Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kara kafam girsin. yagacaksa yagsin artik[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 skoma yuyyaa durdu[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ahaha ben simdi caktim olayi Radar 19:36 oldu. simdi her yenilendginde biraz daha zoom yapiyo biz hareketlilik war sanıyoruz cunku gozlerım bozulmadıysa her seferınde ist biraz daha yakın gorunuyo[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 o radar harbi yalan ya[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Goarth, 25 Kasım 2004 01:21 tarihinde demiş ki: Demin cvp yazamadim şimdi yaziyim bazi arkadaşlara... Kar yağmasin dedimde güneş mi açsım dedim ?? Neyse Kar yağınca düşünün bakalım sokakta yaşayan insanlarin halini yada varoşlarda yaşayanlar ne yapiyor! Ama siz işi kuraklığa çektiniz ya hakikaten süpersiniz. İnşallah tatil olmaz inşallah yağmur yağar ve bazı arkadaşlarımız KURAKLIK ÇEKMEZ Saçmalamanın doruğuna ulaşmışsın tebrik ederim. Kar iklimin doğal bir zaman dilimini kapsar, bu süre içinde kar yağmaması ekolojik dengenin bozulması anlamına gelir ve dolaylı ya da direkt olarak mutlaka insan yaşamını olumsuz yönde etkiler, uzun vadede sonuçları çok daha vahim olur bu biiirrr... Yağmur yağsa noluyor peki, her yeri sel basıyor ve o bahsettiğin vatandaş sadece üşümekle kalmıyor evindeki az buçuk mobilyasını da kaybediyor bu ikiiiii... Ayrıca ben ünivesiteye gidiyorum ve kar tatili olması mümkün değil. Kar istiyorsam hoşuma gittiği için istiyorum tatille falan alakası yok bu üüüüççç... Başka zaman aklında olmayan fakir kesim bir kar yağarken mi aklına geliyor? Dünya adil bir yer değil sevsek de sevmesek de ve her şeyin bir zararı olur bir kesime. Asla hiç bir şey herkese faydalı olamaz, mutlaka birilerine zarar verir bu dööörttt... Hadi sen şimdi çık istersen yağmur duası yap o kadar istiyorsan. Ama tutup sonuçlarını düşünmeden sırf düz mantıkla ve kısıtlı bilgiyle böyle duygu sömürüsü mesajları atıp insanların hevesini kaçırma.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bu radarın hareketli olduğuna beni inandırabilir misiniz :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bu geceki hava durumu tahminleri oldukca ic acici.. (Bu arada hala evsizleri falan hic mi dusunmuyorsunuz diyen cikmadi mi?)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Dıyen cıktı okursan cok sewınıcem[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 gece yağcak mi şimdi?dünkü gibi olmasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 hehe okumama gerek yok.. Zaten arkadaslar fix menu, bir kac kez tadlarina bakmistim. :) Sadece geyik olsun diye sordum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Yağmayacak gibi. O radar bayağı yalan birşey bu arada ehe.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 valla yalanmı bilmiyorum da bu son durum. geliyo gibi[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 noolmuş bu departmana yaw 2-3 gün girmedim çok gelişmiş thermal uydu fotoları flan:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 paauhuah pati hava raporları koptum uydu :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 geliooooooo:-8[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yağmayacak bence kar kokmuyor dışarısı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yok tatil olucagı felan odewe baslayalım artık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Ardeth, 25 Kasım 2004 20:48 tarihinde demiş ki: yağmayacak bence kar kokmuyor dışarısı sen havayı koklayan adam mısın :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 abi metorolojinin bi bok bildigi yok oturdukları yerden para kazanıolar.. 2 alete bakıolar basınç mı dustu kar yagar lan kesin diip kestiriolar atıolar sonucu binlerce umutlu genç sabah erken kalkıp meteorolojiye kufurler yagdırıyor...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Hakkaten meteorojının yerınde olmak ıstemezdım ne kufur yıyolar şu an warya[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ulan var ya tum konsantrasyon 0 bende.. 2 sinavim var ve calismak istemiyorum.. Tatil oldugu anda duyacagim sevinci dusunuyor(d)um.. Tatil olmazsaaaaaaaa..... huee[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tatil olsada dershane kassak yarına yaa[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 radardanda hiç gelicekmis gibi gözükmüyo..[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mikhail A.S. lütfen kar yağsın !!!![signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ben umudu kestim hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar