SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Gemlik/BURSA-Tipi şeklinde kar yağışı var, tutmaya başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 OHAAAA! 5 dakka önce dışarı bakmıştım azıcık yağıyodu, bi baktım tipi var yerler bembeyaz oldu. Yupppiiiiiiiii!!! :D İstanbul/ Suadiye üstelik Sahil!!!11! Biraz abarttım heyecadan bazı yerler beyazlandı yol üstünde. Kaldırımlar falan. Öyle işte. Olsun yne de Pazartesi tatil olsun istiyoruz :D Güncelleme2: Valla arabaların geçip bozduğu yerler yeniden kapanıyor özlemişim bu görüntüyü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Beylerbeyi'nde çok güzel yağıyordu fakat durdu birkaç saattir. edit:Hahah sanırım bir 20 dakikadır yağıyormuş,yollar tutmuş.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ankarada başladı ama ince yağıyo. bu akşam coşarsa tutar. yoksa böle sulu sümük gibi, bişey olmaz bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 istanbul/altunizade: berbat halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Feneryolu'nda öküz gibi yağıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 moda'da şu an durdu yerler daha tutmadı çatıların üstünde biraz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Çanakkalede vapurlar iptal oldu, kar durdu ancak eşşek gibi buzlanma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Fen Bilimleri yarın tatil muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 izmirde evka-3 dolaylarina az biraz yagiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Bu arada kar İstanbul'da yarın şiddetiniarttıracakmış ve Pazartesi öğlene kadar yağacakmış. Okullar Pazartesi büyük olaılıkla tatilmiş. Öyle diyorlar, kaynak teyzem telefonda kaynak alamadım kusura bakmayın. Biraz da dedikodularla umutlanalım canım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Kanal D ana haberde söyledi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ne bileyim işte ben maç izliyodum o sırada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Sayın rektörümüz "34 AA 001" güzide okulumuzu sarıyerdeki kar miktarına bakaraktan tatil etmez ise kendisine çok güzel küfürler hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bilkent şu dakikalarda gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 3-4 cm oldu sanırım, burasının çukur olduğunu düşünürsek diğer semtler fenadır, tam da okul açılacak yahu. İstanbul/Göztepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ankara beysukent kara teslim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ankara merkez de gg hoşdere tarafından tunalıya inerken arabayla resmen 20 metre kaydım abs olmasaydı kesin çarpmştım bi yere her taraf buz olmuş direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Şu an Suadiye'de, Bağdat Caddesindeki Remzi Kitabevi'nin sokağındayım. Etraf bembeyaz, yollarda 3-5 santimetre kar var. Çok güzel ve özlediğim bir görüntü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Ankara buyuksehir belediyesi karla mucadele ekipleri ne yapiyor acaba kar topu flnmi oynuyor.. Ankaranin gobeginde karla bogusuyor millet.. Aaa pardonn Butun ekipler eskisehir yolunu agaclandirma ile mesgul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ankara çayyolu gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bilkent feci. tunustan gelirken çoğu araba yollarda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ankara armada'dan sinemadan çıktım şöyle belirtiyim sakın çıkmayın:) eskişehir, konya, çevre yolları gg cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kadı köyünden den bakır köyüne pati pati diyerek ,saat 02,00 gibi, geldik gümüşsuyu yokuşu şahane adrenalin yaptı, hayatta kaldım, E-5 hariç yollar şimdiden buz tuttu, meteoroloji genel müd.'lüğünü şimdiden tebrik ederim 10 tahminden birisini tutturabildiler, ne zamandır tahmin tutturamıyoruz diye ağlıyolardı, şampanya yolladım kuru kuru kutlama yapmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 İstanbul uzun süredir böyle olmadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar