Slat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Ancalagan, 26 Mayıs 2005 18:22 tarihinde demiş ki: esas sorum su aranızda böle kostumle giden varmiydi ? :) Valla öyle kostümle gidecek adamın aramda işi olmaz.. (giden varsa no offence :) ) Bu arada bi kanalda nerdnation vardı hangi kanaldı hatırlamıyorum.. Starwars fanleri böyle bilet kuyruklarında lightsaber duel falan yapıyorlardı gerçekten içler acısı...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 aslında zamanında diktirecektim bir terziye kafaya koymuştum siyah mage robe tadında cepli falan birşey sonradan kaynadı gitti dnd nin filmi çıksında recall olucam sinema salonuna[signature][hline]shinsetsu desu..
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hmmm hehhe ben zaten istesemde gidemezdim kız arkımın starwars a büyük düsmanligindan ötürü vader kasketini alamiyorum vader dedigimde cıldırıyo hehe oda haklı az cektirmedim onada :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bi darth vader başlığı bide siyah robe yeter.[lightsaber şart][signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 star wars sadece bir filmden ziyade bazi fikirleri kabul etmis insanlarin yasam bicimi, bu ruh halinde olmayan kisilerin pek anlayabilecegi bir durum degil filme kostumle gitmek.
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 valla bence gayet güzeldi, ben 11.30 matinesine perşembe günü gitmiştim, süreyyada. cüppeli adamlar da vardı, o şişko vader maskeli elemanı alkışladık hatta:D o da elleri kenetledi yukarısında turgut özal modeli. güzeldi yani. gayet atmosferikti, şöyle böyleydi. 19 mayıs günü orda olan vardıysa karmakarışık uzunca saçlı, sıska&uzun (sırık yani), orphaned land tişörtlü eleman bendim:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ya bizim kızlar leila saç modeli yaptırıp gittiler.Dedim ulan getirseydim saberı artizlik yapsaydım =)[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 -sen starwars'ı izlemişsin ama felsefesini anlayamamışsın ahmet abi. -ne diyon olm sen ışın kılıcım var ya. gibi replikleri olası kılıyor bu millet....[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hazır saber lafı geçerken ortaya limon sıkam :D ben lightsaber almak istiom , ama internetten değil , Türkiyede satan bi yer varmı (öncelik Ankara , ikinci tercihim İstanbul) ama orjinal ürün istiom , yani taklit lerden fln olmicak , starwars.com dakilerden biri olacak :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bence cok guzel olmus. renk kattilar. benim olsa ben de dusunmeden giyer giderdim. gerci biz dombilig bi darth vader gorduk ve gulduk biraz. ne kotu biz.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 26 Mayıs 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
arc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 amerikada kendi ev yapımı ışın kılıçlarıyla duello yapan 2 star wars fanatiği ağır yanıklarla (plastiğin içine doldurdukları maddeden dolayı) hastaneye kaldırılmışlar, durumları ciddiymiş. ne kadar doğru bilmem :) bi de bundan 4 sene evvel ilk lotr filmi geldiğinde, daha türkiyede böyle mainstream olmamışken, ilk matineye gittiğimizde, odtü frp topluluğundan onlarca kıyafetlı adam vardı sinemada, gandalflar mı ararsın, baltalı cüceler mi, of ki of. eğlenceli mi ? eğlenceli. lakin böyle grup halinde gidersen. yoksa maymun olma ihtimali büyük.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 e o zaman bizde hep beraber toplanıp Lale sinamasına gidelim desek çıplak mı gidicez :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 aynen, jedi robe ile giderdim ama gala günü canakkaledeydim ne yazikki. tabi o kiyafetle disarda gezmek denyoluk, cantanda getireceksin.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 galadakı gobeklı vader ın tamer karadaglından 10 kat fazla ılgı gormesınden anlıyoruz bu olayı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: dom, 26 Mayıs 2005 20:52 tarihinde demiş ki: star wars sadece bir filmden ziyade bazi fikirleri kabul etmis insanlarin yasam bicimi, bu ruh halinde olmayan kisilerin pek anlayabilecegi bir durum degil filme kostumle gitmek. +1[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 alcaksin jedi robeni dalcaksin iceri of off :)[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: sanerixx, 26 Mayıs 2005 21:27 tarihinde demiş ki: bi de bundan 4 sene evvel ilk lotr filmi geldiğinde, daha türkiyede böyle mainstream olmamışken, ilk matineye gittiğimizde, odtü frp topluluğundan onlarca kıyafetlı adam vardı Hehe 150 kisi gittik armada 8:30 seansını kapadık bu sefer desem ne dersin =) Gayet de zevkliydi kıyafetlerle gelenler vs vardı, bol bol plastik ısın kılıcı vardı. Herkes de tanıdık oldugundan gayet bi senlik havasındaydı maymunluktan cok. Ama bkft yerine frp yazmıssın uzdun bizi bilimkurgu kısmı nereye gitti di mi =([signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
duende Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yazildimi bilmiom 3 sayfayi okumadm ama birisi darth vader kiyafetiyle gidip star wars hasilatini calmis hemde adam kendini ciddi ciddi darth vader flan saniyodu heralde silah falanda kullanmamis girip adami ititp parayi alip cikmis harika bisi yaaa[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Oda iyi bende suratimi yesile boyasam .. eh gerce boydan baya kaybediyorum ama :) o vader kardesi durdursaydim elimde bi ısın jopuyla[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 arkadasin hos bi yorumu vardi -Acaba o plastik isikli lightsaber larin parlamasi insan vucudu icinden de gozukebiliyo mu[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine!
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gozukuyor desen bir baska, gozukmuyor desen bir baska olur artik o adama.
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 iila kostümle gidilcekse ben darth-maul gibi giderdim ya. bence vader'dan filan daha karizma adam. şekilsel olarak.[signature][hline]
umutsavaci Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bu film saat 09:30 seansı oldumu ya bizim burda en erken 11:30 seansı vardı [Bu mesaj umutsavaci tarafından 27 Mayıs 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Çalışır halde Lightsaber'ım olsa gayet güzel giyerdim şöyle hood'uyla bir güzel sith robe.Böylece ukala dümbeleklerin diline kırmızı lightsaber sürebilecek kondisyonum olurdu. Never listened to him you did, now dark side of the force is where anakin is, and screwed we are.[signature][hline]g3nk.
Öne çıkan mesajlar