od3on Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ben hayatimdan memnunum valla isterse -50 olsun isitan olduktan sonra sorun olmuyo eheh
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Geçmiş olsun tüm kar bekleyenlere... Bunu da kazasız belasız ve karsız atlattık. Sınavlara tam gaz devam... Tok açın halinden, liseli üniversitelinin çilesinden anlamaz.[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 karmis falan filanmis bos is bunlar :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 72)
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ahh ah hey gidi günler :(ps: 2 yıl once ben[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b]
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ii kar birikmiş[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ankara yalan olmus durumda..bi güneş bi bulut..ne olacak bilmiyorum[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 istanbul sadece soğuk[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 arkadaslar bu hafta yurt genelinde kar yagıcakmıs diye bir iddiaa duydum hepiniz oreniniz diye bi uplayak dedım :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Deviss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 oha be abi konu nasıl uplanmış böle...Çok aradınız mı bu konuyu uplamak için...[signature][hline]ICQ E-mail MSN
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bende noluyoz dedim. havalar 8-9 derece biri kar dpt. post atmış hayırdır diyodum :) Edit: meteor.gov a baktım çarşamba ankara karlı hayırlısı :)[signature][hline]ICQ#:1439512 | Msn: kubilayhalat@hotmail.com [Bu mesaj McFrenzy tarafından 05 Aralık 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Deviss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ya yağsın yağsın da,kar yağmadan önce yağmur yağmasın abi.Yerler ıslanio tutmuo kar mar.Gerçi ankara belediyesi tuzlar önceden.İyi çalışıyo belediye (şimdi bu iyi mi kötü mü ühühü )...[signature][hline]ICQ E-mail MSN
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ankara'da salı günü kar yağacak tekrar diolar?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 dilerim hafta sonua kalmaz :( gelecek cmt günü ve pazar günü bana lazım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 kalsın kalsın ohh 20 gün kar olsun takılırız mis gibi :D[signature][hline]Boo
screamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 zrgw dua ediyordu yağmasın diye tutmadı sanırım[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: wildpervert, 05 Aralık 2004 22:39 tarihinde demiş ki: kalsın kalsın ohh 20 gün kar olsun takılırız mis gibi :D bizim okulun tatil olcağını sanıyosan yanılırsın :) hem gelecek hafta sonu sizi yarışa götürces :) kar yağarsa siz kaybedersiniz ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ne karı kar mı varmış ? Geliyomuymuş ? ne zaman geliyomuş ? balkanlardan mı geliyomuş ? he?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 aha yaaaaaaa haftaya salı fizik vizesi var pazar oyunum var sonraki hafta olsun dicem bursaya gitcem ühühühüh[signature][hline]Boo
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 İçinizde patlamasın kar yağışı, aman dikkat.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est...
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 http://www.meteor.gov.tr/2003/iller/istanbul.htm yannız havalar gittikçe soğuyo inşallah kar gelir..hafiften yağışlar da başlamış hem[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Yağsın yağsın iyidir . Zihni açar :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ay sonuna doğru sağlam gelir anca çok heveslenmeyelim bu 2 hafta içinde olacağını pek sanmıyorum ben açıkçası[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bu hafta sonu geçsin , isterse ankara kar altında kalsın umrumda değil :) yeerki bu haftsa sonu yağmasın :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Çarşamba ankara :)[signature][hline]ICQ#:1439512 | Msn: kubilayhalat@hotmail.com
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 her an her şey değişebilir (bu arada 8 aralık çarşamba olduğunu öğrendim sayende , sağol :))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar