omer36 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 aehehadhs...oha ne bu??? felaket....bi de utanmadan ehü ehü sırıtıp kalkıp üstünü çıkarıo....tansiyonum düştü izlerken...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Abandoned, 22 Şubat 2005 16:25 tarihinde demiş ki: Bi de altın günüymüş gibi dansetmeye çalışıyo.lol. puahahhahahaa[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 kız ne kadar profesyonel olursa olsun zaten bu şarkıyla eurovision da başarı imkansız!![signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben sözlükte ben d.t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 zaten dans etmesi ayrı bi facia.[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 22 Şubat 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 allah allah... kız fransada konservatuarda vurmalı çalgılar ve şan eğitimi almış. daha kast ettiğiniz neki eğitimden? o çok beğendiğiniz adamların hemen hepsi barlardan buralara yükselmiş adamlar. beğenmediysen beğenmedim de kardeşim yok eğitim almamış yok bilmemne.. şebnem ferah ın ne eğitimi varki? yada mor ve ötesi konservatuardanmı mezun? athena'nın karavanda deth metal yaptığını ne çabuk unuttunuz...? aptalca eleştirmeyelim lütfen.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 profesyonel rezalet.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Saeros, 18 Şubat 2005 07:52 tarihinde demiş ki: bu kadar mı asosyalsiniz, bu kadar mı ilgiye açsınız yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 hah bak yukardaki gibi deyin canımı yiyin :)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ya nerden nereye...birincilikten dörde sonrasını düşünmek istemiyorum:-? ya ne amaçla bu kadını seçtiler onu da bilmiorum amatör hiçbi özelliği olamayan (saçını çok güzel sallıyo :)ceket meket fırlatıyo...) midem kalktı bi an acıdım bu parçayı seçen kendini çok bilmiş sanan insan parçasına.bu kadar düşebiliyo demek ki... ya ne diyim ben başka...tek kelimeyle rezalet...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... [Bu mesaj fiona tarafından 22 Şubat 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 şarkıyı bulan biri upload etsin de indirelim :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 parmak hareketleri beni bitirio o hareketi en son yuwa çaındaki bi kızın şarkı solerken yaptıını gormustum :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 abi trtye gitsem şöle belime bompa falan bağlayıp Bu şarkıyı değiştirin falan desem değiştirirlermi acaba cidden durum çok vahim yaaaa.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: canberk_666, 22 Şubat 2005 17:49 tarihinde demiş ki: kız ne kadar profesyonel olursa olsun zaten bu şarkıyla eurovision da başarı imkansız!! boşver.. yabancılar ne anlasın rimi timi tey filan. bakarsın belki hoşlarına gider. heh[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Numb, 22 Şubat 2005 18:36 tarihinde demiş ki: allah allah... kız fransada konservatuarda vurmalı çalgılar ve şan eğitimi almış. daha kast ettiğiniz neki eğitimden? o çok beğendiğiniz adamların hemen hepsi barlardan buralara yükselmiş adamlar. beğenmediysen beğenmedim de kardeşim yok eğitim almamış yok bilmemne.. şebnem ferah ın ne eğitimi varki? yada mor ve ötesi konservatuardanmı mezun? athena'nın karavanda deth metal yaptığını ne çabuk unuttunuz...? aptalca eleştirmeyelim lütfen. herşey eğitimle bitmiyor ayrıca gitsin fransada kalsın beğenmeseydim beğenmedim derdim ama iğrenç ve ötesi hadi eyvallah parça kendisine ait değil. sesi iğrenç dans edemiyor görsellik sıfır yeter bea istemiyorum böyle biri beni temsi etsin! şebnem ferah aynı şarkıyı söylese daha iyi en azından sahneyi doldurur[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: xueshen, 22 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki: said: Numb, 22 Şubat 2005 18:36 tarihinde demiş ki: allah allah... kız fransada konservatuarda vurmalı çalgılar ve şan eğitimi almış. daha kast ettiğiniz neki eğitimden? o çok beğendiğiniz adamların hemen hepsi barlardan buralara yükselmiş adamlar. beğenmediysen beğenmedim de kardeşim yok eğitim almamış yok bilmemne.. şebnem ferah ın ne eğitimi varki? yada mor ve ötesi konservatuardanmı mezun? athena'nın karavanda deth metal yaptığını ne çabuk unuttunuz...? aptalca eleştirmeyelim lütfen. herşey eğitimle bitmiyor ayrıca gitsin fransada kalsın beğenmeseydim beğenmedim derdim ama iğrenç ve ötesi hadi eyvallah parça kendisine ait değil. sesi iğrenç dans edemiyor görsellik sıfır yeter bea istemiyorum böyle biri beni temsi etsin! şebnem ferah aynı şarkıyı söylese daha iyi en azından sahneyi doldurur ya kardeşim kadın zaten ben gelip sölücem dememiki...kadını taaaa fransadan çağrımışlar...sır eurovision için ya...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bi kanalda cıkmıstı sanırım atv'deydi.resil olmustu adam herkes olumsuz konusuo şarkısı hakkında adamada yazık yaw! nie şeçmiş ki bu berbat şarkıyı juri! aslında ööteki şarkılarında bundan farkı yoktur herhalde!.[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben / sözlükte ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 eh cidden kötü bir şarkı, işteeeaaaahhhhh operaaaağğhhhh'ı yeniden seslendirselermiş keşke bunun yerine.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 saçma işler yapan çok fazla insan var, onu kabullendik artık ama trt nasıl bu kadar saçmalıyor bunu hala kabullenemedik galiba XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 fizik=iğrenç ses=iğrenç şarkı=daha iğrenç sonuç=bizi eurovisiondan atarlar heralde..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Numb, 22 Şubat 2005 18:36 tarihinde demiş ki: allah allah... kız fransada konservatuarda vurmalı çalgılar ve şan eğitimi almış. daha kast ettiğiniz neki eğitimden? o çok beğendiğiniz adamların hemen hepsi barlardan buralara yükselmiş adamlar. beğenmediysen beğenmedim de kardeşim yok eğitim almamış yok bilmemne.. şebnem ferah ın ne eğitimi varki? yada mor ve ötesi konservatuardanmı mezun? athena'nın karavanda deth metal yaptığını ne çabuk unuttunuz...? aptalca eleştirmeyelim lütfen. bak mesajımı okumamşsn gene dediğim benim sadece müzik piyasasındaki yeri ben eğtimine laf etmiyorum uzatma sende bu kadar negatif eleştiri varken[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 sertab erener söyledi, kazandık. o ve onun gibiler dururken rimi rimi ley'le katılmak bana komik geliyo artık. saçmalasalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 İddia ediyotrum benim söylediğim Kutu Kutu Pense daha güzel.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: screamer, 22 Şubat 2005 23:57 tarihinde demiş ki: İddia ediyotrum benim söylediğim Kutu Kutu Pense daha güzel. 5k madalyan var diye daha mı güzel söliceni idda ediyosun? .. ehue :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: The_Guerilla, 22 Şubat 2005 21:19 tarihinde demiş ki: said: xueshen, 22 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki: said: Numb, 22 Şubat 2005 18:36 tarihinde demiş ki: allah allah... kız fransada konservatuarda vurmalı çalgılar ve şan eğitimi almış. daha kast ettiğiniz neki eğitimden? o çok beğendiğiniz adamların hemen hepsi barlardan buralara yükselmiş adamlar. beğenmediysen beğenmedim de kardeşim yok eğitim almamış yok bilmemne.. şebnem ferah ın ne eğitimi varki? yada mor ve ötesi konservatuardanmı mezun? athena'nın karavanda deth metal yaptığını ne çabuk unuttunuz...? aptalca eleştirmeyelim lütfen. herşey eğitimle bitmiyor ayrıca gitsin fransada kalsın beğenmeseydim beğenmedim derdim ama iğrenç ve ötesi hadi eyvallah parça kendisine ait değil. sesi iğrenç dans edemiyor görsellik sıfır yeter bea istemiyorum böyle biri beni temsi etsin! şebnem ferah aynı şarkıyı söylese daha iyi en azından sahneyi doldurur ya kardeşim kadın zaten ben gelip sölücem dememiki...kadını taaaa fransadan çağrımışlar...sır eurovision için ya... benmi çaardım allah allah yaa istemiyorum kardeşim is-te-mi-yo-rum[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 En güzel yorum Aysel Gürel'den : Spiker : Şarkıyı nasıl buldunuz? Aysel Gürel : Tv yi ilk açtığımda tesadüfen o şarkı çalıyordu. Puanlama arasında bi grup çıkmış şarkı söylüyor sandım. Hatta "daha kötü bi grup bulamamışlarmı, ne biçim kadın bu her tarafı löngür löngür sallanıyor, hemde böyle bir kıyafet giyiyor" dedim. Seside neresinden çıkıyor belli değil. Rimdimiblibilimiydi şarkının adı?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 rimi rimi ley dinlerken bile fenalık geçireceksiniz bide klibi görseniz aahhahahaha[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar