Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar başında max kaç saat?

Dwinz

Öne çıkan mesajlar

Günde ortalama 1 1,5 saat oturuyorum ama sanırım şimdiye kdr max. 8 saat oturdum :) Aksam saat 10dan sabah 6'ya kdr :) Yazın tüm gün oturabilirim ama kışın dersler varrr...Post diil ingilizce kasmak gerekio :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

1991dan beri kalkmıyorum bilgisayarın başından :)

bi oturuşta en fazla ne kadar açık kaldı diye sorarsanız Osi de animal tamer yeteneğim 85 olduğunda bir oturdum inat ettim 100e kadar kalkmıyacaktım 4 gün hep bilgisayarın başındaydım, bu süre içinde bilgisayarın karşısında 2 kere sızdım, bi kere tuvalette sızdım ama en fazla 2şer saat uyudum,

4 günün sonunda 90 oldu yeteneğim sonra power supply yandı ve sızdım, ertesi gün hiç uyanmadım...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LuCk, 17 Aralık 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
said:
Dwinz, 16 Aralık 2004 21:37 tarihinde demiş ki:
Bilgisayar başında hiç kalkmadan kısa sureli bazı ihtiyaçlar harici
max kaç saat oturabilirsiniz veya oturdunuz?
Ben bi ara 20 saati falan bulmuştum bi süre sonra bazı belirtiler kendini gösterio falam dayanabilen varmı bunlara :)

edik:bi soru daha günde ortalama kaç saat oturursunuz?
beyler sitee bir uzaylı var zama dilimlerini dunyaya gore tam orenememis...abi naptın 20 saat ..neler hissettin

evet çok esprik arkadaşların olduuda kesin...[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
said:
DeSo, 17 Aralık 2004 18:23 tarihinde demiş ki:
walla max 32 saat (uyku yok)
hah bi de 5 günde 4 saat uyku..

deso allah senı naapsın naptın oolum sen yasayan olu gıbı bısı olmusun 32 saatı bosverde 5 gunde 4 saat uyku dur bı hesap yapim ben...24x5=120 120-4=126 olmusun sen
:)[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
*üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur*
Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 16 Aralık 2004 21:53 tarihinde demiş ki:
aralıksız 27 saat kalmıştım
ondan sonrada deli gibi arkadaşlarla denize gitmiştim

ahaha aynı olayı ben yaptım ama benimki 2.5 gün fln olmuştu gece denize girmek gibisi yok=)[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

bir de şöyle bişi var, eskiden monitörler çabucak yoruyordu gözü, artık eskisi gibi değil tazeleme hızı, çözünürlük filan. insan neredeyse kağıt okuyormuş kadar yoruluyor artık..

o 72 saatte galiba bir strateji oyunu oynamıştım.. hearts of iron mıydı neydi hatırlamıyorum. sonra 20 saat mi ne uyumuştum, taze kalktığımda yorgun hissediyordum kendimi.. :-p

uykuya hiç ihtiyaç olmasa süper olurdu ama insan onu farkediyor, gün neredeyse 2 katına filan çıkıyor.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...