Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Yahu beyler yaklaşık 1 haftdır sol gözümün alt kapakçığı gözümü açıp kapadıkça seğiriyor. Tam doğru yazıyor muyum emin değilim ama hani bazen zorladığınız bir kasınız titremeye başlar ya, biraz titrer ama canınız acımasa bile o his çok rahatsız eder, hatta titreme gözle de rahatça görülebilir. Bana olan şey aynen bu işte. Annem, yorgunluktandır, bir süre olur sonra geçer dedi ama göz kapakçığım halen beni rahatsız edecek şekilde titriyor arada. genelde yorgunken arrtıyor ama 8 saat düzgün uyuduktan sonra yeni kalkmışken bunun gene olması gerçekten sinir bozucu. Bu aralar bilgisayar'ı fazla kullanıyorum ( yaklaşık 4 aydır ). Tv'yi de fazla izlemeye başladım. ( hem dijitürk hem ps2 + gran tourismo 4 sağolsun ). Acaba bu bir birikimin sonucu mu diye düşünüyorum. Gözlerimde bir sorun da yok. Yani bulanık görmeydi, odaklanamamaydı falan filan. çok geç saatlere kalırsam biraz oluyor tabi. Yani ; -Bir doktora gidip göstermeli mi? Onun tavsiyesini almalı mı ? -olağan yaşama devam edilmeli ve işi oluruna mı bırakmalı -Bilgisayar ve Tv'yi azaltıp işi oluruna mı bırakmalı ;). Not : Bazen gözüme çok az bir ağrı da saplanıyor titreme ile. Yardım ediiin !!![signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Doktora görün bence.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Birkaç ay sonra gözün bozulabilir. Bazen böyle başlıyormuş miyopi.[signature][hline]Silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 4 yol ağzından çöp toplicaksın. kedi çişi ile biraz çörek otu .... :P doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 misafir gelecektir, ondan olur o.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=79202 banada oldu bu:) geçti sora.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 düzenli uyku uyu gözünü yorma onun dışında bi de calcium sandoz al istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yorgunken olur genelde öyle rahatlayınca geçer[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bırak seirsin kurcalama fazla[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Öss hazırlanırken Uykusuzluk ve stress ikilisi yüzünden banada olmuştu[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 garanti garantidir banda bi ara oldu boyle 3-4 hafta sürdüde genede bi göz doktoruna gitmekte fayda var...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aynısı bana da olmstu 1-2 hafta snra gçmstı.ama en ıı sı doktora gozukmek tv ve bılg ıda azatmak[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Geçer, şimdi tadını çıkar... Yeni vücut hareketleri deneyimlemek güzel bir duygu...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ölceksiiiiiiiiin..... nihohahahaha[signature][hline]Eyes that shine burning red, dreams of you all through my head. L@m3rl3re cevap yok! bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 benimde oluyo lan ... anaaa[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 sol göz olmuyosa sorun yok. solsa fazla hareket etme bişeylerle ugraşma. allah korusun seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :) yannız evet uykusuzluk yapıyo bunu genelde. bak okula ara verdim ne göz seğirmesi ne geçici körlük ne yüksek tansiyon ne gözde damar genleşip 3-4 saatlik hayvani baş ağrıları nede hasta oldum. Bidefa hafif bi grip geçirdim oda bauhaus önünde annem arabayı kaybedince ararken oldu. okulların üstünde "sağlığa zararlıdır" yazmalı bence.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar