nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 senin ilk karı esk de sanırım,bir kere daha atıştırmıştı ama ufakdı o tutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 florya'da arabaların üstü,yol kenarları fln tuttu böyle giderse yollarda tutucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 göztepede yağıyor. küçük taneler ama montların üstünde vs. tutuyor. yollar ıslak, don olmadıkça zor tutması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 taksimde yagyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Önemli olan yağması değil, tutması. Tutmadan yağan kar sadece ızdırap oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bu kar tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 mköyde çatılar beyazladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ulusta tutmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Tekirdağ'da gece yağdı. Şuan her yer beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Eskişehir de yağıyor hala baya ama tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Eskişehir'de pamuk pamukk =) tepebaşı'nda evlerin çatıları bembeyaz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 merterde tutuyo baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Masticore said: florya'da arabaların üstü,yol kenarları fln tuttu böyle giderse yollarda tutucak bigün flyinn'e geldi filme gidek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Etilerde kaç saattir yağıyor ama tutan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ankarada yagıo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ankarada naz yapıyo. yağacak ama gece filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bekleyip, görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Zekeriyaköy yolları iptal durumda nerdeyse.. kar lastiği veya zincirsiz ilerlemek çok zor şuan.. ben eve zor geldim kar lastiğim olmasına rağmen...daha da yağıyor tipi şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 bi kız tam önüme düştü lan. kaydı. kaldırdım falan. güzel bişidi. baktı suratıma garip garip. iyi misiniz dedim. iyiyim teşekkürler dedi. üzüldüm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 sabah istanbul'da sarıyer'deydim. orada sulu yağan kar her yeri kapladı. ankara'da şuan için birşey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 escape said: bi kız tam önüme düştü lan. kaydı. kaldırdım falan. güzel bişidi. baktı suratıma garip garip. iyi misiniz dedim. iyiyim teşekkürler dedi. üzüldüm ama. bu kadar mı yani. çok güzel erotik hikaye çıkardı bundan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Seceba said: Masticore said: florya'da arabaların üstü,yol kenarları fln tuttu böyle giderse yollarda tutucak bigün flyinn'e geldi filme gidek bir gün gelde flyinn'e filme gidekmi demek istedin yoksa bigün diye bir film flyinn e geldi gidek mi demek istedin anlayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 film geldim gidek flyine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bence ilk şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 çocun adı filmmiş filmlere oturmaya gidiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar