Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 istanbula göre bayağı kar yağdı yerden 15cmi geçmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 buradan izlenebilir.. http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/KameraAsyaGuney.aspx# bağdat http://tkm.ibb.gov.tr/scripts/cam.asp?cam=BAGDAT bakırköy http://tkm.ibb.gov.tr/scripts/cam.asp?cam=HAVALIMANI falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 100. yıl gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 istanbul göztepede tipi halinde baya yağıyo hala,yerler falan kar süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 şu an taksimden levente gittim yerler baya tutmuş durumda ve yağıyo, hatta korukent civarı yine yalan oldu yarın kimsenin çıkabileceğini sanmıyorum millet arabaları levazım girişine parketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 harika yağio harika ^_^ aynen devam (göztepe,ist) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ankara'da akşam saatlerinde başlayan kar şiddetlendi ve uzun bir zamandan beri tipi şeklinde devam ediyor. büyükşehir belediyesinin hiç bir aracını göremedik kar yağışı boyunca, gerçekten her yer kapalı şuan için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Abi, geçen yılın acısını bile alıo İstanbul-sarıyer Şu anda ıronforge dayım sanki OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 haha Şuan İzmirdede kar yağmakta süper özlemişim karla oynamayı gerçi henüz oynanılabilecek kadar tutmadı ama ilerleyen saatlerde umarım olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 İzmir-Bornova'da efsane yağmakta, 1-2 saate tutar burada kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 orc_lord sen döndün mü amerikadan?:) derken bilkentteyim. kar yağışı sabah saatlerinde dahi dewam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Suadiye'de 15 santim kar var yollarda bile. Webcamle iki fotoğraf çektim dışarının koyuyorum buraya bi fikriniz olsun, pek bişey belli olmuyor gerçi her taraf beyaz gözüküyo ama öyle zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ayrıca valilik tatile dair açıklamayı ya bu akşam yada yarın sabah 5te yapacakmış. Akşam desinler işte tatil diye sabah sabah onu öğrenmek için uyanırsam uyuyamam bir daha deliririm. Tatil etmezlerse daha çok deliririm o ayrı :D Sahilde 15 santimetre kar varken okullar tatildir, bunun başka bi çözümü olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Çanakkalede benim bulundugum bölgede karlar eridi ama merkez ve geliboluda devam ediyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ankara çok manyak oldu ya hala da yağıyor. Ama bizim okulu tatil etmiyor zibidiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Gemlik-BURSA Sabah gözümü açtığımda bi yalnışlık olduğunu farkettim, zira cennte düşecek kadar iyi bi insan değilim :D Sonradan anladım karmış heryer hahaha Bursada ölümün karı varmış ayrıca arkadaşlardan aldığım haberlere göre, Resim Resim2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 salıya kadar durmasın istiyorum..Yarın kocaeli'ye gidicem gece çıkıp kartopu oynamak istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kalktım şimdi, bilkentte hala yağıyo. arabalar gözükmüyor neredeyse. gece boyunca sürdü kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Londra dan bildiriyorum Hava güneşli 1 gr yağış yok 2 haftadır. Buraya geldim karı unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ahahahhaa Dyna rules! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Dün gece moda'da 6 kişi terör estirdik 00:30'dan 1:00'e kadar johns' coffee'de çay sonra son bir filtre kahve yaptırıp sokağa çıktık. Öncelikle kardan t.şşak yapıcaktık t.şşaklar bitti ortasını üşendik. Eski terkedilmiş binaların camlarını indirdik köpeklerin barındığı yere kartopu attık ve kovalandık. Sonra bi grup genç kartopu savaşı yapıolardı sordk yaparmasınz diye yapmadılar sonra kzuenim birinin kafaya uzaktan headshot vurdu kartopu savaşı başladı kulağıma critical yedim çok canım acıdı. Daha sonra bana crit atan arabanın arkasındaydı tam kafayı çkardığında suratına patlattım afalladı. Grup evlerine dağıldı biz yine kaldık ortada action aramaya devam ediyoruz. Napalım napalım derken kemal ustaya gidip waffle çay yaptık güzeldi.. 3'te kapadılar bizde çkmak zorunda kaldık gittik moda iskelesinin yokuşuna karton kutular bulduk ve aşşağıya doğru kaydık. Ordaki eski binanın 2 tane camını patlattık ve moda iskelesinin orda durduk sigara molası verdik. Bekçi bey amca ''Gençlör napıyorsnz'' dedi, bizim arkadaşta ''bok var beyamca onu inceliyoruz'' dedi. Amca kulubesine geri döndü. Moda sahilinde yürücektik fakat köpekler olduğu için yemedi... Geri döndük arkadaşların evlerine kartopu attık uyandılar ama inmediler, üzüldük. Polis geldi kimlik kontrolu yaptı sonra çok bağrışmayın diye diyip gittiler. Kardan t.şşağa devam edelim dedik hayvanoğlu hayvanın teki yıkmıştı iyice uyuz olduk ve evlere dağıldık çünkü çok ıslanmış çok üşümüş ve uykumuz vardı. Güzel bi geceydi... Saat 2'de gitar dersim var dönüşte milleti toplayıp bu sefer günışığında action'a devam etmeyi planlıyoruz. Herkese bol karlı günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bende çektiğim resimleri koyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Çanakkale/lapsekide fırtına var. Merkezde kar varmı diye çanakkaleli bir patiden haber bekliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ankara Dikmen İlker de de 15 cm civarı kar var ama yollar süper. Buranın belediye gecenin köründe başladı kazımaya karı, allstar zevkimi böldüler küfür yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 _ILuVaTaR_ orası minübüs caddesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar