dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kermit said: sordukmu ? 252 sayfalık konuyu anlayamayacak kadar beyinsiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 İlgiye muhtaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 şu koministe yol verin ülkeyi kurtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 dreagloth said: kermit said: sordukmu ? 252 sayfalık konuyu anlayamayacak kadar beyinsiz misin? sende senelerdir espriyi anlayamadınmı ? bu kadarmı cahilsin ? amma ciddiyiz bu aralar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bursa'da kar yağışı başladı. Tutacak kadar yağmıyor ama artar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sus lan köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ist - etiler - yağıyor yani öyle azar azar arada çoğalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 osmanbeyde yeryer parçalı bulutlu ve açık geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Levent'te durdu sayılır kar. Fırtına var ama, arada bi çok pis esiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ankara soğuktan öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Taksim'de az kar çok fırtına. Dışarı çıktığın zaman rüzgardan ötürü kendini üsküdarda falan bulma ihtimalin de var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Üşüyoruz reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 istanbul yeditepede çok tatlı yağıyor, akşama kadar devam ederse kar tutar ve belki yarın okul bile tatil olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kadiköy rüzgarla bol ince kar... :( kıştan nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 şile sabah cok az bişi yağdı. şu anda sadece çivi gibi soğuk ve rüzgar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 osmanbey burada kızlar mayolu çcocuklar su savası yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ankara ORAN sehri kardan yok oldu ama aşağı kısımlar normalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 çok soğuk lan! zaten değil evden odamdan çıkmaya üşeniyorum bide bu soğukta devamsızlık muhabbetine okula gitmek zorunda olmak. 5 kez kaydım hiç düşmedim ama düşebilirdim. kışı seviyorum lapa lapa kar da çogzel çohoş ama artık bitsin . lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ankara çok feci yardırıyor, yüksekteyim bir de, görüntü inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Absolut said: Ankara ORAN sehri kardan yok oldu ama aşağı kısımlar normalmiş. oranı kar kaplamış zıhıhıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 popo resmi çıkacak diye ürkmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Neotwo Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 heveslendik ama kar fln yok: ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 1.5 aydan daha çabuk madalya kasacaksın bu gidişle.inanmış gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar