Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rimi rimi ley!?!

prozzak

Öne çıkan mesajlar

allah allah... kız fransada konservatuarda vurmalı çalgılar ve şan eğitimi almış. daha kast ettiğiniz neki eğitimden? o çok beğendiğiniz adamların hemen hepsi barlardan buralara yükselmiş adamlar. beğenmediysen beğenmedim de kardeşim yok eğitim almamış yok bilmemne.. şebnem ferah ın ne eğitimi varki? yada mor ve ötesi konservatuardanmı mezun? athena'nın karavanda deth metal yaptığını ne çabuk unuttunuz...? aptalca eleştirmeyelim lütfen.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

hah bak yukardaki gibi deyin canımı yiyin :)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

ya nerden nereye...birincilikten dörde sonrasını düşünmek istemiyorum:-?
ya ne amaçla bu kadını seçtiler onu da bilmiorum amatör hiçbi özelliği olamayan (saçını çok güzel sallıyo :)ceket meket fırlatıyo...)
midem kalktı bi an acıdım bu parçayı seçen kendini çok bilmiş sanan insan parçasına.bu kadar düşebiliyo demek ki...
ya ne diyim ben başka...tek kelimeyle rezalet...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...

[Bu mesaj fiona tarafından 22 Şubat 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Numb, 22 Şubat 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
allah allah... kız fransada konservatuarda vurmalı çalgılar ve şan eğitimi almış. daha kast ettiğiniz neki eğitimden? o çok beğendiğiniz adamların hemen hepsi barlardan buralara yükselmiş adamlar. beğenmediysen beğenmedim de kardeşim yok eğitim almamış yok bilmemne.. şebnem ferah ın ne eğitimi varki? yada mor ve ötesi konservatuardanmı mezun? athena'nın karavanda deth metal yaptığını ne çabuk unuttunuz...? aptalca eleştirmeyelim lütfen.

herşey eğitimle bitmiyor ayrıca gitsin fransada kalsın beğenmeseydim beğenmedim derdim ama iğrenç ve ötesi
hadi eyvallah parça kendisine ait değil. sesi iğrenç dans edemiyor görsellik sıfır yeter bea istemiyorum böyle biri beni temsi etsin! şebnem ferah aynı şarkıyı söylese daha iyi en azından sahneyi doldurur[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xueshen, 22 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
said:
allah allah... kız fransada konservatuarda vurmalı çalgılar ve şan eğitimi almış. daha kast ettiğiniz neki eğitimden? o çok beğendiğiniz adamların hemen hepsi barlardan buralara yükselmiş adamlar. beğenmediysen beğenmedim de kardeşim yok eğitim almamış yok bilmemne.. şebnem ferah ın ne eğitimi varki? yada mor ve ötesi konservatuardanmı mezun? athena'nın karavanda deth metal yaptığını ne çabuk unuttunuz...? aptalca eleştirmeyelim lütfen.

herşey eğitimle bitmiyor ayrıca gitsin fransada kalsın beğenmeseydim beğenmedim derdim ama iğrenç ve ötesi
hadi eyvallah parça kendisine ait değil. sesi iğrenç dans edemiyor görsellik sıfır yeter bea istemiyorum böyle biri beni temsi etsin! şebnem ferah aynı şarkıyı söylese daha iyi en azından sahneyi doldurur

ya kardeşim kadın zaten ben gelip sölücem dememiki...kadını taaaa fransadan çağrımışlar...sır eurovision için ya...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Sosyal ağlarda paylaş

eh cidden kötü bir şarkı, işteeeaaaahhhhh operaaaağğhhhh'ı yeniden seslendirselermiş keşke bunun yerine.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bak mesajımı okumamşsn gene dediğim benim sadece müzik piyasasındaki yeri ben eğtimine laf etmiyorum uzatma sende bu kadar negatif eleştiri varken[signature][hline]Resistance is futile
Sosyal ağlarda paylaş

said:
The_Guerilla, 22 Şubat 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
said:
xueshen, 22 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
said:

hadi eyvallah parça kendisine ait değil. sesi iğrenç dans edemiyor görsellik sıfır yeter bea istemiyorum böyle biri beni temsi etsin! şebnem ferah aynı şarkıyı söylese daha iyi en azından sahneyi doldurur

ya kardeşim kadın zaten ben gelip sölücem dememiki...kadını taaaa fransadan çağrımışlar...sır eurovision için ya...

benmi çaardım allah allah yaa istemiyorum kardeşim is-te-mi-yo-rum[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

En güzel yorum Aysel Gürel'den :

Spiker : Şarkıyı nasıl buldunuz?

Aysel Gürel : Tv yi ilk açtığımda tesadüfen o şarkı çalıyordu. Puanlama arasında bi grup çıkmış şarkı söylüyor sandım. Hatta "daha kötü bi grup bulamamışlarmı, ne biçim kadın bu her tarafı löngür löngür sallanıyor, hemde böyle bir kıyafet giyiyor" dedim. Seside neresinden çıkıyor belli değil. Rimdimiblibilimiydi şarkının adı?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...