Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaga bitiyormuş.

Alo-matik

Öne çıkan mesajlar

Az önce okan bayurgen söyledi. bu sezon sonunda bitiyormuş Zaga bundan sonra sadece programda müzikleri çalan kişilerin oluşturduğu bir müzik grubu olacakmış. pek izlemem cnbc-e ve mtv dışında ama rastgelirsem izlerim zagayı. az da olsa üzüldüm.[signature][hline]Alomatik_2k
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 27 Şubat 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
yav bu geceki programdaki gay kim?

"Fenasi Kerim" olayı ile televizyon tarihine kazınmış Beyaz Atlı prensin gün gelip tanınmayacağını hiç beklemiyordum.

Bugün televizyondaki pekçok saçmalığa gerekli tepkiyi veremiyorsak sebebi bu zattır bence. Ne de olsa zamanında aşı olarak belli gecelerde belli dozda bu zatı bize empoze etmişlerdi.

Okan Bayülgen bugün telefona erkek izleyici almıyorsa altında yatan sebeplerden biri de bu zatın yaşadıkları değil de nedir? LOL![signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

İzleme sinirin bozuluyosa, tabi herkes zevk alırken senın sınırlerının bozulmasıda ılgı cekıcı.heh. Neyse

Evet gercekten bıtırıyor zaga gercek yani, daha onceden bılıyordum ben okan bayulgenın roportajındada belırtmıstı.

Zaga bir muzık grubu olarak devam edicek aynen belirttigi gibi ve Okanda Televizyon Makinesi adı altında yeni bi program yapıcak.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Okan Bayulgen'i ilk başlarda bende sevmezdim. Fakat izleye izleye adamı anlamaya ve tarzını sevmeye başladım. Olayları bakış şeklinin benle aynı olduğunu gördüm. Severek izliyorum uzun zamandır.

Zaga bitmez, isim değiştirir. Okan'ı izleyen ve seven bir sürü kişi var.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

Okan Bayülgen kadar dolu dolu insanlar çok az. Umarım televizyon programcılığına devam eder ve yeni projelerle ekranlarda olur. Türkiye'de ki en sevdiğim insanlardan biri.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Okan Bayülgen sadece, artık bu formattan sıkıldığını açıklamıştı. Televizyon makinesi adı ile bambaşka bir formatta yeni bir programa başlayacak. Televizyon çocuğu ve diğerleri gibi bir çok formatta yıllarca program yapan Bayülgen zannedersem zagayı bitirdikten sonra bir süre sadece herkes bunu konuşuyor a devam edip, bir sene kadar bir aradan sonra Televizyon makinesine başlar.[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Okan Bayulgen'in neresi dolu bi aciklayinda bilelim bizde :)
Milletin suratina telefon orter milletimizde hala yuzsuz gibi arar. Baskada bi olayi yoktur..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active

For The Horde..

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 27 Şubat 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
Okan Bayulgen'in neresi dolu bi aciklayinda bilelim bizde :)
Milletin suratina telefon orter milletimizde hala yuzsuz gibi arar. Baskada bi olayi yoktur..

programda yaptığı yorumları dinlemediğin anlaşılıyo burdan ..

neyse biter de yeni bi program yaparsa onu da izleriz :)

bu arada yıldo dün yine deli etmeyi başardı. bu kadar boş ve saçma sapan konuşan az kişi tanıyorum hatta tanımıyorum desem yeridir[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
okan bayulgen için sadece telefonu suratına kapatıyor gibi birşey söyleniyor. adamın tek yaptığı bu değil aslında. zaga gayet iyi bir program. içinde pek çok yararlı mesaj var. telefonu suratına kapıyor diye böyle bir yorum yapılması yanlış. gayet zeki,işini bilen ve dersine iyi çalışan birisi. ntv'deki herkez bunu konuşuyor adlı programında ise tamamen farklı olduğunu görürsünüz.[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..|
|Pati Pet|Corbeau|playingarena|
|orc_lord/phoenix (day:168/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...