lemuria Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 mani said: magic mushroom tüketimini azaltın biraz. ceviz kadar, yumruk kadar, el kadar kar ne lan. kar mı yağıyor çığ mı düşüyor gökten. görsen anlardın birader, 15 dk içinde benim arabanın üstü 4-5 cm kar oldu. neyse şimdi inceldi biraz, yine hızlı yağıyor ama daha ince yağıyor. eskisehir yolu trafikliymiş, o taraftan gelen arkadaşım söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Dışarıya bakma zahmetine bile girmedim ben daha yea O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 valla telefon ekranına dusmustu ekran yok oldu bır anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 beykoz felç gene, ulan o kadar da işim vardı pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ankara çıldırdı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Akşam Taksim'e gidicem, gitmeye korkuyorum ya. Gece dönücem çünkü yollar buz tutar mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 efsane yağıyor. aldım kahvemi ofisimdeki camdan kar ve kaçışan insanları izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Yeter ya baydı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ORAN şehri gene kar altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 napae said: Akşam Taksim'e gidicem, gitmeye korkuyorum ya. Gece dönücem çünkü yollar buz tutar mı acep? bence bakkala bile çıkma burdaki gibi yağıyosa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Ana yollara bir şey olmaz ya, hele de taksim gibi bir yerden dönüşünde sıkıntı olmaz tabii evin çok uzakta değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Absolut said: ORAN şehri gene kar altında. Oran denilince hep şu geliyo aklıma ahaha http://www.youtube.com/watch?v=wDveSmi1lto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 arkadaşım şimdi mesaj attı dikmende yolla kapanıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 demeyin yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ankara - istanbul yolu sağlam olsun beni de tam çağıracakları zamanı buldular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kırklarelili var mı pati ya. cmt arabayla gitme ihtimalim var ama gözüm kesmiyor kardan tipiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Ankarada şehirde durumlar nasıl bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 senko bolu dağı felç diye duyum aldım doğrumu yanlışmı bilemiyorum,bence yola çıkılacak zaman değil aracın sağlam değil ve helede kar lastiğin yoksa bu arada sivasda şehir içinde 1 metreyi geçti kar kalınlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konya ve Eskişehir yolu bembeyazmış eşim söyledi. ORAN şehri Turan güneş falanda bembeyaz ama trafik var mı bilemicem daha erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Eskişehir yolu felc diyorlar dikmene araç zor cıkıyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 tam benim güzergah mahvoldum ben yaaa off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 siteler ostim 100.yıl akkopru gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Her şeyi göze alarak dışarı çıkmaya karar verdim. İnşallah gece yolda kalmam asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 4Ever said: Ankarada şehirde durumlar nasıl bilen varmı? milletimiz kedi şeyini görmüş yara sanmış misali kar gören "ay ay vallahi vurucaz burhan ayy!" diye takıldığı için trafik olmayacak yerlerde trafik var maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ne olmus cok mu kar yagiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar