Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lort/Gandalf hakkında eleştri

Sensible

Öne çıkan mesajlar

ahha. bende oh be demiştim.

said:
Bonecrusher, 25 Şubat 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
saruman gri gandalf'tan güçlü.
gri cüppeliyken saruman'a karşı çekingen bir tavır izliyor.
ancak balrogu yenip beyaz cüppeye geçtiğinde, büyü gücü ve irfanı artıyor, saruman'ın seviyesine hatta daha üstüne çıkıyor. ona kafa tutuyor bu sefer. kitapta da bunlar felan anlatılıyordu zaten

zeppelin'in dediği gibi rütbe arttırma olayı.
bonec-rusher
zaten gandalf sarumandan işte bu nedenle güçlü. ikisi de aynı koşulda olduğunda görüyoruz ne olduğunu. alatar'la biri daha vardı doğuda olan, onlar sarumana saygı duymadıkları için gelmiyolar toplantılara, ama gandalf sarumana karşı temkinli. bu yüzden griyken laf etmiyor bla bla[signature][hline]En refresh | Rakipsiz

[Bu mesaj zaidral tarafından 28 Şubat 2005 04:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bonkıraşır hafızasının ihanetine uğrayıp pot kıraş etmiş, tüh.. :-p

alıntılanan o bölüm benim lotr'da en çok hoşuma giden bir-iki yerden biridir, o yüzden aklımda kalmış.. filmde fazla kısa geçilmiş geldi bana..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ben seriyi bir haftasonunda matematik sınavı öncesinde okumuştum, sanırkm orta 2 deydim...ah ah....
hiç hatırlamıyorum.

Her ne kadar sam'i sevmesem dahi, hatırımda kalan satırlar ona ait.

Acaba ustasının cesedni korurken, ork cesetlerinden bir duvar mı örerek mi anılsam ?

*gibi gibi siz boromirin düştüğü satırların yazın renk olsun.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Sosyal ağlarda paylaş

siz beni tanımamışsınız.. :horace:

sam motivasyonları açısından göründüğü kadar basit bir karakter değil, sadık hizmetçi denip geçilemez bence. frodo'yu yakın bir arkadaş olarak görüyor, bu dostluğu için en olmadık işlere bulaşıyor altından kalkamayacağını bildiği halde. ve sonucu biliyoruz.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...