duende Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya bisi dicem ben baska renkler istiom toplucak alsak olurmu?[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 beylr paticik olanlardan bi tan eyapsak ya cidden yani :) walla alırım hatta toptan alırım[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 çok zor[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yardım amaçlı başlattılar ama moda oldu.. enteresan alt tarafı bi lastik parçası[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bacyo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 size üstünde "live like me" yazan bilekliklerden verelim. hani seversiniz siz.[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | || [Bu mesaj Bacyo tarafından 24 Mayıs 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 moda falan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 oldu[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Tarz olsun die bileklik takanları dışlıyorum dış dış dış[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aynen yani hepinize dış dış dış :) bende şuan iyi yaşa bilezikelinden var ama ilk çıkanlarından çok daha sarı renkli açık sarı yani :) ve kesimi daha düzgün birde siyah beyazlardan var[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sahiden ben de istiyordum o sarılardan livestrong yazanlardan ama bir baktım bütün amele kılıklı heriflerin bile kolunda bunlardan dedim tamam bu da şekil simgesi oldu artık alınmaz yani... çok saçma böyle şeyler şekil için takılıyor gerçi ben de beğenmiştim o yüzden almayı düşünüyordum ama benim ki çok aylar önce bir arkadaşta görmüştüm hatta nerden aldın demiştim nike flm demişti galiba hadi ya güzelmiş flm dedim meğersem yanlış anlamışım nike'ta satılmıyormuş :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yoo nikede 5 milyona 3 lü renk halinde satılıyor 1 pakette 3 tane var üzerinde respect,game,nike yazıyor bu şekil için olanlar :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ya olayın amacı kanserlere yardım etmekken gidip niketan almak sacma olmazmı8gerci belki niketa onlara veriodu rezl olmiim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 kansere yakalanan ve bildiğim kadarıyla yenen soyadı Armstrong olan isviçreli bir bisikletçinin kurduğu derneğe yardım amaçlı satılmaya başlandı bu sarı bizeklikler ilk olarak. Sonra farklı renkler ve farklı anlamlarla coştu...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ben yardim amacli deil sevdiim icin takiyorum :) Hatta respect ve battlegrounds kolumda suan renklerini cok seviom bunlarin :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 resmen artık .oku çıktı, ben de arıyodum ama sarı hayatta takmam yani dier renklerinden getircem ebay den.[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sarı renkli olan çok kötü bişi ya..çok kötü duruyo nie takıolar anlamıyorum.. ha yardım için alalım hep beraberde nedir yani öle herkez takıo anlamış deilim...[signature][hline]Dwinz .ƒ drums of darkness www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mitin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ya eğer yardımda bulunmak istiyorsanız alırsınız kendiniz takmazsınız, arkadaşlarınıza dağıtırsınız. Bi arkadaşım kendisi takamayacağını söyledi hem renginden dolayı hemde kollarına bişi takmaktan hoşlanmadığı için bir süürü aldı migrostan, gitti öğrencilerine dağıttı. takmak istemeyen sizlerde böyle yapabilirsiniz. Ben satışa sürülmesini bekliyordum ilk çıktığında aldım hala kolumda duruyo.. Haa tarz olsun diye takanlarla da tanıştım, soruyorum niye takıyorsun bunu? güzel hoşuma gidiyor, havası var, ilginç, kimsede yok falan gibi cevaplar alıyorum. Hoş amaç yerini bulsun da kimin neden taktığı pek de önemli değil galiba.[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 lol isteyen takar istemeyen takmaz siz niye kasıyorsunuzki.havasını yapar veya yapmaz yardım etmiş sonuçta bence önemli olan o.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 keşke tarz olsa böyle modası falan çıksa da daha çok insan alsa. beğenmiyorsanız alın takmayın, ya da carrefour tarzı yerlerde küçük kutucuklar bulunuyor böyle türkiyedeki yardım kuruluşlarını destekleyen, onlara para atın.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Fistan, 24 Mayıs 2005 22:50 tarihinde demiş ki: moda falan olmadı. nası olmadı,sınıfta herkez sarı bileklikle gezio...Ankarada migrostata satılıomus ayrıca.[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ya bunlara para vereceğinize gidin toplu halde adak koyunu alıp kestirin verin çocuk esirgeme kurumuna en kralı :) kimsenin yapmıyacağını bilsemde yazamadan edemedim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar