magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hayde sapıklıkta nerden çıktı şimdi[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yok ben istemem güney kutpu falan :) burdaki kar bana yeter . Hem herşeyin çoğu zarar , azı da başka bişeydi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu haftada midterm haftası bari hafta içi yağmasın (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 olmadi.. hafta icide isteruk :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 66)
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 AHA istemeyen biri daha var artık yanlız degilim :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ztn anca hafta içi yagar hawa durdu ıyıce[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bizim burada şimdi güneş açtı *!ÇOK MU SALLADIM KAÇAR*[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sağa sola koşuşturup durmayın kıracaksanız bir yerlerinizi :D bknz zgrw :P[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yok bız yurumeyı bılıoz Allah'a sukur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu arada karda yürüyüp izini belli etmeyen var mı? :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İst. te yere gram kar tanesı duşmedı umarım ılerleyen saatlerde yağar[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 azmodai nerede oturmaktaydi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 66)
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 alla alla böle bişi olamaz hala yağıyo[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: dom, 21 Kasım 2004 00:20 tarihinde demiş ki: hadi be kar. öyle oturup beklersen yağmaz. yat uyu, sabaha bembayaz olacak bak.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 mum eğer ööle olursa evine gelip alnından öpcem hehe[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bu kar kadar güzel birşey yok hem insanın içini açıyor hem insanı dinlendiriyor(az tatil yapmadık) hem kar alıp yiyebiliyorsun(hastasıyımdır:P ) Hemde doğayı adeta bir tablö yapiyor:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
Berk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya gidin okulunuza paşa opaşa ne kar yağsını filan. vizelerim var benim, kar mar istemem
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yanlız sözlükte dikkatimi çekti. Zaten olaylı bir arkadaş şöyle bir entry girmiş: (bkz: karda nasil yurunur ve ko$ulur by zgrw) Hoş değil yani bir cezası varsa -ki olmalı- uygulansın, en azından şu entry gösterimden kaldırılsın.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 acelesi olanlar zaten sevmiyor kar.Normaldir:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Rewendor, 21 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki: Yanlız sözlükte dikkatimi çekti. Zaten olaylı bir arkadaş şöyle bir entry girmiş: (bkz: karda nasil yurunur ve ko$ulur by zgrw) Hoş değil yani bir cezası varsa -ki olmalı- uygulansın, en azından şu entry gösterimden kaldırılsın. mauhuah adam sözlükte post kasıo galiba :D yani own denilen kişi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 21 Kasım 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 nası tutar yaw aklım almıyo:)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 anaaa burdada başladı kar ya pofff[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 magecy ora nere?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ankara olması lazım :) bi teğit edeyim bakalım bahçelidede tutmuşmu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar