ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 allah belasını versin böyle memleketin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 pis fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 vlla www.dmi.gov.tr ye göre bugun ( pazar günü kar bekleniyor bakırköyde pazartesi günüde yoğun kar yağısı bekleniyor bakırköyde. ondan sonrada 2 gün soguk kapalı hava, ama bana göre o salı çarşamba günüde kar yağar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 pogodi said: pis fakir. kendi diyen kendi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Akşam silivri semalarından karcıklar düşüyordu. Şimdi yok ama hava buz gibi. Doğalgaz faturası patlayacak yine=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sabah saatlerinde saat 7-8-9 gibi istanbul kayışdağına yağdı, yeditepe civarlarına da yağdı ama tutmadı. sulu kar gibiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ginaly said: pogodi said: pis fakir. kendi diyen kendi olur. ilkokul 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 antalya karlar altında il merkezine dışardan ulaşım tamamiyle kapandı. okullar 72 gün tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bakırköy günlük gülistanlık yane azıcık havasıcak olsa havuza gidilir derecede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kar yağsın istiyorum artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Ben senelerdir istiyorum olmuyo napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kar duası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kar yagan bolgelere tasinin, erzurum flan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 sarıyer'de tutmaya başladı şu an, inşallah gece boyunca sürer de tatil vs. olur okul ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ankara Oran kar var ama sadece buralarda tutar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Zincirlikuyu, çatılar beyaz. Sabahtan beri duran arabaların üstleri beyaz. Arada bir başlayan güzel bi kar yağışı var. Ama duruyor, ve eriyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 sabah 06.45de bakırköyde feci kar bastırdı lapa lapa 5dk yağdı ama 5dk yağması yetmedi tabikide eridi gitti şuanda hava buz gibi sıcaklık 2-3 derece hissedilen -1 & -2 derece gibi, durmadan yağmur yağmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ankarada gene yağıyo ama tutmayacak gene heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 beremi kaybettiğim güne lanet okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 fede said: ankarada gene yağıyo ama tutmayacak gene heralde hiç çankaya tarafına çıktınmı burda 70 santim kar var günlerdir yardım gelmiyor ulaşım yok mahsur kaldık.unicef vs.. bi ton yardım kuruluşuna mail attım çocuklar açlıktan ölmesin çankaya yok olmasın çığ tehlikesi yaşıyoruz gündüzleri lütfen yardım edin deniz feneri e.k.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya keşke tutsa. her yer çamur içinde. yürünmüyo ki. karda yürünür temiz temiz en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Oran gene karlar altında ama sehirde herhalde karla karısık yagmur vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Angora Evleri-Beysukentte suanda yollar kapanmis durumda.. Evden gorulen 2 ana cadde tamamen kar altinda sokak zaten kendinden gecmis durumda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ankara 100. yıl tuttu. 5 santim filan kar var. daha da yağıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Oran ara yollar iptal ama turan gunesi goremiyorum. Mehtemelen orasıda felakettir. Sabaha kadar açarlar ama merak etmeyin seçim oncesi belediyeler yetersiz imajı vermemek icin calısırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar