Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kar dpt yine hortlamış önümüzdeki haftalarda listenin başına oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kadıköye hafif hafif atmaya başladı kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 dasaaa said: Coder said: cidden baya soğudu yaw 29 derece hava :) leyn şu okulu bitireyim de.. ya katliam yapmaya sana gelcem ya da kalmaya.. henüz karar veremedim.. 29'C diyo ya... ühühühü ahahaha gel kardeşim sen parti yapalım arkadaşlar 29 malesef ki fahrenayt değil, güneşe de çok çıkıyorum üzgünüm ama modum budur :) allahım ne kadar kötüyüm nihoohohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 pekaziz said: Bir de hava soğuk gibi kalın kalın giyindim, ter içinde kaldım yarım saatte. Tiksindim resmen ya. wild, kar bugün yarın yağar zaten :P Tam "MONT BENİ"lik havalar bu aralar. Dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 etilerde sulu kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 1. sayfadaki muhabbeti hiç anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 orc_lord said: Evet ilginç bir fikir olacak sanıyorum... Açıkçası bu topici açmamdaki neden türkiyenin neresinde kar vs. haberlerini almak... Şuanda ben sizlere ankden haber vericem... Sanırım ayrancı tarafında yağıyor... Or/An şehrinde oturuyorum burdaa manyak yagıyor... Devamı sizden ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 abi noluo orada ne tür bi iletişim var :S ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 6 yıl öncesinin postları olduğu için milletin imzası da gözüküyor o postlarda. altalta olunca anlamamışsınız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 üf resmen anlamak için salak oldum bilgisayar başında. :D hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ankara'da feci soğuk bir hava var. Kar yağacak gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Akşamları atıştırıyor ORAN taraflarında ama tutmaz herhalde. Biraz daha soğuması lazım toprağın ki tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 İstanbulda acaip bi yağmur var. Sağanak ve gökgürültüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 an itibari ile kar yağmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Seceba said: an itibari ile kar yağmıyor istanbul bakırkoy yeşilköy hamdullah suphi sokak no 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 izmirde hava 20 derece yok kar mar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 burda kar fırtınası var heryer tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ama orası neresi onu da söylemelisin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Burda ne var bakayım camdan bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 istanbul çok soğuk ve ıslak. 13 civarında bardaktan boşanırcasına yağdı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 dolu yağdı 4 de davutpaşada, LORD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi istanbul'da tutmaz herhalde değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ist/bahçehirde yollar baya tutmuş şu an, arabaların üstü falan tamamen kar kaplı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bahçeşehir niree istanbul nire :D oraya yağınca buraya 1 hafta sonra geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bahçeşehire 99 yılında ayı inerdi be oha ava giderdik fln asfhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar