Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
skoma yuyyaa durdu[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
ahaha ben simdi caktim olayi
Radar 19:36 oldu.
simdi her yenilendginde biraz daha zoom yapiyo
biz hareketlilik war sanıyoruz
cunku gozlerım bozulmadıysa her seferınde ist biraz daha yakın gorunuyo[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
said:
Goarth, 25 Kasım 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
Demin cvp yazamadim şimdi yaziyim bazi arkadaşlara...
Kar yağmasin dedimde güneş mi açsım dedim ?? Neyse Kar yağınca düşünün bakalım sokakta yaşayan insanlarin halini yada varoşlarda yaşayanlar ne yapiyor!
Ama siz işi kuraklığa çektiniz ya hakikaten süpersiniz. İnşallah tatil olmaz inşallah yağmur yağar ve bazı arkadaşlarımız KURAKLIK ÇEKMEZ

Saçmalamanın doruğuna ulaşmışsın tebrik ederim. Kar iklimin doğal bir zaman dilimini kapsar, bu süre içinde kar yağmaması ekolojik dengenin bozulması anlamına gelir ve dolaylı ya da direkt olarak mutlaka insan yaşamını olumsuz yönde etkiler, uzun vadede sonuçları çok daha vahim olur bu biiirrr... Yağmur yağsa noluyor peki, her yeri sel basıyor ve o bahsettiğin vatandaş sadece üşümekle kalmıyor evindeki az buçuk mobilyasını da kaybediyor bu ikiiiii... Ayrıca ben ünivesiteye gidiyorum ve kar tatili olması mümkün değil. Kar istiyorsam hoşuma gittiği için istiyorum tatille falan alakası yok bu üüüüççç... Başka zaman aklında olmayan fakir kesim bir kar yağarken mi aklına geliyor? Dünya adil bir yer değil sevsek de sevmesek de ve her şeyin bir zararı olur bir kesime. Asla hiç bir şey herkese faydalı olamaz, mutlaka birilerine zarar verir bu dööörttt...

Hadi sen şimdi çık istersen yağmur duası yap o kadar istiyorsan. Ama tutup sonuçlarını düşünmeden sırf düz mantıkla ve kısıtlı bilgiyle böyle duygu sömürüsü mesajları atıp insanların hevesini kaçırma.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Bu geceki hava durumu tahminleri oldukca ic acici.. (Bu arada hala evsizleri falan hic mi dusunmuyorsunuz diyen cikmadi mi?)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
hehe okumama gerek yok.. Zaten arkadaslar fix menu, bir kac kez tadlarina bakmistim. :) Sadece geyik olsun diye sordum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
noolmuş bu departmana yaw 2-3 gün girmedim çok gelişmiş thermal uydu fotoları flan:D[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.
Mesaj tarihi:
yağmayacak bence kar kokmuyor dışarısı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 25 Kasım 2004 20:48 tarihinde demiş ki:
yağmayacak bence kar kokmuyor dışarısı

sen havayı koklayan adam mısın :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
abi metorolojinin bi bok bildigi yok oturdukları yerden para kazanıolar.. 2 alete bakıolar basınç mı dustu kar yagar lan kesin diip kestiriolar atıolar
sonucu
binlerce umutlu genç sabah erken kalkıp meteorolojiye kufurler yagdırıyor...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
Ulan var ya tum konsantrasyon 0 bende.. 2 sinavim var ve calismak istemiyorum.. Tatil oldugu anda duyacagim sevinci dusunuyor(d)um.. Tatil olmazsaaaaaaaa..... huee[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...