 25 Mayıs 2005 23:21 tarihinde demiş ki: neden herkezde güzel kız takıntısı var?Çirkin kızları günahı nedir yani,çirkin olmak mı??? işte benim sorumun kökenine de yaklaşmışsın. sonuçta bize dayatılmış olan güzellik anlayışı bugünkü avrupa-amerika kültürünün güzellik anlayışı. asıl sinir bozucu olan kısım... yani sanki birileri masa etrafında oturup belirlemiş "güzel" oalnın özelliklerini biz de ona göre davranıyoruz. bana hep böyle gelir.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bişeyin güzel olması ayrı onu korumak sahiplenmek hede hödö etmek istemen ayrı bişey Karşı cinsle iki çeşit ilişki kurulur. Bi sosyal bi de cinsel. Neyi anlamadınız ki ben de onu anlamadım?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bende Milla yı seviyordum tabi ön koşul olarak Milla dan daha güzelsin diyordum ( Yerse :) )[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar