Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meşhur olan bileklikler!!!(Sarı,Siyah-Beyaz...vs)Nedir? Nerede Satılır???

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Tarz olsun die bileklik takanları dışlıyorum dış dış dış[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

aynen yani hepinize dış dış dış :) bende şuan iyi yaşa bilezikelinden var ama ilk çıkanlarından çok daha sarı renkli açık sarı yani :) ve kesimi daha düzgün birde siyah beyazlardan var[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Sosyal ağlarda paylaş

sahiden ben de istiyordum o sarılardan livestrong yazanlardan ama bir baktım bütün amele kılıklı heriflerin bile kolunda bunlardan dedim tamam bu da şekil simgesi oldu artık alınmaz yani... çok saçma böyle şeyler şekil için takılıyor gerçi ben de beğenmiştim o yüzden almayı düşünüyordum ama benim ki çok aylar önce bir arkadaşta görmüştüm hatta nerden aldın demiştim nike flm demişti galiba hadi ya güzelmiş flm dedim meğersem yanlış anlamışım nike'ta satılmıyormuş :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo nikede 5 milyona 3 lü renk halinde satılıyor 1 pakette 3 tane var üzerinde respect,game,nike yazıyor bu şekil için olanlar :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Sosyal ağlarda paylaş

kansere yakalanan ve bildiğim kadarıyla yenen soyadı Armstrong olan isviçreli bir bisikletçinin kurduğu derneğe yardım amaçlı satılmaya başlandı bu sarı bizeklikler ilk olarak.
Sonra farklı renkler ve farklı anlamlarla coştu...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

resmen artık .oku çıktı, ben de arıyodum ama sarı hayatta takmam yani dier renklerinden getircem ebay den.[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Sosyal ağlarda paylaş

ya eğer yardımda bulunmak istiyorsanız alırsınız kendiniz takmazsınız, arkadaşlarınıza dağıtırsınız. Bi arkadaşım kendisi takamayacağını söyledi hem renginden dolayı hemde kollarına bişi takmaktan hoşlanmadığı için bir süürü aldı migrostan, gitti öğrencilerine dağıttı. takmak istemeyen sizlerde böyle yapabilirsiniz. Ben satışa sürülmesini bekliyordum ilk çıktığında aldım hala kolumda duruyo..
Haa tarz olsun diye takanlarla da tanıştım, soruyorum niye takıyorsun bunu? güzel hoşuma gidiyor, havası var, ilginç, kimsede yok falan gibi cevaplar alıyorum. Hoş amaç yerini bulsun da kimin neden taktığı pek de önemli değil galiba.[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

keşke tarz olsa böyle modası falan çıksa da daha çok insan alsa. beğenmiyorsanız alın takmayın, ya da carrefour tarzı yerlerde küçük kutucuklar bulunuyor böyle türkiyedeki yardım kuruluşlarını destekleyen, onlara para atın.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 24 Mayıs 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
moda falan olmadı.

nası olmadı,sınıfta herkez sarı bileklikle gezio...Ankarada migrostata satılıomus ayrıca.[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

ya bunlara para vereceğinize gidin toplu halde adak koyunu alıp kestirin verin çocuk esirgeme kurumuna en kralı :)
kimsenin yapmıyacağını bilsemde yazamadan edemedim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...