magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hayde sapıklıkta nerden çıktı şimdi[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yok ben istemem güney kutpu falan :) burdaki kar bana yeter . Hem herşeyin çoğu zarar , azı da başka bişeydi :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu haftada midterm haftası bari hafta içi yağmasın (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 olmadi.. hafta icide isteruk :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 66) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 AHA istemeyen biri daha var artık yanlız degilim :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ztn anca hafta içi yagar hawa durdu ıyıce[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bizim burada şimdi güneş açtı *!ÇOK MU SALLADIM KAÇAR*[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sağa sola koşuşturup durmayın kıracaksanız bir yerlerinizi :D bknz zgrw :P[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yok bız yurumeyı bılıoz Allah'a sukur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu arada karda yürüyüp izini belli etmeyen var mı? :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İst. te yere gram kar tanesı duşmedı umarım ılerleyen saatlerde yağar[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 azmodai nerede oturmaktaydi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 66) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 alla alla böle bişi olamaz hala yağıyo[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hadi be kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: dom, 21 Kasım 2004 00:20 tarihinde demiş ki: hadi be kar. öyle oturup beklersen yağmaz. yat uyu, sabaha bembayaz olacak bak.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 mum eğer ööle olursa evine gelip alnından öpcem hehe[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bu kar kadar güzel birşey yok hem insanın içini açıyor hem insanı dinlendiriyor(az tatil yapmadık) hem kar alıp yiyebiliyorsun(hastasıyımdır:P ) Hemde doğayı adeta bir tablö yapiyor:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya gidin okulunuza paşa opaşa ne kar yağsını filan. vizelerim var benim, kar mar istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yanlız sözlükte dikkatimi çekti. Zaten olaylı bir arkadaş şöyle bir entry girmiş: (bkz: karda nasil yurunur ve ko$ulur by zgrw) Hoş değil yani bir cezası varsa -ki olmalı- uygulansın, en azından şu entry gösterimden kaldırılsın.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 acelesi olanlar zaten sevmiyor kar.Normaldir:)[signature][hline]"Evim evim güzel evim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Rewendor, 21 Kasım 2004 00:25 tarihinde demiş ki: Yanlız sözlükte dikkatimi çekti. Zaten olaylı bir arkadaş şöyle bir entry girmiş: (bkz: karda nasil yurunur ve ko$ulur by zgrw) Hoş değil yani bir cezası varsa -ki olmalı- uygulansın, en azından şu entry gösterimden kaldırılsın. mauhuah adam sözlükte post kasıo galiba :D yani own denilen kişi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 21 Kasım 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 nası tutar yaw aklım almıyo:)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 anaaa burdada başladı kar ya pofff[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 magecy ora nere?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ankara olması lazım :) bi teğit edeyim bakalım bahçelidede tutmuşmu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar