prozzak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kepaze bi durum fikirlerinizi almak istedim. Bir iddia var hatta bu şarkı 2001 de katılmış ve elenmiş şarkı elemelerine eurovision için ... filan[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 çok feci. akla zarar. beyin cimcikleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 May the Allah be With Us[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon [Bu mesaj Shikamaru tarafından 21 Şubat 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ya adamlar 1.lii ingilizce şarkıyla buluolar şimdi türkçe olması yetmiomuş gbi amatör birisi sölüo şarkıyı![signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bence Türkçe şarkıyla katılmalıyız şimdiki yarışmaya..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yorum yapmıyorum ehue :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 manga katılsın daha iyi be.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ciddi anlamda sonuncu olabiliriz. geyik yapmıyorum.[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Adam gibi tecrubeli iyi bi grup yada sanatcı sarkıcı her neyse katılmadıkca sonuncu olabiliriz bence.. Yani Mor ve Ötesi girse sevinirdim adamlarda hiç yoktan 9 yılın tecrübesi var. Ama birileri demişya Sebnem Manga o bu falan :) Yapmayın allaskına ya hele bununla cidden sonuncu olcaz :([signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 sadece sonuncu olsak iyi. be kardeşim , türkçe olsun demişsiniz , şarkı başlıyor "müptela oldum bilmemnene" "rimi rimi ley" , maşallah TRT'nin en skko şarkıları bulmada üstüne yok heh. zaten skandal abi , jüri bilerek seçti onu , şike var.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 abi ayrıca estetikte önemli öyle bir kadını çıkartmamak lazım tv ye[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 felaket.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 abi rezil bi şarkı ya. kadın tam bi amator. şarkı igrenç orkestra igrenc dans igrenc hareketler igrenc. hersey igrencc yani.. sonuc belli puan bile alamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 her mesaja +1 :)[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 rimi rimi ley, tey tey tey , hey trt bey.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 oeh...[signature][hline]Web | Mail | Msn | Icq | Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ben gerçekten hiç beyenmedim bence sonuncu bile olamayız bununla.[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: prozzak, 22 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: ya adamlar 1.lii ingilizce şarkıyla buluolar şimdi türkçe olması yetmiomuş gbi amatör birisi sölüo şarkıyı! kız amatör birisi değil. bir şeyi eleştrieceksek önce doğru dürüst araştırıp sonra eleştirelim. :yapma:[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. [Bu mesaj Numb tarafından 22 Şubat 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 mor ve ötesi şebnem ferah vs. gibi isimler güzel müzikler icra etmelerine rağmen temelde batı müziği kökenli oldukları için yarışmada pekte ideal adaylar olabileceklerini sanmıyorum. şarkının ingilizce sözlü olabilirliği olmakla birlikte bize ait ezgileri ve alt yapıyı yansıtması gerekir aksi takdirde yıllardır olduğu gibi olur. geleim bu şarkıya . açıkçası bende beğenmedim. vasat bi şarkı yani. vokal bence gayet başarılı, ama şarkıya fazla yüklenmiş. şarkının kaldırabileceğinden daha fazla zorlamış şarkıyı. kızda haklı işini güzel yapmak istiyor ama naapsın şarkı yetersiz.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Numb, 22 Şubat 2005 13:47 tarihinde demiş ki: said: prozzak, 22 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: ya adamlar 1.lii ingilizce şarkıyla buluolar şimdi türkçe olması yetmiomuş gbi amatör birisi sölüo şarkıyı! kız amatör birisi değil. bir şeyi eleştrieceksek önce doğru dürüst araştırıp sonra eleştirelim. :yapma: profesyonel mi peki ? benim orada amatörlükle demek istediğim eğitimi değil müzik piyasasındaki yeri ok?[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bu olay o akdarda önemsenecek bişey deil. dumanmış morve ötesiymiş bu tur grupların katılmasına gerek yok.allaın bilmemneresi gidip çıakrsa oraya britney teyzeyi, tamam bizde şebnem ferah çıksın diye baıralım.bu kadar önemli bişey deil. fakat gel gelelim bu şarkı iğrenç ötesi, kulak tırmalayıcı, iğrenç bi şarkı.vocal kötü o kötü bu kötü guzel diyeceimiz bi yeri yok yane şarkının, sonuncu ollmayı bırak almazlar bu şarkıyla bizi oraya o kadar yane.. turkiyede bu olayın otoriteleri napıcak acaba biz orda sonuncu olunca onu çok merak ediyorum ayrıca..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Numb, 22 Şubat 2005 13:52 tarihinde demiş ki: kızda haklı işini güzel yapmak istiyor ama naapsın şarkı yetersiz. bence solist de yetersiz gitsin nereden geldiyse paris mi ne orada bar şarkıcılığı yapsın dellendirmesim bizi *!der kafasında bardak kırar*[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 o Gulseren denen fransada taverna sarkısıcı hatuna amator denemez dogru daha da asagılarda...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bi de altın günüymüş gibi dansetmeye çalışıyo.lol.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 mashar alanson noktayı koydu : o götle olmaz ehuehu milliyette vardı dün[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar