Necro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 İstanbul/Sariyer tuttu :D okulumu tatil ettim bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 istanbul maltepe/feci yağıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Hani sulu kardı la..Bu nası sulu kar... Burada film kopmuş vaziyette Sanırım bu sefer hazırlıksız yakalandık ::) İstanbul/Bahçeşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 İstanbul/ Etiler ÖKÜZ gibi yağıyor aypdır sölemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 paspatur bahçeşehirin neressi? 4 yıl oturdum da belki tanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Üsküdarda yağıyor Çekmeköyde daha betermiş arkadaş söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 koşuyolunda da çok fena yağıyor bir de okulda olmam gerek 11 de sınav var of of nerden çıktı bu kar şimd iya artık nefret ediyorum kar yağmasından 3-4 sene önce bu cümleyi kuracaksın deseler hadi lan derdim ama şu an nefret ediyorum artık sadece zorluk çıkartıyor başka bir işe yaradığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 burdaki kar yağışına bakılacak olursa okullar yarın kapanır büyük olasılıkla... Bahçeşehir/ iST. @FARİNAL:Bahçeşehir esenyurt, orada ofis var... asıl ev Bahçelievlerde...Ama Bahçeşehiride bilirim göletidir, düdenidir, çarşısıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Şu saatlerde İstanbul'da kar yağışı var çatılarda tuttu bile tabi ilerliyen zamanlarda ne olur bilmiyorum ancak böyle devam ederse tatil olma ihtimali çok fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 toplukonut/küçükçekmece, yagıyor burada lapa lapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 İstanbul/Ulus ... boku çıktı burda walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Koşuyolu'nda da yağmakta muntazaman. 5-6 cm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bostancıda eh işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 istanbul/avcılar hayat dondu oley hiyu elektirklerde gitmesin uber olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yağdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 şişli, çağlayan, kağıthane de hız kesmeden yağıyo. trafik kitli özellikle cağlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 İzmitte hala bişey yok. Böyle coğrafyaya kafam girsin istanbul 100km ilerisi kar yağıyor burda yağmıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ç.kalede bi sabah yagdı yerler falan kar oldu sonra okuz gibi sogudu hava heryer buz şu anda kar yok buz war çok souuuk okulllarda 2 gun tatil muauhuahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Tekirdağ çorlu'dan bildiriyorum. Şuan hava çok soğuk olmakla birlikte, kar yağışı azaldı. Akşama hızla devam etmesi dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 istanbul - maslak/istinye den bildiriyorum. havada kesici bi soğuk olmasıyla beraber kar yağışında yavaşlama var. akşam saatlerinde şiddeti arttırıp tatili uzatması dileklerimle. cermy/patiTV/istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 istanbul ulus hala yaıo burda yerler flnda tuttu eah sıkıldım kardan bıktım beah offff artık sokaa çıkabilmek istiorum çamur balçık olmadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 o_O [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 18:12 tarihinde, octopus tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Kalamıs tipi var heryer buz evden zor cikarim ben o zaman wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 istanbul için okullar ne kadar daha tatil .. bilgisi olarn.. sadece yarınmı yoksa çarşamba da mı tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 2 gün süre ile tatil olmuş diye duydum. ankara'da kar beklerken yağmur gibi birşeyler yağıyor. çok gıcık bir durum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar