navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ... Tarih, 23 Mayıs 2007; Yer, Kerkük'ün kuzeydoğusu; Kuzey Irak'taki kargaşa devam ederken, bölgede bulunan Türk birlikleri ani bir Amerikan saldırısına uğrar. Türk birlikleri müttefiklerinden hiç de beklemedikleri bir darbe almıştır. CNN International hemen haber geçmeye başlar: Kuzey Irak'ta çatışma 13 ABD askeri öldü, 30 yaralı var. Ordu yetkilileri, Amerikan güçlerine saldıran 35 Türk askerinin öldürüldüğünü açıkladı. ... Amerikalıların niyeti Türkiye'deki zengin bor minerallerini ele geçirmektir. Bunun için her şeyi göze almışlardır. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere tüm Türkiye'yi savaş alanına çevirmeyi bile. Ve Metal Fırtına Operasyonu başlar ... CNN International hemen haber geçmeye başlar: Kuzey Irak'ta çatışma 13 ABD askeri öldü, 30 yaralı var. Ordu yetkilileri, Amerikan güçlerine saldıran 35 Türk askerinin öldürüldüğünü açıkladı. ... Savunma Bakanı Donald Rumsfeld, Başkanın odasından içeri girdi. Telaşlıydı ve Başkan ile konuşması gerekiyordu. Derken kapıda Genelkurmay Başkanı Howard Strike göründü, yüzünde karanlık bir ifade vardı. Başıyla sert bir selam vererek hemen duvardaki ekranın başına geçti. Makineyi kendisi çalıştırdı. Sayın Başkan, dedi şu an itibariyle Metal Fırtına harekâtı başlamış bulunuyor. ... Türk Deniz Piyade Tugay Komutanlığı Karargâhı tam karartmadaydı. Uç noktadaki siperlerde bulunan askerler kızılötesi kameralarıyla ufku gözlemliyor ve kısa aralıklarla karargâhı bilgilendiriyorlardı. Bu bilgiler hemen Genelkurmay Başkanlığına iletiliyordu. Yine sesler duyuldu ama bu sefer bir şey farklıydı Merkez, sesler duyuluyor. Nasıl sesler? Metalik sesler Komutanım. Gözlemede kalın. Bir şey görülüyor mu? Hayır Komutanım. Asteğmen ve askerler koşarak sipere girdiler, baraj ateşi açmak istediklerini söylediler. Askerlerin isteği Tümgeneral İhsan Paşaya iletildi ve olumlu yanıt alındı. Ateş!!! ... İstanbula büyük hava saldırısı başladı. Henüz resmî açıklama yapılmadı ancak İstanbul, tarihinin en ağır hava saldırısı ile mücadele etmeye çalışıyor. Operasyonun ne kadar süreceği belli değil. Dört saattir aralıksız süren bombardıman nedeniyle şehirde su kesildi, trafik tamamen durdu. Köprüler ve yollar hasarlı, çok sayıda sivil kayıp olduğu belirtiliyor. Güzel bir bilim-kurgu roman. Ama ne bilim bi tarafta da 'Nil'den Fırat'a kadar uzanacak ve tüm dünya yahudilerini barındıracak Büyük İsrail devletini" destekleyen bir Amerika var. Sizce gerçeklik payı olabilir mi böyle birşeyin ?[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! [Bu mesaj navyamphs tarafından 22 Aralık 2004 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Hikayeyi 3 gün önce gördüm 2 3 sayfasını okudum Konu ilginç ama ben ihtimal veremiyorum böyle bir şeye[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ooyt yavaş.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Amerika bile böyle bir sey yapmayı göze alamaz...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 olur olur gerçi ırakda sürünen Amerika Türkiyeye saldırmayı aklına getirsede yapamaz.Hem ayrıca 2 ülkede nato ülkesi.Bir çok sebep war ayrıca öle kolay kolay kımse savaş açamaz biri birine açtınmı ya dibe ya sebebe gidersin çünkü..[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 http://www.ideefixe.com/kitap/tanim.asp?sid=S3DFVURGSF6F220LFBDJ [Bu mesaj grifter tarafından 22 Aralık 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Çok çocuksu bır hıkaye ve fazla dızılerın ozellıkle 24 un etkısınde kalınmış yanı bazı yonlerden tabı bu benım kanaatim.. Ayrıca yanı ıkı uc sayfasına bakmadım bır sure okudum ama pek begendıgım soylenemez cok cocuksu hayal gucu USa saldırıcak hede olucak bırazda aksıyon vs vs ... Yanı ucmak ısteyenlere hayal dunyasındakılerın sevebılıcegı turden gerceklerle ıslerı olanların ıse gulup gecıcegı turden.. [signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ [Bu mesaj Soulbringer tarafından 22 Aralık 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 abd-tr arasındaki olaylarda olucaklarla ilgili süper romanlar hikayeler cıkabilir bence birazını okudum bununda ama ii degil bence.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Hikayede şöyle bir bölüm var. Savaş sırasında bir medya patronu şöyle diyor; "Amerikalılara teslim olalım, en iyisi bu". Ertuğrul Özkök beyefendi de hemen üstüne alınıp "o ben değilim" demiş. :)[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bu tür yazılar suç benim bildiğim kadarıyla. Yani bence olmaması gerek, ama Türkiye kanunlarına göre suç diye biliyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hayal gucunun sınırlarını zorlamı$lar dıcem de böyle bı$ey olmıcagınıda garantı eden bı$eyde olmaz herhalde?[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ııh saçma bence[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bana çok prim yapacak, mantıksız bir hikaye yaz deseler bunun gibi birşey yazardım herhalde. belki de amerika vs. israil yazardım bilemiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Amerika vs İsrail nasıl olacak anca Amerika ve İsrail olur[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Yazan kişi afedersiniz biraz salakmış galiba. Tamam hayal ürünü olabilir de,insan biraz mantıklı yazar be...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bence saçma oolmaz yani...Ama neden böle bir bilim,kurgu yazılması isytenmiş oda ayrı konu...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Muavemet vuruldu, hataydı, bi daha olmaz dediler. Güneydoğuya füze düştü, biz onları ırak'a atıyoduk, size dek gelmiş denildi. Irak'ta askerlerimiz başına çuval geçirdiler, bunlar sizinmiyid, pardon biz onları suikastçi sandık denildi. TSK Irak istilasını haksız bulduğunu söyledi, not ettik bunu, görüşecez dediler. Irak'a Türkiye'den girmek istediler, meclis izin vermedi, bundan sonra sizde Kuzey Irak'a giremezsiniz dediler. Hükümet PKK terörist örgüttür, silahlı mücadele yapalım dedi, yok onlar silahlarını bırakacak, biz çekeriz kulaklarını dediler. Irakta Türkmenler katledildi, evlerinin tapuları yakıldı, yokmuş gibi gösterilmek istendiler, iş işten geçtikten sonra Barzaniye tamam yeter bu kadar dediler. ... Bilmiyorum valla, roman olmasına roman da, Amerika'nın Irak-İran-Suriye üçlemesinden (ki biri gitti kaldı 2) sonra gelecek devlet Türkiye gibi geliyor bana. Eğer önümüzdeki yılda İran yada Suriye işgal edilirse (ki edilecek gibi geliyor bana) bu savaş masalını biraz ciddiye almak gerekecek galiba.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: screamer, 22 Aralık 2004 20:29 tarihinde demiş ki: Amerika vs İsrail nasıl olacak anca Amerika ve İsrail olur konunun saçmalığını vurguluyordum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ayrıca kımse turk sılahlı kuvvetlerı ıle ırak ın cumhurıyet muhafızlarını karıstırmasın[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Kendinizi Irakla bir tutmayın lütfen.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bir amerikalı demiş ki; said: It all comes down to what Turkey wants. Does it want to be a partner with America to spread democracy through the Middle East and Central Asia and meet the danger of fundamentalism and militant Islam head on, or does it want to continue to try to please both sides? Turkey recognizes the threat. Whether or not it fully recognizes America as its friend and ally against that threat remains unclear. With or without Turkey, America will fight on.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Valla yazılanlara sadece güldüm. Amerikanın yaptıklarına ve yapacaklarına bakın, BOP hakkında araştırma yapın. Sonra tekrar düşünün. Türkiyeye neden askeri müdahale? Kesinlikle gerek yok ki.... Türkiyede dört kanalda Semra Hanım olsa, ülkeyi fethet milletin ruhu duymaz. Ki bu kasten böyle yapılıyor. Şu an lider durumdaki parti, sizce neden Amerikan Büyükelçiliğinde kuruldu? Neden illa da AB diye tutturduk ve paso Powell araya giriyor? 1980 darbesini yapan kadronun neden hemen hepsi Amerikan hayranı? Siz bir şeyleri yanlış anlamışsınız anlaşılan. Tekrar olayları inceleyin derim.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 pati ahalisinin böyle bir saçma sapan hikayeyi kaale almamasını beklerdim böyle saçma sapan bir şey olamaz. umarım en yakın zamanda bu saçma hikaye uydurması için gerekli merciler tarafından yasal işlemler başlatılır. :hrr: ve bu baslığa down diyorum :tdown:[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 22 Aralık 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 İsrailin bayrağının ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü ya da araştırdınız mı. Üst çizgiyle alt çizgi arasında kalan yer yani vadedilmiş topraklar bütün mezopotamyayı simgeliyor. Buna türkiye de dahil.[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 2 NATO üyesi ülke arasında açık savaş mümkün değildir...[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar