green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ilk kez dinledim kendilerini basta iyiydi ama sonlara dogru butun parcalarin fazlasiyla benzer olduklarini farkettim konserde cok kisaydi sanirim patlayan gitar amfisi yuzunden oldu yinede pisman degilim iyki gitmisim evet[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ulan bi kerede soyle enteresan gruplara gittiginizi duyayim beah hep metal hep metal neyse bu konuda asagilara gidebilir ozaman[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bu grubu yeni kesfettim .baslik acilmis olmasina sasirdim ya bide konser vermisler ,vay vay bunlarin turk versiyonu var bide ..kafabindunyaguzeldir diye.. fena muzik yapmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 adamlar gelmiş, biz kaçırmışız vay aq (allah qorusun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 en yavaş 50 albümden birini yaptı bu grup. seviyorum ben. isimleride çok karizmatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ben gitmiştim konserlerine, çok iyiydi ama amfi patlamıştı 1 saat sonra, mecburen inmişlerdi sahneden. pek severim yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 öss zamanımı paylaştıydım. ders çalışırken 10 numara oluodu. yazın pek slow takılamıorm ama özledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 uplayayım. bu adamlar gelmior mu artık ülkemize. geçen sene keşfedebildim hastasıyım yahu. youtube'dan fln kesmior artık canlı izlemem lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 şöle rockistanbulumsu bişey olsa gelirler de alterno rock fest i kalmadı artık sırf metal festivali oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yakin zamanda kesfettim, cok guzellermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 a aa buraya gelmişler miydi ? vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Geldiler mi lan cidden o.O O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bi post rock festivali yapsalar istiyorum ben de hep. arzular şelale tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yav said: bi post rock festivali yapsalar istiyorum ben de hep. arzular şelale tabi daha geçen gün sayısalı kazanırsam bigün experimental , post rock vs festivali yaparım sevabına diyodum içimden :D az sabredin ayarlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bu ülkeye sigur ros'u getirene veririm, bütün malvarlığımı =) edit: godspeed you black emperor getirene maneviyatımı da veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sigur ros a gittim ben hehe çatla :=) 2 senedir falan ama alakam yok artık sigur rosla,anca tshirtleri duruyor :) depresyon tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Gy!be'a büyük ihtimalle olmayan paramla gerekirse 500 milyon bile veririm. Ama hiiiiç sanmıyorum ki gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Dağılan grup gelemez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar