Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anatolian Sunrise a ne oldu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu anda wow da tek özlediğim şey ASR dir. ilk guild bizdik, en büyük de bizdik. Klasik herşey türk mantığıyla devam etti. Gaz bir şekilde başlandı aynı hızla bir süre devam etti sonra duraklamaya başladı o sırada millet birbirine girdi. her türk gibi illla başı ben çekecem havası olanlar kendi guildlerini kurma hevesine kapıldılar. sonuçta yavaş yavaş parçalandı. ilk gidenler yüksek lvl lardı giderken de instancelara adam bulamıyoruz, bir süre başkka guildde takılıp sonra geri gelcez dediler gidiş o gidiş. Giden geri gelmedi. Oysa bekleseler 1-2 hafta içinde tonla adam peşlerinden 60 a ulaşmış oalcaktı. Haa 1-2 hafta içinde instance lardan köşeyi dönen insan tanımıyorum ben.

sonra guildin sonuna gelindi benim de birlikte takıldığım kişiler vardı. ilk başta seven a geçelim dediler. Asr den sonra guildleri pek takacağım yoktu yeter tanadığım elemanlarla beraber geçeyim diye ok dedim. Sonra anlamdığım bir karışıklık oldu ve beni almadılar. Asılk sorun karışıklık düzeldiğidne bazı kişilerin (eski asr üyesi bunlar) gene başka asr üeyleri için ettikleri laflardı. Sonuçta bu bir oyun ama millet nasıl aynı guild içinde birbirine düşman olabiliyordu? Tabi bu bizim damarlarımızdaki kandan gelen bir huy yan yana durduk mu illa birbirimizi yeriz...
Beim bilikte takıldığı mkişiler TWP (the wicked priests) ye geçtiler. Bende onlarla berbaer geçtim. Orada iyi bir ortam vardı sonuçta bunun bir oyun olduğunun fakrında olan kişilerdi.
Sonra ne olduysa seven ile twp nin arası feci bozuldu hatta adres ver diyen tipler ortaya çıktı (isim vermeye gerek yok)
bir bakmışız ki sevendaki eski asr üyeleri bizimle isntance a girmez olmuş. Adamlar bizi görünce raid de cıngar çıkarmaya başladılar. Hayır sorun şu ki seven da bir çok tanıdığım adam var ve çoğunlukla yardımlaşmışızdır. Ama bu kadarı sinir etmişti. İki guildde biribine ninja diye suçlamalr atmaya başladı .
o aralar da honor sistemi devreye girdi 2 hafta oyuan pek girmedim birde girince pingim çok kötüydü bir süre dolayısıyla honor kill alamadım ve pvp rank im 0 da kaldı. Tandığım kişiler disorder a geçmişti bende onlarla beraber geçtim (sürü psikolojisi :) ) sonra orada bir kaç kişiden (yabancı) noob muamamelesi görünce sinirden çktım. Şimdi nerull a girdim bakalım ne yapacaz ama hala ASR yi özlüyorum ben siz ne derseniz deyin...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
açıkcası ne yalan söyleyeyim pek özlemiyorum asr yi sevendaki ortam bence asr deki ortamdan 10 kat daha güzel asr de zaten takıldıgım 6-7 kisi vardi hepsiyle beraber gectik o bakımdan ben bi özlemim yok.[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Mesaj tarihi:
İlk başta güzeldi gerçektende ama sonra geometrik olarak büyümeye başladı guild ( herkes arkadaşının invite edilmesini istesi. sonda o arkadaşlarda arkadaşlarının invite edilmesini istedi)
Birde lvl farkı vardı baya arada,oyunu herkes tam anlamıyla yeni yeni öğreniyordu vs.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
said:
DA2019, 25 Mayıs 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
Nerull Amerika Birleşik Devletleri gibi zaten. Birbirini tanıyan, gruplaşmış arkadaşlar bir çatı altında birleşti. Bir kaç tane de yabancı arkadaş var. Ama gel gör ki, Türk oyuncuların hiçbiri healer sınıfı oynamayı sevmediği için ciddi bir healer açığı var. Onu da 2. karakterleri kasıp telafi etmeye çalışıyoruz. :)

macide :)[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Mesaj tarihi:
şeytan aldı götürdü..

valla betalarda ASR'nin hiçbir sorunu yoktu, bütün sorun release'den sonra başladı. Diyecek fazla birşeyim yok aslında, başka bir topicte (yoklama topici) açıkladım ayrılma nedenimi, kendi kişisel nedenlerimle birlikte bazı guildsel sorunları. Aslında guildin dağılması hiçkimsenin suçu değil. Asıl suç, birlik olamayan bizlerin genel yapısı. ASR benim için beta'daki günlerdir, release'dekiler değil.

Ancak şunu anladım ki, herkesin oyun mantığı farklı olduğundan dolayı, asla Türkler bir 'Swedish Alliance' tarzı guilde sahip olamazlar :) Onlar birlik ve beraberliğe önem verirken biz daha çok bireyselliğe önem veriyoruz, sanırım en büyük sorunumuz da buydu.

Herneyse, oyundan ciddi anlamda soğuduğum için hala aramıyorum aradan 3 ay geçmesine rağmen ki normalde gerçekten özlerim oyun oynamayı. bir daha yani "arise my champion" duymak istediğimden emin değilim :) Yaz tatilinden sonra birşeyler düşünüyorum ama, ne olacağı bilinmez başka bir mmorpg de olabilir.

geride kalanlara iyi eğlenceler. ben eğlenemedim, bari siz mutlu olun.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love
Mesaj tarihi:
swedish alliance dediklerinin alayı allahsız
ASR'de oyunu öğrendim , yardımcı olan çok insan oldu.
özellikle mount için penth yardım etti baya.

oradan HorseLords'a geçtim , oradan da koreli bir arkadaş ile kurduğumuz Death Touch , ondan sonra da Nerull şimdi.[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
ASR beta günleri cok güzeldi cok zevk alarak oynadim
ama oyun cikinca tam hüsran oldu yalan oldu guild
neyse burda tüm eski silah arkadaslarima selamlar :P[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest
Mesaj tarihi:
Selamlar arkadaşlar.

Tekrar aynı çatı altında buluşmak güzel. Ben de beta'da ASR'ye katılarak birçok şey öğrendim oyun hakkında, retail ile yine ASR'de devam ettik ama guild'teki gruplaşma ve yardımlaşmama sorunları yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. Çok uğraştık ASR'nin düzelmesi için ama yapabilecek şeyler bir yere kadardı. Şimdi WoW hayatıma SEVEN ile devam ediyorum, herkese selamlar :)[signature][hline]Moonlantern.BL
Mesaj tarihi:
Aslında ASR dağılmadı büyük bölümü SEVEN içinde yaşıyor,ben dahil :D[signature][hline]Anatolian Sunrise member
Ex EU Closed Beta Tester
"Wariors of the night, Assemble!"
Mesaj tarihi:
said:
Jo_jixu, 25 Mayıs 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
said:
DA2019, 25 Mayıs 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
Nerull Amerika Birleşik Devletleri gibi zaten. Birbirini tanıyan, gruplaşmış arkadaşlar bir çatı altında birleşti. Bir kaç tane de yabancı arkadaş var. Ama gel gör ki, Türk oyuncuların hiçbiri healer sınıfı oynamayı sevmediği için ciddi bir healer açığı var. Onu da 2. karakterleri kasıp telafi etmeye çalışıyoruz. :)

macide :)

Hehe. :) Bi de Zagh var işte. O da gümbür gümbür gelio. :) Hoş daha level 7 ama. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose

[Bu mesaj DA2019 tarafından 26 Mayıs 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...